Vodafone mu? Bir daha ASLA!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vetra

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone mu? Bir daha ASLA!
Merhaba; Vodafone'un 2010 yılında Blackberry kampanyasına girmiştim. Girdiğime gireceğime bin pişman oldum. Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran 2010 aylarında faturam olağanüstü yüksek gelmişti. Ben de bunu firmaya şikayet ettim. Bana bildirilmeyen ve benim bilgim dışında olan nedenlerden ötürü GPRS data ücretleri fazla geliyordu. En sonunda bir birim aradı ve müşteri memnuniyeti için bana fazla olan ücretlerin (137,5 lira) geri ödeneceğini belirtti. Ödediler de, hesabıma baktım ve Vodafone'un parayı yatırdığını gördüm. Ancak bu ayki faturama bu 137,5 liralık ücret Yeniden borç olarak yazılmış! Müşteri hizmetlerimi aradığımda bunun kullanıcıdan kaynaklandığını söylediler ve yeniden yansıtıldığını belirttiler. Bu nasıl iş? Aynı kurum bir taraftan beni haklı buluyor ve parayı hesabıma kadar yatırıyor öte yandan parayı yeniden faturada borç olarak gösteriyor. Benim düşünceme göre bu olay Vodafone'un birimlerinin birbirlerinden haberleri olmadığını, kesinlikle müşteri memnuniyerini düşünmediğini, birimleri arasında iletişim ve koordinasyon olmadığıni gösteriyor. Bu nasıl ciddiyet, nasıl müşteri memnuniyeti? Önceden parayı yatırıyorlar ve beni haklı buluyorlar, daha sonra ise yatırdıkları parayı bana yeniden borç olarak gösterip geri istiyorlar. Burnumdan geldi, gerçekten burnumdan geldi! Asla ve asla Vodafone'u kimseye tavisye etmem! Sakın ama Sakın bir kontrat ile kendinizi bağlamayın ben gün sayıyorum. Ailecek Vodafone abonesiydik, ailecek başka operatörlere geçeceğiz. (Tabi fatura itirazlarının bir ayda bile sonuçlanmadığını, uzadıkça uzadığını belirtmeme gerek yok).

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bis aboneliğiniz var mıydı ? Bis aboneliğiniz yoksa Menü - Seçenekler - Mobil Şebeke - Ver Servisleri 'ni Kapalı hale getirin. Aynı cihazı kullanıyoruz bende kampanyalı aldım fakat benim faturalı değil. Bu sorun Vodafone'den kaynaklanmıyor Blackberry cihazı kendisi bir çok nedenle otomatik internete bağlanır. Bu dediğim ayarı yaparsan telefonun internete girmeyecektir. Vodafone hatayı sana geri ücret ödemede yapmış geri ödediyse de geri almaya çalışması etik değil ama tekrar söylüyorum sorun Vodafone'den kaynaklanmıyor bende aynı telefonu kullanıyorum bende de bağlanıyordu fakat ordan kapattığımda ayrıntılarda da takip ettiğimde hiç bir bağlantı yapılmıyor. Şu ayrıntıyıda söyleyeyim Blackberry cihazınız internete girdiğinde haberiniz bile olmayabilir. Yani bazen kontörlüde dahi şu kadar kullandın şu kadar KB gitti diye söylemez bile. Bir telefon alırken iyi araştırın. blackbery cihazın zaten amacı sürekli internette olmaktır anlık maillerinizi alır anlik konuşma sağlar (Blackberry messenger, Live Messenger vs..) Blackberry 'nin sloganıda yanlış hatırlamıyorsam Bağlantıda kal gibi birşeydi. Neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok kısaca şunu söyleyeyim anladığım kadarıyla kullanım için yanlış bir telefon seçimi yapmışsınız bu yönden siz hatalısınız cihazı pek araştırmamışsınız yoksa internete giriş yapacağını bilmeliydiniz en azından bis almanız gerekiyor. Vodafone'de suçlu parayı iade etmekte hata yapmış çünkü Vodafone'den kaynaklanan birşey değil ama yine de parayı iade ettiyse bunu geri istemekte hatalılar. Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt