Vodafone Sevgililer Günü Kampanyası İle Aşkınız Işıldasın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone Sevgililer Günü Kampanyası İle Aşkınız Işıldasın
Vodafone Sevgililer Günü Kampanyası İle Aşkınız Işıldasın


Vodafone, Sevgililer Günü’nde sevdiklerine cep telefonu hediye etmek isteyen faturalı ve ön ödemeli abonelerine kampanyalı fırsatlar ile birlikte çeşitli hediyeler de sunuyor. Kampanya kapsamında LG Crystal GD900 alanlara Zen kolye, Nokia 3600 alanlara ise Swarovski taşlı anahtarlık veya kolye armağan ediliyor.

Vodafone, 14 Şubat Sevgililer Günü için sürpriz kampanyalar hazırladı. Vodafone Cep Merkezlerinden sevgililerine LG Crystal GD900 veya Nokia 3600 alanlar, sürpriz hediye ve kampanya avantajlarıyla karşılaşıyorlar.

Sevdiklerine LG Crystal hediye edenlere Zen marka pırlanta kolye

Vodafone, Sevgililer Günü kampanyası kapsamında LG Crystal GD900’ü kampanyalı veya kampanyasız alanlara 350 TL değerinde Zen marka pırlanta kolye hediye ediyor. LG Crystal GD900 kampanyası ile 18 ay boyunca tüm vergiler dahil aylık 79 TL ödemeyi taahhüt eden faturalı aboneler, kampanyaya özel 1 GB’lık data kullanımı ile 3G+ hızında mobil internet erişimine de sahip olabiliyorlar.

Benzersiz transparan tuş takımı ve 8 megapiksel kamerasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken LG Crystal GD900, multi-touch destekli dokunmatik ekranıyla da gerek teknoloji gerekse kullanım açısından büyük bir kolaylık sağlıyor. 3G teknolojisine ve 7.2 Mbps bağlantı hızına sahip LG Crystal GD900 ile Vodafone abonelerine hızlı mobil internet erişimi sağlıyor. 1,5 GB dâhili hafıza ve 32GB’a kadar destekli olan microSD kart yuvası cihazın 3 inçlik ekranıyla birlikte geniş multimedya desteğinden yararlanmayı daha zevkli hale getiriyor.

Nokia 3600 ile Swarovski taşlı kolye veya anahtarlık hediye

Sevgililer Günü’nde sevdiklerine Nokia 3600 hediye etmek isteyenler de sürpriz hediye ve kampanya avantajlarıyla karşılaşıyorlar. Sevgililer günü için özel olarak tasarlanan ve içerisinde pembe ve gri renklerde olmak üzere birer Nokia 3600 bulunan Sevgililer Günü Paketi ile kalp şeklinde Swarovski taşlı anahtarlık hediye ediliyor. İçinde tek Nokia 3600 bulunan Sevgililer Günü Paketi’nde ise Swarovski taşlı kolye hediye olarak yer alıyor.

3.2MP kamerası, FM radyo, Bluetooth ve 512MB hafıza kartı bulunan Nokia 3600’ı alan ön ödemeli aboneler, ilk 3 ay boyunca (90 gün) yapacakları 100 ve üzeri kontör yüklemeleri için şebeke içi 1.000 hediye kontör, toplamda 3.000 kontör kazanma şansı yakalayabiliyor. Kampanyaya dahil olan aboneler herhangi bir kontör yükleme şartı olmadan 90 gün boyunca geçerli olacak 1 GB’lık data kullanımına da sahip olabilecekler. Ayrıca World Card sahiplerine özel olarak, peşin fiyatına vade farksız 6 taksit imkanı sunuluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt