Vodafone sim kilitli 2.2.1 update versiyonunu yüklemiş olanlar Jailbreak nasıl yapmalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kandoroma

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone sim kilitli 2.2.1 update versiyonunu yüklemiş olanlar Jailbreak nasıl yapmalı
:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur
Arkadaşlar bu vodafone sim kilidi bulunan ve Jailbreak yapmak istiyorum
Artık kafayı yedim oldum :bilmem:
Bir türlü bu işi yapmaya cesaret edemiyorum çünkü yaparsan 1.500 tl lik bir ituch sahibi olursun diyorlar
Bu işi nasıl yapacağımızı bilen bir arkadaş anlatsa o kadar hayır dua alır ki anlatamam vallaha
Jailbreak yapayım da yine sahtekar Vodafone operatörünü kullanayım ama yeterki artık telefonuma istediğim programı yükleye bileyim.
Nolur yardım edin nolur ama :sukur:
:sopa:Vallaha telefonu kıracağım yakında :sopa:
Ya iphone um var ama 16gb ama sadece telefon olarak kullanıyorum delireceğim artık yaw
:agla:agla:agla:agla:agla:agla

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Arkadaşım ne var bunda normal jailbreak prosedürünü takip et sorun değil her türlü telefonda olur.Ne kadar büyütmüşsün olayı sende.
al bu sitede resimli anlatımı var

kandoroma

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben yönlendirilen adresteki yazanları harfiyen yaptım ve oldu
denendi ve garantilidir
ama size tavsiyen önce yönergeleri 3 defa okuyun sonra yapın
malum risk büyük ama garantisi benim
benim elimdeki 3g VODAFONE sim kilitli telefon jailbreak oldu sadece hala VODAFONE hat kullanıyorum sim kilidi kırılmadı yani
:)

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Arkadaşım başka hat ile kullanacaksan 444 0 542 ara sim kilidinin kaldırılmasını rica ediyorum de ve sana anında sim kilidini kaldırsınlar bu şekilde en azından 20 tlf sim kilidini açtım.

kandoroma

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ben o numarayı baya bir aradım ama telefon kampanyalı bir hatla alındığı için açmadılar
ancak kampanya bitince açabilirlermiş
eğer senin numaran önceden kampalı idiyse ve kampanyan bitti ise banada yrd olurmusun

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Neyse o zaman 10-15 gün beklemen gerekecek yeni bir progrm sayesinde sim kilidi de problem olmaz.Esasında 2.1 de olsa problem olmazdı versiyonu ama 2.2.1 yükselttiğin için prıgram çıkana kdr beklemen gerekecek.

MeHMeTCuKa

MeHMeTCuKa

Üye
Bilgiler için herkeze çok teşekkür ederim. Elimde 2.2.1 versiyonlu 3G var ve versiyonu 2.2 yaptım (bu arada vodafon'dan alınma) fakat birçok yerde yaptığım araştırma sonucu her yolu denedim, olmadı? Özellikleri aşağıda belirtiyorum, umarım sorunuma bilen bir arkadaş yardımcı olur :( Şimdiden çoook teşekkür ederim.

İphone 3G
Versiyon 2.2 (2.2.1 den değiştirdim)
Modem Firmware 02.30.03

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt