Vodafone ses kalitesi yorumlarınızı buraya yapın arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

erenakil39

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone ses kalitesi yorumlarınızı buraya yapın arkadaşlar
Arkadaşlar vodafone kullanırken yaşadığınız ses kalitesi, ses kalitesizliği, ses gidip gelmemesi ya da tam tersi, bir kaç saniye sesin gidip tekrar gelmesi, cızırtı, ses netliği ve diğer sorunlarınız ile ilgili yorumlarınızı buraya yazmanızı rica ediyorum.öncelikli olarak vodafone a defalarca telefon ve e mail ile ses kalitesi sorunlarımı ilettim bakalım düzelecek mi.çünkü vodafone nun ses ve görüşme kalitesiyle ilgili teknolojiye yatırım yaptığını düşünmüyorum eğer öyle değilse yorumlarınızı bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: _HuRRicAnE_

_HuRRicAnE_

_HuRRicAnE_

Üye
Hmm bak bu güzel bi konu bu vadafonedeki sesin kesilmesi, aniden kapanması,karşıdan süekli bi cızırtı sesi gelmesi beni çilededn çıkarıyor bir okadarda müşteri hizmetlerine söylememize rağmen böyle konularla hiç ilgilenilmiyor nedense bu çok sinir bozucu bir olay tekrar mail atarsanız bu sorunlarada değinirsseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

erenakil39

Üye
    Konu Sahibi
sorunları dewamlı vodafone iletiyorum ayrıntılı olarak ama sanmıyorum bi çalışma yaptıklarını.müşteri şikayetlerini pek önemsediklerini sanmıyorum bu konuda en iyi işi yapan turkcell.bende vodafonunda turkcell kadar iyi olmasını istediğim içın uğraşıyorum ama bilemıyorum olacak ne kadar ônemseyecekler.

cocoba

Üye
ses kalitesi sorunu yalnızca operatör kaynaklı olmayıp kullandığınız cihazın frekans kodu, aradığınız operatörün veya sabit hattın baz kalitesi ile de ilgilidir. Bildiğim kadarıyla 2009 yılı itibari ile vodafone TÜRKİYE ayağında yaklaşık 10 milyar dolarlık yatırım yapmıştır.

erenakil39

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten 10 milyar dolarlık yatırım yapıldığı inandırıcı değil turkcell le de konuşuyorum acayip farkediyor

softlover

Üye
bence o kadar ciddi bir sorun yok.. ses kalitesi gayet iyi.

effect68

Üye
Vodafone'la görüşme yaparken sesi berrak ama kesik kesik geliyor birde derinlerden haşırt diye sık sık parazit sesi alıyorum bilmiyorum bu tarz sorunla kaşılaşan varmı? bir kaç kez bu sorunla alakalı olarak müşteri hizmetlerine ulaştım bi sonuç alamadım.

OğuzcanAbi

Üye
en iyi şebeke bence vodafone hem hesaplı hemde nerdeyse heryerde çekiyor ses kaliteside gayet iyi

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
vodafonede ses kalitesi gayet iyi ben 3 aya yakındır turkcell den vodafoneye gelmiş biri olarak vodafone de ses kalitesi iyi kesilme falan yok yani hiç bir sorun yaşamadım.geldiğime çok sevinçliyim..turkcell de durup ta görüşmeye boş boşa fazla para vermenin ne anlamı var.sonuçta turkcell de 900 bantı vodafone de 900 bantı.......

rapman

rapman

Üye
ben hiç öyle bir şeye rastlamadım kesilme falan.ses gayet güzel, anlaşılabilir ve net.
sorun ahizelerinizden kaynaklanabilir.

bveo

bveo

Üye
Evet kardeşim teşekkür ediyorum böyle güzel bir konu açtığın için öncelikle. Bazı arkadaşlar sorun olmadığını söylemiş. Doğrudur. Çünkü bu sizin bulunduğunuz yere ve karşıdakinin bulunduğu yere bağlı bir olay. Telsimin vericileri hala çalışıyor. Yanlış hatırlamıyorsam vodafonun 15000 küsür vericisi var. Bunun 5000 küsürü telsimden kalma gerisi de vodafonenin yaptığı vericiler. Tabii ki telsimden kalma vericiler kalitesiz. Vodafoneunkiler kaliteli çok alakası olan birşey bu. Ve kullandığınız cihazlara da bağlı birşey. Evet en hesaplı iyi ve kaliteli vodafone ama bir yerde yanlış yapıyor vodafone. Göz boyamak için itin öldüğü yere verici dikiyor. Bunu yapacağına gitsinler telsimden kalan vericileri söküp, kendi kaliteli vericilerini diksinler yani. Daha kendilerini geliştirmeleri gereken çok yönü var da telefondan girdiğim için ancak bu kadar yazabildim :) ama herşeye rağmen teşekkürler vodafone :) :).....

casus_casus

casus_casus

Üye
Türkcelleden vodafoneye geçtim..Geçtiğime de bin pişmanım..Yatırımı neye yapıyorlar anlayamadım vallahi..Ses kısık kısık geliyor..Arada bir de haşırtı geliyor..karşındakinle anlaşma imkanını yok ediyor..çoğu kelimeleri benzeterek "Sağır duymasa da yakıştırır" babından konuşuyorsun..kısaca 5 dk. da anlaşacağın konuyu 10 dk. da anlaşıyorsun..Böyle giderse tekrar eski operatörüme döneceğim..İnanın telefon açmaktan da telefon gelmesinden de bıkmış vaziyetteyim..Üstelik telefonum da yeni..Hem türkcelldeyken hiç bir şey yoktu..Yalan söylüyor vodafone, yalan söylüyor..Yatırım böyle mi olur..O zaman parazit yatırımı yapmış, herkes 1 dk. konuşacağına 2 dk. konuşsun diye..yazıklar olsun..

--------------- Ekleme ---------------

aynı sorun bende de var, anlaşamıyorum vodafone de kimseyle..hep kesik kesik ses ve haşırtı...

kenankenankenan

Üye
aynen ses gayet net

asyakup

Üye
21.01.2010 tarihinde açılmış olan 50 adet VODAFONE hattımız için, 20 adet cep telefonu alabilmek amacıyla1 yıllık taahhüt imzaladık. VODAFONE kurumsal satış kanalı –ERSA telekom’dan Pınar ÇUKURYURT ile 11.01.2011 tarihinde görüştüm. Ancak hatlarımızın açılış tarihi 21 Ocak 2010 olmasına rağmen, taahhüt imzaladığımız tarihin VODAFONE sistemde 21 mart 2010 sonu olarak gözüktüğünü ifade etti.

Bunun üzerine VODAFONE’un Kurumsal Satış Kanalı Ersa Telekom müdürü Metin SARIFAKIOĞLU (546 7101714) ile 11.01.2011 tarihinde görüştüm. Konuyu araştıracağını söyleyen metin beye hatlarımızın açılış tarihi (21.01.2010), hatların bize teslim edildiği tarih (25.01.2010) bilgilendirmesi hem sözlü hem de mail aracılığı paylaştım. 24.01.2010 tarihine kadar her gün konu hakkında bilgi alabilmek için Metin SARIFAKIOĞLU’nu günde en 4-5 kez aramama rağmen telefonlarıma hiç çıkmadı.
Bu durum üzerine VODAFONE müşteri hizmetleri merkezini 20.01.2010 tarihinde arayarak 549 3670003 numaralı hat üzerinden bir şikayet kaydı oluşturuldu ve 72 saate kadar dönüş yapılacağını ifade edildiği halde bugüne kadar bilgi vermedi.

Sonuç olarak 1 yıllık taahhüt anlaşmamız sona erdiği halde, VODEFONE hatlarımızı kapatmamıza izin vermiyor. Anlaşmanın sona erdirilerek 21.01.2011 tarihinden sonra ödemek zorunda kaldığım faturaların iptal edilmesini talep ediyorum.

Şuanda kurumsal olarak 75 adet AVEA hattı kullanıyoruz. Hizmet kalitenizden, hatların çekim kalitesinden, kurumsal satış kanalınızdan, satış sonrası hizmetlerinizden, müşteri hizmetleri merkezine yapılan şikayetlere dönüş yapmamanızdan HİÇ AMA HİÇ memnun değiliz.

phasan

phasan

Üye
ben vodafone kullanıyorum gayette ses güzel

asi430

asi430

Üye
bence vodafon iyi bir operatör ama ses çekim kalitesi konusunda biraz daha yatırım yapmalı

kendal_47

kendal_47

Üye
turkcell'de vodafone'da baz istasyonlarında çin malı kullanmaya başlamışlar yalnız avea bunu yapmıyor kendimde vodafone kullanıyorum internet tarifesi fiyatları falan iyi yalnız bende şebekeden şikayetçiyim 200 bin nüfuslu ilçenin 5 km aşağısında sinyal bu kadarmı rezil olur müşteri hizmetlerine laf yok yalnız her maili me cevap verdiler ya arayarak ya sms'le veya mail'le

phasan

phasan

Üye
bencede cok buyuk bir sorun bu ses kalitesi

GS3

Üye
Turandondu arkaşımın dediği gibi de Vodafone ' un öle bir sıkıntısı yok arkadaslar rahatlıkla geçin su an turkcell im ama yarın vodafone a geçişim aktif olucak Turkcell çekim kalitesi die de bisi yok bence o kadar güveniyorlarsa sertap erener benim odadan hayat paylasınca desin :D ama Vodafone odada çekiyor ayrıca seste kesilme falan da yok Bu klasik Turcell uydurması :D

phasan

phasan

Üye
hende 3g kullandıgınızda 3g cekmese bıle gsm gecıste ses kesılmesı olmuyor vodafon ama dıger hatlarda oluyor en cokta turkcell de oluyor

Üst Alt