Vodafone Livedan Facebooka nasıl bağlanabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

pelinerg

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Livedan Facebooka nasıl bağlanabilirim?
bilgisi olaaaaaaan?

tufanak

Üye
vodafone live'ın üstünde facebook linki var ya ona tıklıosun direk. facebook'tan çıkarken de aynı şekilde vodafone live linkine tıklıyosun.

begumtrk

Üye
vodafone nasıl bilmem de normalde çok gidiyo cepten internete girince..bi de facebook diyosun yani : ) uzun da sürüyo : )

pelinerg

Üye
    Konu Sahibi
vodafone live'ın üstünde facebook linki var ya ona tıklıosun direk. facebook'tan çıkarken de aynı şekilde vodafone live linkine tıklıyosun.

teşekkürler: )

--------------- Ekleme ---------------

vodafone nasıl bilmem de normalde çok gidiyo cepten internete girince..bi de facebook diyosun yani : ) uzun da sürüyo : )

yok 21 ekime kadar bedava facebook vodafone'da. o yüzden : )

begumtrk

Üye
oo süpermiş..hepimizinki bedava olsun ya .. : )

e_r_EN

e_r_EN

Üye

en basite indirilmiş ve telefona uyarlanmış hali olduğu için çok zorlamıyorr ayrıca cepten mobil facebook diye aratırsan bulabilirsin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Burası Haber Bölümü Destek Bölümlerinden Ulaşın.

esra2082

Üye
kullaniyorum ben vodafone livein eklentisini.. beles olmasi super...21 ekime kadar ne kadar cok kullansak o kadar keyifli olucakk..

begumtrk

Üye
:ehe:yuru:oke:

kullanmayan kaldi mi?

OlmazOlmazDeme

Üye
ya ben anlamadım simdi nası gircez bu facebooka cepten url bölümüne wap.facebook.. falanmı yazcaz

sekoda9

Üye
hayır .normal bi sekilde yazdınmı girersin fakat baglantı ayarların vodafone live olmalı.

OlmazOlmazDeme

Üye
hayır .normal bi sekilde yazdınmı girersin fakat baglantı ayarların vodafone live olmalı.

tamam saol bi deniyim :bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

tamam girdim tşkler vodafone geç keşfettiğim bu kampanyayı uzatmalııı :S

handepink

Üye
21inde bitiyo ne uzucu dimii

gasray

Üye
vodafon leveden üyeliği nasıl iptal ediyoz terbiyesiz terbiyesiz msjlar geliyo laaaaaa

onatcan95

onatcan95

Üye
m.facebook.com gibi bir adres vardı. tam hatırlamıyorum. epey zamandır vodafone opera miniyle giriyorum internete. Daha ekonomik oluyo. Ama livedan ücretsiz giriliyorsa yine live'ın içndek facebook linkine tıklamanız lazım. Çünkü o zaman adres farklı oluyor. Vodafone kodlu bir adreste giriyorsunuz. Yani muhtemelen öyledir. Direk facebooka girerseniz kontör düşümü ihtimali var. direk livedaki linke tıklayın garanti olsun.

grandemaster

Üye
vodafonda kaça gönderiliyor

arifkarakurt

Üye
facebok sadece vodafone cepözgür tarifesine özgü bedavadır onun dısında ücretlidir.ücretli girmek istiyorsanız lıve ayarlarınız kurulu olması lazım telinize kurulu değilse mesaj yaz bölümüne (LIVE) parantez içindekini aynen yazıp 7048 gönder teline ayar gelecek mesaj olarak şifresi gelecek onu teline kaydetdikten sonra telini kapat ac işlem bu kadar internete baglanabilirsiniz...

ferdaışık

Üye
OLmazOLmazDeme Hayır =) adres qir boLümüne 0.facebook.com yaz ve bekLe qırecektır uyumLuysa ;) hızLıca qırmek ıcınde yer imi ekLe dıo onu sec cıktıqın zaman yer imLerine qeL ordan qırebıLırsın =)

ali0503

ali0503

Üye
Ben facebook'a beleş giriyorum hemde resimli olana m.facebook.com'a ama yöntemi war diğeri zaten ücretsiz o.facebook.com ama resimsiz malesef...

By_CheeTaH

By_CheeTaH

Üye
my vodafodan tel. live ayarları gönder sonra 0.faceboo.com(bedava) - m.facebook.com 'dan giriş yap

Üst Alt