Vodafone Neden Tepkisiz Anlamıyorum Anlayan Anlatsın!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Neden Tepkisiz Anlamıyorum Anlayan Anlatsın!!
Vodafone Türk pazarına giriş yaptığında tamam dedim herşey değişti Turkcell ve avea tarife yarışında iken vodafone'nun neden ve neyi beklediğini anlamıyorum.
Türkiye'de ikinci operatör olan Vodafone tepkisiz
daha iki gün önce 6lira telesekreter ücreti gelmiş babamın fatura detayına adam aramıyor 2-3 lira her ay aynı şeyi yerleştiriyorlar faturaya
5 Kontorlu Vodafone hattımı aveaya taşıdım babamın hattınıda Kamu yaptık!
Uyu Vodafone Uyu!
Yorumlarınızı Merak Ediyorum!

• Beğen
Tepkiler: denzay

Cynical

Cynical

Üye
Ben de neden sürekli bu Vodafone forumuna şikayet yazıldığını anlamıyorum. Eğer bir hoşnutsuzluğunuz varsa, ararsınız Müşteri hizmetlerini ya da mail atarsınız. En azından adamların haberi olur. Yeni bir gelişme var mı acaba diye bu konuya her girdiğimde şikayet okumaktan bana gına geldi artık. Operatör futbol takımı filan değil, gönülden bağlanmaya gerek yok. Beklentilerinizi karşılamıyorsa başka bir operatöre geçersiniz, olur biter. Bu Ingilizler gerzek değil herhalde milyon dolarları Türkiye'ye gömecekler. Bi düşündükleri, stratejileri vardır. Ayrıca bence tarifeleri oldukça iyi. 54 liraya limitsiz + 500 dk, 250 kontöre 15 dakikası 1 kontor + 250 sms, vesair. Ha ben de isterim kontrat karşılığı bedava telefon versinler Avrupa'daki gibi ama bu vergilerle o iş zor... Adamlar da ister herhalde pazar payını ele geçirmeyi ama elin Ingilizinin Türkiye'yi kalkındırma diye de bir derdi yok. Biz bu adamlara ne kadar altyapı hazırladık, orası da meçhul. Pazara girdikleri ilk aylarda "Bize verilen sözler tutulmadı" diye açıklama yaptılar direk. Demek ki biz bu dünya devini yeterince efektif kullanamıyoruz. Yabancı sermaye ülkenin taşına toprağına gelmiyor, kar yapmaya geliyor.
Ayrıca eğer hata varsa benzer fatura hatalarını (yada cinliklerini) bütün operatörler yapıyor. Google'da ufak bir araştırmayla benzer konulardan muzdarip binlerce insan bulabilirsiniz.

sarıoklar

Üye
flummoxed çok güzel anlatmışsın.
foruma her girdiğimde hep aynı kişilerin 10 günde bir vodafone'u eleştiren konular açmasını anlayamıyorum.
bu kadar memnun değilseniz numaranızı taşırsınız olur biter.
vodafone bölümüne bakın hep aynı kişilerin hep aynı tarz konuları.
turkcell ve aveanın ne tarife yarışı var ki vodafone geri kalmış onuda anlamış değilim.

s.volkan

s.volkan

Üye
Vodafone'un tarifeleri gayet iyi..

Cep1
CepÖğrenci
CepLimitsiz seçenekleri
Kontörlülimitsiz

vs vs vs

sadece sms konusunda sıkıntıları var..

Birde teknoloji beklenen ölçüde gelmedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt