Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone MSN?
Sponsorlu Bağlantılar
degerli43
Üye
Konu Sahibi
Vodafone MSN?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kullanan var mı? Program iyi mi? İndirirken kontör güdüyor mu?
hakan_yildirim
Üye
çok iyi program hiç kontör gitmiyo nerdeyse ayda 1 kontör gidiyo denedim 1 ay önce bi kontörüm wardı daha 10 dk önce bitti şimdi 1 tane parça kontör alıcım 1 ay idare edicim çatır çutur çet yapıcımn:
mservank
Üye
Yalnız vodafone andan internete nasıl bağlanıcam ?
msn linkini aldım ama bağlanamıyorum
ronlado
Üye
kasıma kadar bedava msn snra ücretli ama az sanırm
degerli43
Üye
Konu Sahibi
ben e250 için olanını indirmeye çalışıyorum ama download linkindeki sayfa açılmıyor ne yapablirim tel. 3110c ikisinin de ekranı 128x160
Merak etmeyin Vodafone Turkcell gibi değil böyle kampanyalarını uzattıkça uzatır
Cynical
Üye
Tarihi 1 Aralık'a kadar uzatmış Vodafone:
"‘Vodafone Messenger‘ı indirmek ve kullanmak 1 Aralık tarihine kadar ücretsizdir."
OlmazOlmazDeme
Üye
inmiyo bu ya daha dogrusu iniyo bembeyaz bi ekren olusuyo sonra yüklenemedi falan diyo tlfnum e250 yardım??
looney
Üye
saol tvler bunu reklamını veriyor zaten emege saglık
OlmazOlmazDeme
Üye
niye inmiyoo buuu
sarıoklar
Üye
indiremeyenler ...
LIVE yazıp 7048e gönderin vodafone live ayarları alın
ayarları kaydettikten sonra vodafone live'a bağlanın.
anasayfada vodafone messenger linkine tıklayın
eğer telefonunuz messengeri destekliyorsa "indir" yazısını göreceksiniz.
"indir" yazısına tıklayarak programı cep telefonunuza indirin.
ben e250 ile kullanıyorum süper : )
OlmazOlmazDeme
Üye
20 DKdır oturum acmaya calısıyorum pfffffffffff
Perfavore
Üye
arkadaşlar nereyeee kaydedioruzzzzzz ayarlarııııı nolur söyleyinnnnn!!!! yardım help mee
--------------- Ekleme ---------------
Ya kimse bakmıyomu bu forumaaa
Cynical
Üye
LIVE yazıp 7048'e gönderiyorsun. Onlar sana 2 tane mesaj gönderiyorlar. Birinde pin kodu yazıyor, diğerlerinde ise ayarlar var. Ayarların olduğu mesajı diğer mesajdan aldığın pin kodunu girerek açıyorsun. Seçenek'ten kaydet deyince ayarlar telefona kaydedilmiş oluyor. Bu ayarı kullanıp, Vodafone'un mesajla gönderdiği linke tıklayıp messenger'ı telefona indiriyorsun ve sürekli Vodafone Live ayarı ile bağlanıyorsun messenger'a. Bilmiyorum daha açık seçik nasıl anlatılır.
pesimist_style
Üye
Kanka Msneyi Deneyin En Ucuzu O imzamda linki var tıklayın
personel
Üye
bende ağ geçidi cevap vermiyor diyor sorun ne olabilir sizce
SENSİZİMasa
Üye
telefonda seçenek tuşu nerede?
Cynical
Üye
@personel: Messenger'ı hem indirirken, hem de kullanırken "Vodafone Live" ayarları ile bağlanman gerek. "Internet GPRS" ayarları ile bağlanmaya çalışırsan siteyi açmaz ve "Ağ geçidi cevap vermiyor" uyarısı alırsın.
@SENSİZİMasa: Mesaj metni açıkken Nokia için sol teşim tuşu. Zaten gelen mesajda da ayarların nasıl kaydedileceği yazar. Örn: "Tüm ayarları yapılandırmak için 'Şeçenek'ten 'Kaydet'i seçin", vs.
djmatrix
Üye
arkadaşlar vodafonlive dan ana siteye bağlanın yani vodafone live a bağlanın,ondan sonra msn nin reklamına tıklayın ve ordan msn prog mını indirin,indirdikten sonra ise msn ye vodafone live ile bağlanın,ben yaptım,sizede kolay gelsin
mahmut17
Üye
sadece bikaç telefon destekliyo vodafone msn yi.Diğer telefonlar ne zaman gelir.nokia 5300 ne zaman gelir.samsung e250 bile destekliyo odun gibi telefon...