Vodafone LG Crystal GD900 Cihaz Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone LG Crystal GD900 Cihaz Kampanyası
Vodafone LG Crystal GD900 Cihaz Kampanyası



Tasarımı ile göz kamaştıran LG Crystal GD900 Sadece Vodafone’a Özel!
3G’de dünya lideri Vodafone’dan transparan tuş takımı ve görüntülü konuşma özelliği ile Türkiye’de ilk kez sadece Vodafone’da.

Vodafone Cihaz Kampanyası’na özel 1 GB’lık İnternet Paketini 18 ay boyunca kullanma taahhüdü veren faturalı bireysel abonelerimiz kampanya kapsamında yer alan model cihazına sahip olacaklar.

------------------------------------------
Ücretlendirme

CİHAZ MODELİ TAAHÜT SÜRESİ DATA KULLANIMI AYLIK ÜCRETLENDİRME

LG Crystal GD900 18 Ay 1gb 79 TL

-------------------------------------------

ESASLAR

Vodafone LG Crystal GD900 Cihaz Kampanyası’ndan sadece bireysel faturalı ses tarifelerinden birini seçen mevcut veya yeni tüm bireysel faturalı aboneler yararlanabilirler.
Son 6 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsızkatılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler taahhüt ettikleri ilk 12 aylık tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler. Numara Taşıma ile son 30 gün içerisinde geçiş yapmış ve geçiş yaptığı operatöre ait en son faturasının tüm vergiler dahil 100 TL veya üzeri (Fatura ibrazı şarttır) olduğunu ibraz eden aboneler kampanyaya kredi kartsız dahil olabilirler.
Kampanya kapsamında sadece Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Şekerbank Bonus Card’ları geçerlidir.
Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlara cihaz bedeli, taahhüt süresi boyunca 1 GB’lık İnternet Paket bedeli dahildir.
Ses ve SMS kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.
Uluslararası aramalar, yurtdışında görüşme (roaming) ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerlidir.
Uluslararası SMS gönderimleri için yurtdışı SMS ücretleri geçerlidir.
1 GB’lık internet paket aşımı ve yurt dışındaki data kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.
Kampanya kapsamında daha önceden mobil internet paket kullanıcı olmayan abonelerin ilk faturası kampanyaya dahil oldukları tarihi takiben fatura dönemine kadar olan süreye aylık kampanya paket ücretinin (aylık cihaz temlik bedeli hariç olmak üzere) oranlanması hesaplanır. Mevcut durumda mobil internet paket kullanıcısı olan aboneler ise kampanyaya dönem sonu dahil olacaklardır. Dolayısı ile aylık ödemeler bir sonraki faturalarına kampanya ücreti tam olarak yansıtılacaktır.
Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
Bir abone farklı GSM numaraları ile kampanyadan en fazla 3 kere yararlanabilir.
Taahhüt geçerlilik süresi bitiminden önce; Vodafone GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya taahhütnamedeki yükümlülüklerini yerine getirmediği için Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması ve/veya abonenin hattını iptal etmesi, dondurması, kısıtlaması, devretmesi, ön ödemeli hatta çevirmesi, kampanya kapsamında kullandığı data paketini değiştirmek istemesi, herhangi bir ses tarifesini kullanmaması, numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda cezai şart olarak geri kalan aylar son gönderilecek faturaya yansıtılacaktır.
Kampanya 05 Ekim 2009 tarihi itibari ile geçerli olacaktır.
 
mbemurat

mbemurat

Üye
cihazı aldım mükemmel
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt