Vodafone MSN?

Sponsorlu Bağlantılar

mecnun037

Üye
kardeşler vodafone müşteri hizmetlerini araryın vodafone live ayarlarını yollarlar.teli acıp kapayın tamam

--------------- Ekleme ---------------

kardeş msj gelince kaydet yazar kaydedeceksin tamam işta

Perfavore

Üye
tamam kaç dk da acılıyo peki ???? ona göre ümidimi kesicem 5 dkdır acılmadı oturum

euprates

euprates

Üye
indirmeden önce gsp operatöründen gprs ayarlarınızı yaptırınız indirdim çok güzel bravo vodafone

OlmazOlmazDeme

Üye
Ay yapamadım bi türlüü =((

maşallah herkes yapmıs bi ben yapamadım!! :(((((

qwertycuma

qwertycuma

Üye
ama siz dikkatli olun derim arkadaş -4 kontorle borçlu çıktı bu olaydan ona göre:D sanırım 300 mesajsa kadar bedava ondan sonrası paralı

aKqS

Üye
Arkadaslar ben ayarları yükledim gönderdikleri linkede tıkladım ama iletişim hatası diye bir hata verdi bunun sebebi neyden kaynaklanıyor olabilir...Yardımcı olursanız sevinirim...

__xD__

Üye
Bende çok istiyorum bu programı ancak destekleyen telefon modeli çok az samsung u600 kulanıyorum desteklemiyormuş desteklemesini bekliyorum bende :(

ahmet_0642

Üye
inmiyoooooooooooooooooooooooooooo

ekselans6767

ekselans6767

Üye
arkadaşlar ben söyle yaptım anlatayım ;) n73 kullanıcıyım..

menü>>internet>>servisler>>ayarlar>>erişim noktası vodafone live seçin..
vodafone sitesine baqlanın orada chat bölümüne girin>>vodafone msn var o sayfaya girin indir e tıklayın yükleme başlatıyor..kurulum bitince uygulamalara geliyor ;)

şimdi yaptım.. NOT : vodafone live erişim noktasını kesinlikle alınız..live yazın 7048e gönderin gelen ayarları kaydedin.

asimel_ek

Üye
yaa vodafonenin sitesinde msn ücretsiz yazıyoo ama bende kontor gidiyoo neden???? bilen biri söyler mi lütfennnn:(

gazbakkal

Üye
Yalnız vodafone andan internete nasıl bağlanıcam ?
msn linkini aldım ama bağlanamıyorum

Vodafone live ile eğer vodafone live yoksa müşteri hizmetilrini ara ve yapılandırma mesajı iste mesıjı kurduktan sonra telefonu kapat aç ve internete baglan

by_musty42

Üye
iki güne kadar çhet ve msn yi kullanıyodum bi haller oldu açılmıyo ikiside daha dogrusu baglantı yokk

bennur çalışkan

Üye
ya kardeşim bu nası bişe ya benim telefonum nokia 5610 xpress music ama desteklemiyo diyo saçma telefonlar desteklenir bizimkiler desteklenmez çok saçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

can2010

Üye
sallamiş bo zaten vodafone msnsi bu

karamsarcan

Üye
arkadaşlar wap ayarlarını yaptım tamam ama programı indirmek için gelen mesaj'daki linke tıklıyorum Hata: şebeke yok diyor.... bilen varsa yardım lütfen. :)

bymadrox

Üye
arkadaşlar ben söyle yaptım anlatayım ;) n73 kullanıcıyım..

menü>>internet>>servisler>>ayarlar>>erişim noktası vodafone live seçin..
vodafone sitesine baqlanın orada chat bölümüne girin>>vodafone msn var o sayfaya girin indir e tıklayın yükleme başlatıyor..kurulum bitince uygulamalara geliyor ;)

şimdi yaptım.. NOT : vodafone live erişim noktasını kesinlikle alınız..live yazın 7048e gönderin gelen ayarları kaydedin.

vodafone sitesi ücretlimi bağlanacagız....? ?

elhamut01

Üye
indiremedım giti :S

şifre pin kutusuna yazınız diyo nasıl yazıcam :S offfff

baslayacam benım tel e250 ama net giremıyorum live indiremiyorum off

yusufaltan61

Üye
abi bu vodafone messenger neden 5800 da kullanılamıyor:(

aryscat

aryscat

Üye
abi bu vodafone messenger neden 5800 da kullanılamıyor:(

Bedava olduğu için adaylar dokunmatik olanını çıkarmıyor. Google de 5800 vodafone messenger diye ara. Ilk çıkan maxicep linkine gir. Orada benim editlediim program var. Onunla bedava bağlanırsın :)

biralemceyhun

Üye
arkadaslar bunu bu modele göre bulursanız sevinirim trident w t9 (2.2" TFT LCD (320*240 piksel)

ne yaptıysak bulamadık :(((

Takipçi Satın Al

Üst Alt