Vodafone Kamu Cep'de Dakika Sorgulama

Sponsorlu Bağlantılar

bosdunya90

bosdunya90

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Kamu Cep'de Dakika Sorgulama
Turkcell hattımı Vodafone'a geçirdim.
Tarife olarak da kamu çalışanı olarak Cep Kamu 30 tarifesini seçtim.
Bu ay içerisinde çeşitli yönlere arama yaptım.
Ama kalan dakikalarımı nerden görebilim?
Bilen biri bunu söylerse sevinirim.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
KULLANIM yaz 2424 e ücretsiz gönder.

bosdunya90

bosdunya90

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler..

murat23351

Üye
slm arkadaşlar bende Cep Kamu 1000 Midi tarifesine geçtim 500 dk her yön 500 dk vodafon içi KULLANIM yazıp 2424 gönderdim mesaj olarak da " DEĞERLİ ABONEMİZ SERVİS CEPKAMU TARİFESİNDEKİ ABONELERİMİZ TARAFINDAN KULLANABİLMEKTEDİR." diye mesaj geldi. anlamadım. dk neden öğrenemedim. online kısmında da süre dk takibatı yapacağım özelliğide yokmuş vodafonun. Kalan dk larımı nasıl öğrenecem ?????????

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
slm arkadaşlar bende Cep Kamu 1000 Midi tarifesine geçtim 500 dk her yön 500 dk vodafon içi KULLANIM yazıp 2424 gönderdim mesaj olarak da " DEĞERLİ ABONEMİZ SERVİS CEPKAMU TARİFESİNDEKİ ABONELERİMİZ TARAFINDAN KULLANABİLMEKTEDİR." diye mesaj geldi. anlamadım. dk neden öğrenemedim. online kısmında da süre dk takibatı yapacağım özelliğide yokmuş vodafonun. Kalan dk larımı nasıl öğrenecem ?????????

Aynı sorun bende de var yarın arayacağım vodafone müşteri hizmetlerini ne iştir anlamadım

okeymax

Üye
kamu kullanan arkadaşlar ben türkcell kamudan vodafone kamuya geçiyorum başvuruyu yaptım bir şikayetiniz yok demi kalan dakikayı filan hemen öğrenemiyomuyuz yoksa türkcell o konularda baya iyiydi ücretsiz olarak öğrenebiliyorduk acaba yukarıdaki sıkıntı hep varmıydı yoksa yeni bir durummu

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Bu sabah Vodafone çağrı merkezi ile görüştüm cepkamu tarifesinde kalan dakikayı öğrenmek gibi bir şansımız yok fakat %80'lıik kullanıma geldiğinizde size bilgi mesajı geliyor.Bence her ay görüşme sayaçlarını sıfırlamak gerek.

solgun50

solgun50

Üye
arkadaşlar bu anlamda tepkimizi dile getirmeliyiz ilerleyen zamanlarda şikayetlere bakarak yapılabilir bu anlamda trcll harika ama naapak vfone ve aveada ucuz...

pampilo

Üye
VODAFONE daki cep kamu dakika sorgulayamama büyük eksiklik

mehmetgezer

Üye
Evet ya nasıl öğreneceğiz böyle anlayışmı olur nerde eşitlik

barlasster

Üye
2424'e KULLANIM yazıp gönderince ayrıntılı cevap geliyor.

bozkurduz

bozkurduz

Üye
öğrenebilmenin sadece iki yolu var.
birincisi telefonunuzdaki arama süresini hesap kesip tarihinizde sıfırlamak ya da biryere not edip 1000 dk üzerine ekleyerek takip etmek. (bu heryöne 1000 dk tarifesinde geçerli olur, diğerlerinde hangi hattı ne kadar aradığınızı bilemezsiniz)
ikinci bir yol ise vodafone un sitesinden my vodafone şifreniz ile giriş yapmak ve güncel kullanım detaylarınıza bakarak olur. orada tek tek tüm aramalarınız süreleriyle beraber kayıtlı oluyor.
Ayrıca %80i dolunca da vodafone sms ile bilgi vermekte.

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Arkadaşlar bu konu için hepimize tek görev düşüyor; oda Vodafone'a bu konu hakkında şikayet e-postaları göndermek.Ben kendim ve bu konuda mağdur olan arkadaşlar için şikayet e-postamı bugün gönderdim.Hep birlikte bu adımı atarsak emeğimizin karşılığını alırız.

estami

Üye
Müşteri hizmetleri ile görüştüm az önce sağolsun bayiden kaynaklanan bir sorun için aradılar gerçekten Vodafone'ye teşekkürler müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar Arayan Vodafonedeki yetkili arkadaşa Cep kamu tarifelerindeki sorgulama konusununda sıkıntımız var arkadaşlarda konu açmış % 80'de uyarı geliyor mesajla sorgulayamadığımızı söyledim.Cevaben; Böyle bir çalışmanın olduğunu en kısa sürede mesajlada sorgulama yapılabileceğini söylediler...

kamil724

Üye
teşekkürler

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Teşekkürler

solgun50

solgun50

Üye
sevgili arkadaşlar konuyu vfoneye yazarken linkteki
(

Mobil işletmeciler tarafından, kullanım miktarı sınırlı hizmetlerde kullanım miktarının kısa mesaj kanalı ile ücretsiz sorgulanması imkanının sağlanması,
• Kullanım sınırının %80’ine ve %100’üne ulaşılması halinde abonelerin, mobil işletmeciler tarafından asgari kısa mesaj kanalı ile bilgilendirilmesi ve bilgilendirme mesajlarının ücretsiz olması,
• ISS’ler tarafından
)
kurul kararına bakarsanız aslında bu zorunlu ama operatörlerin işine gelmiyo bu işlem trcllde ücretsiz avea da ise sms başına 0.99 tl...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar numaramı lakin yeni cep kamu 1000 midi ye geçirdim bugün 2424 e kullanim yazip yolladim ne kadar dakikam kaldığı cevabı geldi bu tarifeyi kullananlar deneyip sonuçları yazarlarsa bilgilendirme yapılmış olur...

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Evet arkadaşlar sorun çözülmüş bir anlamda. 2424'e KULLANIM diye mesaj atarsanız kalan kullanım sürelerinizi artık öğrenebiliyorsunuz.Şimdiden hepimize hayırlı olsun diyelim artık

semik88

Üye
evet bende denedim kullanım yazıp 2424 gönderdim ve dakikam geldi teşekkürler vodafone ve forumdaki arkadaşlar ama bu sms ücretlimi bilen varsa onada teşekkürler

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
evet bende denedim kullanım yazıp 2424 gönderdim ve dakikam geldi teşekkürler vodafone ve forumdaki arkadaşlar ama bu sms ücretlimi bilen varsa onada teşekkürler

İstediğin kadar mesaj gönderebilirsin ÜCRETSİZ

Üst Alt