Vodafone MESSENGER Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat416

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone MESSENGER Yardım
:vurvodafone messenger sınırsız ücretsiz diyo internet sitesinde bende 6 aydır falan kullanıyodum ücretsiz olarak ama bu aralar her girdiğimde 1 kontor düşüyor neden yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk:vur

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Apn ayarların live olmadığı için olabilir kardeş...İstersen Lıve yaz 7038 e gönderdikten sonra ayarları da yapılandırma ayarlarından aktif etmeyi unutma... Apn ayarlarının bazıları Vodafone da tanımlı olmadığından kontörün gitmesi normal tanımlanabilir...

darülmendep

darülmendep

Üye
Ücretsiz:D

murat416

Üye
    Konu Sahibi
Apn ayarların live olmadığı için olabilir kardeş...İstersen Lıve yaz 7038 e gönderdikten sonra ayarları da yapılandırma ayarlarından aktif etmeyi unutma... Apn ayarlarının bazıları Vodafone da tanımlı olmadığından kontörün gitmesi normal tanımlanabilir...

Kardeş dediğini yaptım ve 2 kontör daha gitti ve gelen mesajda aynen şöyle (Ücret Kullanım hakkiniz dolmuştur.Dilerseniz talep ettiginiz servisi 7070 numarasindan ücretli olarak kullanabiliriniz)

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Bence sen günlük mesaj hakkını aşıyor olabilirsin.Günlük mesajlaşmanın bi limiti var kardeş.

murat416

Üye
    Konu Sahibi
Bence sen günlük mesaj hakkını aşıyor olabilirsin.Günlük mesajlaşmanın bi limiti var kardeş.
Ben hiç telefondan mesaj yollamam ki işim düştümü ararım bu 7048 e ilk defa mesaj attım anlamdım:bilmem:

Ama yinede konuyla ilgilendiğin için teşekkür vodafonun sitesinde bize ulaşına yazdım şikayeti cevap bekliyorum sağol kardeş:sukur:

mhmt91

mhmt91

Üye
:vurvodafone messenger sınırsız ücretsiz diyo internet sitesinde bende 6 aydır falan kullanıyodum ücretsiz olarak ama bu aralar her girdiğimde 1 kontor düşüyor neden yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk:vur

Aynı Sorun Bende de Oluyor. Daha Önce Oldu 12 Kontörüm Gitti. Müşteri Hizmetlerini Aradım. Ve 10 Dk. Sadece Şu Sesle Bekledim "-Şu Anda Operatörlerimizin Hepsi Dolu En Kısa Zamanda Görüşeceksiniz." Neyse O 10 Dk. Sonra Bağlandık Müşreti Hizmeti Temsilcisine, Anlattım. "Data Center'a Sorununuzu Bildiren Kayıt Oluşturdum." Dedi.Sorununuz İncelenip Size Dönülecek Dedi. Tam Hatırlamıyorum Ama 4 Ya Da 5 Gün Sonra 12 Kontörümü Hattıma Tekrar Yüklediler. Bu Sorunum 1,5 Hafta Önceydi. Şimdi De Arasıra Yani Bazı Girişlerimde 1 Kontör Düşüyor. Bazı Hiç Düşmüyor. Neyse Şimdi Tekrar Arayacağım. Ama Bu Sefer Daha Sinirlendim.

--------------- Ekleme ---------------

Ben hiç telefondan mesaj yollamam ki işim düştümü ararım bu 7048 e ilk defa mesaj attım anlamdım:bilmem:

Ama yinede konuyla ilgilendiğin için teşekkür vodafonun sitesinde bize ulaşına yazdım şikayeti cevap bekliyorum sağol kardeş:sukur:

Senin İle Dertlerimiz Aynıymış. :(
Ben Vodafone Sitesinden De Müşteri Hizmetlerine Formu Yolladım. Oradanda Dönmediler. En İyisi Sen Müşteri Hizmetlerini Ara. Unutma Müşteri Hizmetlerini Aramak; Sadece 2 Kontör / Arama Başı. (Bu Arada Yolladığın Formdan Sana Döndüler Mi? Onu Da Buraya Yaz Merak Ediyorum)

murat416

Üye
    Konu Sahibi
Aynı Sorun Bende de Oluyor. Daha Önce Oldu 12 Kontörüm Gitti. Müşteri Hizmetlerini Aradım. Ve 10 Dk. Sadece Şu Sesle Bekledim "-Şu Anda Operatörlerimizin Hepsi Dolu En Kısa Zamanda Görüşeceksiniz." Neyse O 10 Dk. Sonra Bağlandık Müşreti Hizmeti Temsilcisine, Anlattım. "Data Center'a Sorununuzu Bildiren Kayıt Oluşturdum." Dedi.Sorununuz İncelenip Size Dönülecek Dedi. Tam Hatırlamıyorum Ama 4 Ya Da 5 Gün Sonra 12 Kontörümü Hattıma Tekrar Yüklediler. Bu Sorunum 1,5 Hafta Önceydi. Şimdi De Arasıra Yani Bazı Girişlerimde 1 Kontör Düşüyor. Bazı Hiç Düşmüyor. Neyse Şimdi Tekrar Arayacağım. Ama Bu Sefer Daha Sinirlendim.

Senin İle Dertlerimiz Aynıymış. :(
Ben Vodafone Sitesinden De Müşteri Hizmetlerine Formu Yolladım. Oradanda Dönmediler. En İyisi Sen Müşteri Hizmetlerini Ara. Unutma Müşteri Hizmetlerini Aramak; Sadece 2 Kontör / Arama Başı. (Bu Arada Yolladığın Formdan Sana Döndüler Mi? Onu Da Buraya Yaz Merak Ediyorum)

Yok 1 hafta oldu sadece 2-3 gün sonra hotmailime mesaj geldi mesaj aynen şöyle

Sayın Abonemiz,

Kontör düşümü şikayetiniz doğrultusunda 0546 XXXXXXX numaralı hattınız için konu kayıt alınarak ilgili birimlerimize aktarılmıştır.

Bu bağlamda, yaşamakta olduğunuz sorunun bilgimiz dahilinde olduğunu, en kısa sürede çözümlenebilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ve tarafınıza tekrar bilgisinin verileceğini belirtmek isteriz.

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Vodafone Müşteri Hizmetleri

Ama hle cevap bekliyorum bu arada her yolu deneye deneye kontör 0 oldu:agla

Müşteri hizmetlerini aradım dün diyoki vodofone live ayarı ile girin (sanki biz cahiliz yapmadık zannediyor) size hemen vodafone live ayarını yolluyoorum teli kapatıp açın kontör düşmez
aynen dediğini yaptım 2 kontör daha gitti:@ kaldı 0.572 falan

mhmt91

mhmt91

Üye
Yok 1 hafta oldu sadece 2-3 gün sonra hotmailime mesaj geldi mesaj aynen şöyle

Sayın Abonemiz,

Kontör düşümü şikayetiniz doğrultusunda 0546 XXXXXXX numaralı hattınız için konu kayıt alınarak ilgili birimlerimize aktarılmıştır.

Bu bağlamda, yaşamakta olduğunuz sorunun bilgimiz dahilinde olduğunu, en kısa sürede çözümlenebilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ve tarafınıza tekrar bilgisinin verileceğini belirtmek isteriz.

Saygılarımızla

Ama hle cevap bekliyorum bu arada her yolu deneye deneye kontör 0 oldu:agla

Müşteri hizmetlerini aradım dün diyoki vodofone live ayarı ile girin (sanki biz cahiliz yapmadık zannediyor) size hemen vodafone live ayarını yolluyoorum teli kapatıp açın kontör düşmez
aynen dediğini yaptım 2 kontör daha gitti:@ kaldı 0.572 falan

Dur Bak. Hani Yukarıda Demiştim Ya 12 Kontörümü Geri Verdiler Diye. İşte Ben Müşteri Hizmetini Aradıktan Sonra Bana Geri Dönmediler Diye Onlara Mailde Yollamıştım. Ona Bakmayı Unutmuşum. Onlarda Benim Kontör Yollandıktan Sonra İncelemişler Herhalde. Bana Gelen Mail;

Ben 30/07/2009'Da Yollamışım Maili. Onlar 2/08/2009'Da Dömüşler Bana.

Sayın X,

İletmiş olduğunuz mailinize istinaden,öncelikle Vodafone Messenger servis
kullanımının ücretsiz olduğu bilgisini paylaşmak isteriz.

Yapılan kontrollerde 0554 XXXXXXX numaralı hattınıza yönelik kontör düşümü
şikayetinizin kayıt alınarak ilgili birimlerimize iletildiği görülmüştür.Yapılan
inceleme neticesinde 28/07/2009 tarihinde hattınıza 12 kontörün iade edildiği tespit
edilmiştir.

Vodafone Messenger uygulaması ile ilgili detaylı bilgiye ekteki link aracılığı ile
ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Haa Bide Bugünkü Kontör Düşümlerim İçin Tekrar Aradım. Müşteri Temsilcisi İncelenmesi İçin Yine Kayıt Oluşturdu. "-Olay İncelenip Size Ya SMS İle Ya Da Aranılarak Bilgilendirileceksiniz." Dedi.

murat416

Üye
    Konu Sahibi
haydi hayırlısı inşallah beni ararlar da bi fırça çekeyim onlara:nono:

BJK_EREN

Üye
Selam arkadaşlar benim sorunum msn açıyorum telefonda belli bir zaman sonra kapanıyor ama çevirim içi kalıyorum mesaj atıyorlar ama bana uyarı gelmiyor 3 yada 4 kere denedim her seferinde yaklaşık 15 sn sonra kapandı bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı

murat416

Üye
    Konu Sahibi
:yuruyaptım arkadaşalar yaptım:yuru telefona bi format çektim vodafone den tekrar bi vodafone live ile messenger aldım yapım oldu:)
Ama vodafone arasa kontörlerimi isteyeceğim!

Selam arkadaşlar benim sorunum msn açıyorum telefonda belli bir zaman sonra kapanıyor ama çevirim içi kalıyorum mesaj atıyorlar ama bana uyarı gelmiyor 3 yada 4 kere denedim her seferinde yaklaşık 15 sn sonra kapandı bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı
Kardeş öncelikle telefonun modelini söylemen lazım n73 ise yardımcı olabilirim çünkü aynı şey ilk kullandığım zaman bende de oluyodu messengeri sildim telden tekrar yükledim düzeldi genelde sil yükle düzeliyor:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt