gölgee_65
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mahalesef öyleTurkcell biraz daha uygun şekilde sms ve konuşma süresi verse hiç düşünmeyeceğim. 10 TL 5 bin sms her yöne ve günlük kısıtlamadan verse birde 20 TL ye 100 TL verse her yöne tarifemden konuştursa kesinlikle Turkcell e geçerim sonuçta bu şartlarda 30 TL kontörüm gidecek şuan Vodafone de aylık 25 TL gidiyor zaten 5 TL fark için Vodafone yi çekmemiş olurdum
Dostum resmen içimi okumuşsun
Benim de şu an beklentim bu zaten forumda senin yazdıklarının bir benzerini de ben de Turkcell bölümünde dile getirdim umarım beklentilerimiz en kısa sürede gerçekleşir biz de çekmeyen Vodafone'u çekmek zorunda kalmayız
Aynen öyle dostumgeçen gün bende Turkcell e yazdım bunları gerçekleştirin diye ayrıca artık kampanya yerine paketler çıkarın dedim çünkü kampanyalar hep geçiçi tarihli oluyor paketlerse sürekli oluyor. Geri dönüş olarak güzel bir mail attılar ama bakalım zamanla görücez neler olduğunu
neden boyle oluyorkı
Al bizden de o kadar arkadaş, minik bir tepeyi geçerken kesiliveriyor hat konuşma esnasında. Hani kapsama alanına noldu, heryerde çekiyordu ??? Baz istasyonu değişince devamı yok.
Istikrar istiyoruz ey sayın baz istasyonları artık yalvaralım mı?
Evet dostum Bursa terminalde mola verdik ses kalitesi çok iyiydi. Ses anlaşılır ve yüksekti ses seviyesi. (Bahsettiğimiz sinyal üst üste gönderme sorunu yoktu) Ama şuan izmirdeyim ve yine eskisi gibi ses seviyesi düşük ve çift sinyal gönderiyor... Bir an düzelttiler herhalde diye yolda sevinmiştim
Evet dostum Bursa terminalde mola verdik ses kalitesi çok iyiydi. Ses anlaşılır ve yüksekti ses seviyesi. (Bahsettiğimiz sinyal üst üste gönderme sorunu yoktu) Ama şuan izmirdeyim ve yine eskisi gibi ses seviyesi düşük ve çift sinyal gönderiyor... Bir an düzelttiler herhalde diye yolda sevinmiştim
Ya dostum bu Vodafone şehir ayrımı falan yapmış olmasın mı?
----------Eklendi @ 16:17:28 ---------- Yazıldı @ 16:14:08 ----------
Dostum terminalde etrafa falan baktın mı hiç?
Büyük ihtimal konuştuğun yerde çatıda falan baz istasyonu vardır
Yani bence sen baz istasyonunun dibinde durmuş konuşmuş farkına varmamışsın
Vodafone için en iyi gününe denk gelmiş olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?