Faturalı Vodafone red tarifesi

Sponsorlu Bağlantılar

SİZCE YAPICAĞIM BİŞEY VARMI ?

• ?

Kullanılan: 0 0.0%
  • ?

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
craych

craych

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone red tarifesi
vadafone red tarifesindeyim ancak red tarifesi pahalandığı için red tarifesini bırakıp genç tarifesine geçtim bu ayın 1 inde ancak faturama hiç kullanmadığım red tarifesinin ücreti yansıdı bu ne saçmalık anlamıyorum vadafone müşteri hizmetlerini aradım size verilen haklar telefonunuza yüklenmiş ister kullanın ister kullanmayın o ücreti alırlar dedi ve konuyu kapattı böle bir saçmalık görmedim hattımı başka bir operatöre taşıcam isteyerek geçtiğim vadafonun böle bişey yapması gerçekten çok kötü kınıyorum

kartal835

kartal835

Üye
HAKLISINmahkemeye ver yada tuketıcı haklarına basvur

pampilo

Üye
bir kez gelir bir daha gelmez. Bunda yanlış bir şey yok. Vodafone haklı. İmzaladığın sözleşmede yazıyor bunlar. :(

Son düzenleme:
craych

craych

Üye
    Konu Sahibi
Vadafone da mi calisiyon kardes neresi hakli kullanmadigin tarifenin faturaya yansitilmasinda mantik nerde ?

pampilo

Üye
Vadafone da mi calisiyon kardes neresi hakli kullanmadigin tarifenin faturaya yansitilmasinda mantik nerde ?
Sen biraz ilgilen abone sözleşmelerinde yazan o küçük yazıları. Altına imza attığın şeyleri okursan Vodafone'un haklı olduğunu anlarsın. Bu arada Vodafone'da değil Brüksel'de çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Takipçi Satın Al

Üst Alt