Vodafone sesinizi duyuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone sesinizi duyuyor!
Arkadaşlar Vodafone'nun kendi resmi forumu olan "Vodafone Forum"un yöneticilerinden biri bugün yeni bir konu açtı ve konunun içeriği "Vodafone Sesinizi Duyuyor" içerik aşağıdaki gibidir.

Merhaba Arkadaşlar, Yeni sürprizlerimizle çok yakında karşınızdayız..Gelişmeler için Vodafone Forum’u takip etmeye devam edin. Vodafone Forum Ekibi

Kendi Düşüncem: Vodafone Aylık Cepnet'in kapatilmasindan sonra cok sikayet ve yogun talep aldi bunu hepimiz biliyoruz. Bana kalirsa bununla alakali birseyler yapacaklar. Hadi hayirlisi olsun. Sevindim vallla. İnsallah cepnet geri gelir.

Metin MF

Metin MF

Üye
Arkadaşlar Vodafone'nun kendi resmi forumu olan "Vodafone Forum"un yöneticilerinden biri bugün yeni bir konu açtı ve konunun içeriği "Vodafone Sesinizi Duyuyor" içerik aşağıdaki gibidir.

Merhaba Arkadaşlar, Yeni sürprizlerimizle çok yakında karşınızdayız..Gelişmeler için Vodafone Forum’u takip etmeye devam edin. Vodafone Forum Ekibi

Kendi Düşüncem: Vodafone Aylık Cepnet'in kapatilmasindan sonra cok sikayet ve yogun talep aldi bunu hepimiz biliyoruz. Bana kalirsa bununla alakali birseyler yapacaklar. Hadi hayirlisi olsun. Sevindim vallla. İnsallah cepnet geri gelir.

Ne kadardı eskiden 1 aylık sınırsız cepnet ve aylık adil kullanım hakkı ne kadardı

Boran20

Boran20

Üye

Ne kadardı eskiden 1 aylık sınırsız cepnet ve aylık adil kullanım hakkı ne kadardı
Ben hala kullanıyorum
Aylık 7.99 TL, Adil Kullanım Hakkı 100 Mb (Hız 7.2Mb/s), Adil Kullanım Hakkı Sonrası Hız 96 kbps

96 kbps çok yavaş, bence biraz daha arttırılmalı hız...

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Ben hala kullanıyorum
Aylık 7.99 TL, Adil Kullanım Hakkı 100 Mb (Hız 7.2Mb/s), Adil Kullanım Hakkı Sonrası Hız 96 kbps

96 kbps çok yavaş, bence biraz daha arttırılmalı hız...

Umarim herkesi tatmin edici bir paket cikarirlar. Beklemedeyiz. Yeni birseyler olursa ben duyuracagim arkadaslar elimden geldigince sizlere.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sırf cepnet bitti diyen hattını taşıyan binlerce kişi var. İyi bir şey yapsalar iyi olur

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
sırf cepnet bitti diyen hattını taşıyan binlerce kişi var. İyi bir şey yapsalar iyi olur

cepnet paketi gelirse, vodafone müşteri sayısını katlayacak, bunu kendiside biliyor vodafone, bizde biliyoruz. cepnet kapandi diye, herkes aveanin yeni nesil tarifelerine akin etti. Avea'da bu firsati iyi degerlendirdi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben çağırdım duymadı :p

lgkg300

lgkg300

Üye
Dün müşteri hizmetlerini aradım yine aylıkcepnet muhabbetini bir vesile ile açtım adam bana bu konuda çalışmaların olduğunu söyledi. Fakat tafsilatini anlatmadı

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Dün müşteri hizmetlerini aradım yine aylıkcepnet muhabbetini bir vesile ile açtım adam bana bu konuda çalışmaların olduğunu söyledi. Fakat tafsilatini anlatmadı

Sanırım yoğun talebimiz ve şikayetlerimiz işe yaradı dostum. Merakla bekliyoruz.

lgkg300

lgkg300

Üye
Vodafone forum'a bir arkadaş şöyle bir yorum yapmış ve yönetici cevap vermiş:

Merhaba ibrahimdevrim, Çok yakında burada duyuracağız Vodafone Forum'u takip etmeye devam edin ! Teşekkürler Vodafone Forum Ekibi

ibrahimdevrim yazdı:
Yönetici bu konuyu açtığına göre Vodafone
sesimizi duyuyor gerçekten! Sınırsız internet çıkar Vodafone göster
büyüklüğünü! Sevgili yönetici, bu sürprizler ne zaman gelecek tahminen! daha ne kadar bekliyeceğiz?

• Beğen
Tepkiler: ibrahimdevrim
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone forum'a bir arkadaş şöyle bir yorum yapmış ve yönetici cevap vermiş:

Merhaba ibrahimdevrim, Çok yakında burada duyuracağız Vodafone Forum'u takip etmeye devam edin ! Teşekkürler Vodafone Forum Ekibi

ibrahimdevrim yazdı:
Yönetici bu konuyu açtığına göre Vodafone
sesimizi duyuyor gerçekten! Sınırsız internet çıkar Vodafone göster
büyüklüğünü! Sevgili yönetici, bu sürprizler ne zaman gelecek tahminen! daha ne kadar bekliyeceğiz?

Sevgili dostum "ibrahimdevrim" hesabı şahsıma aittir :) Ayrıca bununla yetinmedim müşteri hizmetlerine bu açılan konu hakkında mail atip, aylik cepnetide araya sıkıştırdım geri gelecek mi, düzenleme yapıyor musunuz diye. Bakalım ne cevap verecekler.

lgkg300

lgkg300

Üye
Sevgili dostum "ibrahimdevrim" hesabı şahsıma aittir :) Ayrıca bununla yetinmedim müşteri hizmetlerine bu açılan konu hakkında mail atip, aylik cepnetide araya sıkıştırdım geri gelecek mi, düzenleme yapıyor musunuz diye. Bakalım ne cevap verecekler.

Sorulan soru sınırsız internet gelecek mi gelmeyecek mi ile alakalı ve adam açık açık demiş burda duyuracağız diye.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
hadi vodafone sınırsız int. paketleri bekliyoruz :yuru:

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aldığım duyumlara göre şöyle birşeyler olacak:

1)30 tl ye 1500 dakika her yone
2)Faturasiz mnp ye her yone 500 dakika her ay
3)Ozgur genc tarifesine mnp ile gelen aboneye 2000 dk+5000 sms her yone
4)Efsane geri dondu cepnet.

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
sınırsız net biraz hızlı olmalı

QUANTİN

QUANTİN

Üye
genç avantaj mnp ile gelene 500 mb hediye. Heryöne 1000 dk 1000sms 1000 mb internet 59 tl. ±1 tl ye 2 ye katlıyor internetle ilgili tarifeler şimdilik bunlar

lgkg300

lgkg300

Üye
128 kbps olursa güzel olur ama bu sefer de fiyat 15 :tl: nin üstünde olur

butlan40

butlan40

Üye
vodafone once atombebekden gelen hedye sms ınternet hakkını sorgulamamızı saglasn.temsılcıyı aradm oyle bı sıstemımz yok dyo.onu sıze voda vermdı o yuzden sorgulama yok dyo.avea turkcellde oluyo,sankı onlar kendı mı veryo.bahane ıste.becermyz dmeylr.ılla en ıyısı sız olcaksnz(!).netten cıkınca soyle ne kadar kaldıgını ılla paradan gdnce anlayacaz.telsım daha ıyydı voda berbat ettı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt