Faturasız / Faturalı Vodafone Ramazanda tarife ücreti ilk ay hediye

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Vodafone Ramazanda tarife ücreti ilk ay hediye
Ramazan’da kalpler bir arada olsun diye, ilk ay tarife ücreti hediye.Kampanya 1 Haziran – 10 Temmuz 2016 tarihleri arasında ve son 30 gün içinde yeni hat tesisi ve numara taşıma yolu ile gelen aktivasyonu tamamlanmış belirli tarifelere ve kampanyalara giriş yapmış faturasız abonelere ve gerekli koşulları sağlayan aboneler için geçerlidir.Yeni hat tesis ve numara taşıma ile gelen yeni abonelerimizin aktivasyonlarının tamamlanma ve Vodafone’da aktif statusunde olma tarihleri 1 Haziran ve 10 Temmuz 2016 arasında olmalıdır.
b. Aktivasyonun tamamlanması kampanyaya dahil olmak için yeterli değildir, abonemizin seçilmiş önödemeli tarifelere 1 Haziran-10 Temmuz arasında giriş yapmış olması ve tarife içeriklerinin 1 Haziran- 10 Temmuz arasında abone hesabına yüklenmesi gerekir.
c. Kampanya içinde geçerli önödemeli tarifeler:
- Bittikçe Dolan 2 GB 19 TL
- Bittikçe Dolan 3 GB
- Esnek S
- Esnek M
- Esnek Extra Spotify.


Faturalı
• Kampanya 1Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında ve son 30 gün içinde numara taşıma, yeni bireysel hat tesisi veya faturasızdan faturalıya geçiş işlemi yapmış müşterilere açık olup, faturasızdan faturalıya geçiş işlemi yaparak kampanyaya katılacak abonelerimizin en az 90 gündür faturasız kullanıyor olması gerekmektedir.

• Kampanyadan yararlanan aboneler seçili tarifenin aylık standart ücreti üzerinden hesaplanan ilk fatura dönemindeki tarife ücretinin tamamı kadar ve kalan aylar (2. ay itibariyle) için 10 TL indirim alırlar.
•Kampanyaya Akıl Küpü M, Duran Akıl Küpü M, Akıl Küpü L, Duran Akıl Küpü L, Akıl Küpü XL, Duran Akıl Küpü XL, Faturalı Esnek S, Faturalı Esnek M, Faturalı Esnek L, Kamululara Özel Akıl Küpü 3GB, Kamululara Özel Akıl Küpü 5GB tarifelerinde geçerlidir.
•Akıllı Tarife Değişikliği kapsamında Akıl Küpü M, L, XL ve Duran Akıl Küpü M, L, XL tarifeleri arasında abone kontrat vermiş olsa dahi cezai bedel ödemeden geçiş yapılabilir. Geçiş işlemi ayda bir defa yapılabilir. Ay ile kastedilen fatura dönemidir.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Eyv
 
ilo53

ilo53

Üye
Katılan var mı ben katılamadım
 


Üst Alt