Faturasız Vodafone sınırsız internet 70 tl

Sponsorlu Bağlantılar

emrea42

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone sınırsız internet 70 tl
Arkadaşlar vodafone sınırsız net yapıyorum 70tl yapma parası onun haricinde 30 tl normal paketini yapcaksınız 500 dk 5000 sms 3g çekim yerine göre değişiyo 17 mbiti gördüm kota limit hiçbişey yok ilgilenen varsa yazsın buraya

mehmetnuri327

Üye
Aynen fırsat uclu

bilal72

bilal72

Üye
70tl hava parası mı?

emrea42

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim o fırsat uclude 1 gb dan sora hız düşüyo benm yapcağımda düşmüyo

mehmetnuri327

Üye
Hehe dusuyor 2 aydir sinirsiz kullaniyorum durmak yok yola devam

veliahht

veliahht

Üye
Nasıl oluyorki o merak ettim şimdi ?

emrea42

Üye
    Konu Sahibi
Valla siz bilirsiniz 6 aydır kullanıyprum ciddi olanlar skypeden dönsün

mehmetnuri327

Üye
7ci ayda kullanamicaksın merak etme

sinantkr

sinantkr

Üye
burdan yazda milete faydalansin

emrea42

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim iateyen varsa özelden söylesin ücretli yapıyom.

sinantkr

sinantkr

Üye
parasiz yapsan olmaz mi

superspeeed

Üye
kaç ay sınırsız ve o bahsettiğin hız kaç gb kotaya kadar öyle sonra hız düşüyormu garantisi varmı

• Beğen
Tepkiler: bilal72

emrea42

Üye
    Konu Sahibi
İsteyenler skype veya özelden yazsın

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Paket hızı düşünce telefon rootlu ise droid vpn ile yabancı bir ülkeye bağlan hızlı hızlı devam et. Buna 70 lira diyor sanırım.

androfilex

androfilex

Üye
Paket hızı düşünce telefon rootlu ise droid vpn ile yabancı bir ülkeye bağlan hızlı hızlı devam et. Buna 70 lira diyor sanırım.
Arkadaş ile haberleştik. Şu an onun yaptığı paketi kullanıyorum. Bulunduğum yerde hız stabil değil ama 2mb/sn yi gördüm. Çok memnunum. Verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor bence

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
bu platform yardımlaşma için değil mi, hiç vicdani ve insani değil. 70 tl.ye 3 ay 3gb dan int.alınır. Açığın kapatılması an meselesidir her an sonra ne olacak?

• Beğen
Tepkiler: 21Abraham47 ve Murdoc Massaka
yakup6203

yakup6203

Üye
Gaziantepte bir telefoncuda yapıyor 20tl yapıyor 10 dk teli alıp yapıyor bi arkadaş yapmıştı ben şahit oldum ozet yazıp 7000 gönderdiği zaman.Sınırsız net diyor
Onun söylemine göre hızı 5mb
Bence yasal dışı

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Yasadışı kısmına girersek burada pro apk paylaşımı bile yapılmamalı demek zorunda kalınır. Herkesin vicdanına kalmış bir konu. İstesem 1 tl ödemeden hep bedava internet kullanabileceğim bir site (devamlı güncel açıkları ve vpn tiyoları veriyor) biliyorum ama manevi değerlerim izin vermiyor. Burda açıklamaya korkuyorum herkes bedava kullanır ama helal olur mu bilemiyorum kimseye vesile olup aynı vebali/kul hakkını üstlenemem diyorum. Millette başkasının hakkını para ile satınca şaşırmamak elde değil. Sonuçta kendi bacağından asılır herkes. Vicdanına, iradesine karışamayız. Benim niyetim vaaz/nasihat değil kınama hiç değil. Sadece iyilik niyeti ile yazdım ve kendine kötülük ettiğini farkederse diye umut ettim. "Mü'minlere öğüt ver. Öğüt iman edenlere fayda verir". (Ayet-i kerime) صدق الله العظيم : Yüce Allah doğru söyledi.

• Beğen
Tepkiler: M.F.E, kapadokyalıusta ve Murdoc Massaka

galatasaray206

Üye
Bitti artık opaket ben kullanıyordum , rahat olun

Vhjii

Üye
Bana yaprmisin 70 tlye

Takipçi Satın Al

Üst Alt