Vodafone sadece beni mi kandırıyorrr!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone sadece beni mi kandırıyorrr!!!!
1 Haftadır Vodafone Internetten Internete Baglanıyordum Ama Kontor Almıyordu.. Tabi Bende Boyle Gırıp Cıktım Internete Sonra Baktım Yıne Almadı Kontor ...sonra 1 Hafta Gectı Ve Mesaj Yagdı Vodafondan...aynen şoyle Dıyor Gprs Servısınız Sınırlandırılmışdır Bakıyenızde Olusan -1 Kontor Yuklemenızden Düşülecek ..fakat Bu Mesajlardan 16 Tane Geldı.. Yanı Vodafone Işini Zamanında Yapmıyorrrrr Ve Milleti Kandırıyor:@

--------------- Ekleme ---------------

Birisi Konuşsun Ama:(

kurtoglu87

Üye
kardes bide vodafone 100 kb olmadan almıyor yanı iştedigin kadar girebilirsin 100 kb gecmeyene kadar gitmıyo kontor ok

degerli43

degerli43

Üye
Aynı mesaj bana da geldi. 42 kontörüm vardı. Girdim çıktım hiç eksilmedi. 2 saat sonra 35e indi. 2 gün önce -1 kontör bakiyenizden düşülecek dedi. :@

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
müşteriyi düpedüz kandırma derımm buna ben :nono:

oguzkagan92

oguzkagan92

Üye
Arkadaş Benim De Tam 270 Kontörüm Gitti

Anıl Umut

Emekli Yönetici
biraz dikkatli olunacak tabi her internete girdiğimizde paket veri sayacından son oturum süresini kontrol etmeliyiz kaç kb olmuş diye

buraq85

buraq85

Üye
arkadaşlar yaptınız işlemlerden kaynaklanıyor biraz kontrollu ve bilinçli davranırsanız bu sorun kalmaz..
vodafoneden böle şikayet ediosanız dierlerini hiç kullanmayın en uygunu vodafone çünkü..

dragonhell12

Üye
daha o neki benim kontorumu kesmediler sıfır kontıre olmasına ragemn -600 kontor borlandım halane internete giriyordu gittim hattımı 5 daka iptal ettim korkudan

dusunsenize kontor yok giror hattım benim adıma olmasa vopdafane 100 gb zazarara sokarım

suan baska bir hat bulsam sıfır kontorede girerim ve sirketi batatırım

degerli43

degerli43

Üye
Helal olsun -600 kontör. Dolandırmak lazım Vodafone'yi.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
e benım kı kontor olmadan gırmıyo nıye

cem532

cem532

Üye
Kac Kontur Kesecemiş Eyere Coksa Yenı Hat Al Daha Uzucuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt