Yok 1 hafta oldu sadece 2-3 gün sonra hotmailime mesaj geldi mesaj aynen şöyle
Sayın Abonemiz,
Kontör düşümü şikayetiniz doğrultusunda 0546 XXXXXXX numaralı hattınız için konu kayıt alınarak ilgili birimlerimize aktarılmıştır.
Bu bağlamda, yaşamakta olduğunuz sorunun bilgimiz dahilinde olduğunu, en kısa sürede çözümlenebilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ve tarafınıza tekrar bilgisinin verileceğini belirtmek isteriz.
Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Vodafone Müşteri Hizmetleri
Ama hle cevap bekliyorum bu arada her yolu deneye deneye kontör 0 oldu
Müşteri hizmetlerini aradım dün diyoki vodofone live ayarı ile girin (sanki biz cahiliz yapmadık zannediyor) size hemen vodafone live ayarını yolluyoorum teli kapatıp açın kontör düşmez
aynen dediğini yaptım 2 kontör daha gitti

kaldı 0.572 falan
Dur Bak. Hani Yukarıda Demiştim Ya 12 Kontörümü Geri Verdiler Diye. İşte Ben Müşteri Hizmetini Aradıktan Sonra Bana Geri Dönmediler Diye Onlara Mailde Yollamıştım. Ona Bakmayı Unutmuşum. Onlarda Benim Kontör Yollandıktan Sonra İncelemişler Herhalde. Bana Gelen Mail;
Ben 30/07/2009'Da Yollamışım Maili. Onlar 2/08/2009'Da Dömüşler Bana.
Sayın X,
İletmiş olduğunuz mailinize istinaden,öncelikle Vodafone Messenger servis
kullanımının ücretsiz olduğu bilgisini paylaşmak isteriz.
Yapılan kontrollerde 0554 XXXXXXX numaralı hattınıza yönelik kontör düşümü
şikayetinizin kayıt alınarak ilgili birimlerimize iletildiği görülmüştür.Yapılan
inceleme neticesinde 28/07/2009 tarihinde hattınıza 12 kontörün iade edildiği tespit
edilmiştir.
Vodafone Messenger uygulaması ile ilgili detaylı bilgiye ekteki link aracılığı ile
ulaşabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Vodafone Müşteri Hizmetleri
Haa Bide Bugünkü Kontör Düşümlerim İçin Tekrar Aradım. Müşteri Temsilcisi İncelenmesi İçin Yine Kayıt Oluşturdu. "-Olay İncelenip Size Ya SMS İle Ya Da Aranılarak Bilgilendirileceksiniz." Dedi.