Vodafone iphone 3gs ile gelen 1gb bedava interneti baska cihazlarda kullanmak mümkünmü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BOJO

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone iphone 3gs ile gelen 1gb bedava interneti baska cihazlarda kullanmak mümkünmü ?
Arkadaslar vodafone dan kampanya ile bir cihaz aldım sizinde bildiğiniz gibi yanında iphone a tanımlı
1gb kotalı internet veriyorlar..
paraya sıkıstıgım için iphonumu sattım...
Şimdi ögrenmek istediğim bu iphone la gelen bedava interneti baska cihazlarla kullanabilirmiyim..Müsteri hizmetleri bu internetin iphone tanımlı oldugunu söylüyorlar.Bu da su demek oluyor baska bir iphone alırsam Bedava neti kullanmaya devam edecegim.yani eski iphonmun imei ile alakalı degil...
Simdi aklıma gelen iphonelardaki APN ayarları...
Acaba bu ayarlardak bilgilerle Nokia 5800 la bedava interneti kullanabilirmiyim..daha dogrusu 5800 ı pc suitle bilgisayara baglayıp telefonu modem olarak kullanıp baglantıyı elle yapılandırsam sonrada iphone deki apn degerlerini burda modem ayarlarına girsem iphone deki bedava (1gb) internet hakkımı kullanabilirmiyim..

ilkker

ilkker

Üye
bence kullanabilirsin. cunku hatta ait olan bir servis bu. sen iphone u alirken bunu vermisler tamam ama sen internete girerken seni mi takip etcekler. aha da yakaladik nokia ile girdi diyip ayri fatura mi cikarcaklar. yine de sorun olur duyorsan bir kac gun cok az nete baglan fazla kb harcamadan. guncel faturani kontrol et yansiyor mu diye bak.

BOJO

Üye
    Konu Sahibi
bence kullanabilirsin. cunku hatta ait olan bir servis bu. sen iphone u alirken bunu vermisler tamam ama sen internete girerken seni mi takip etcekler. aha da yakaladik nokia ile girdi diyip ayri fatura mi cikarcaklar. yine de sorun olur duyorsan bir kac gun cok az nete baglan fazla kb harcamadan. guncel faturani kontrol et yansiyor mu diye bak.

evet denedim sorgu yaptirdigimda hiç 1 gblık hakkımdan eksilme olmamıs.0 kb veri kullanıldı diyor..yani şimdiye kadarki baglandıgım datalar harici olrak faturlndırılacak..
ama eminimki ayarları vardır yokmu bu işin bir erbabi yazılımcı :D:bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...