vodafone internet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
vodafone internet
Arkadaşlar yaklasik 4 yildir vodafone sinirsiz internet paketi kullanıyorum iki aydir adil kullanim kotasi dolduktan sonra internet hizim ayni hizda kalıyor yani hizimda azalma kesinlikle olmuyor bir 300 mb filmi hiz yavas iken saatlerce indirirken simdi o degerdeki filmi yaklaşık 15 dakikada indiriyorum vodafone de hiz mi artti yoksa teknik bir sorun mu anlamadım bu sorun iki aydır böyle 3 ay olacak internet mükemmel hiza sahip bunun hakkında bilgisi olanlardan yorum bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga

PME 4L

PME 4L

Üye
Sus duymasınlar nazar değer :smdance: :muha:

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan, BRKTNL ve Malamadrı
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Dogru söylüyorsun haci :)

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Keyfini sür işte hocam daha ne oh, mis :D

• Beğen
Tepkiler: Malamadrı
mesutgaga

mesutgaga

Üye
süper yaa :D

• Beğen
Tepkiler: Malamadrı
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Oyle yapıyorum zaten :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ben vode sınırsız cebi pc Ye bağlıyorum . Hız test sitesinde download 3mbit civarı . Pc ağ ayarında 65kb/sn indirme yaparken ise 50 kb/sn 1gb 6 saatte iniyor . Hiç bir anlamı yok . Avea ölüsü bile yetiyor .

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Ben vode sınırsız cebi pc Ye bağlıyorum . Hız test sitesinde download 3mbit civarı . Pc ağ ayarında 65kb/sn indirme yaparken ise 50 kb/sn 1gb 6 saatte iniyor . Hiç bir anlamı yok . Avea ölüsü bile yetiyor .
Avea nasıl kiVodafone netimden keske soz etmez olaydım bu sabah hiz gitti nazar degdi :(

• Beğen
Tepkiler: PME 4L
The SLayeR

The SLayeR

Üye
vala vodafonun haftalık cep netini aldım pc dede kulandım mükemml hızı var 4 gb indrdim pc ye

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Uslubuna dikkat etmeyen arkadaşlara gereken uyarılar verildi.Bir sorununuz olduğunda rapor edin arkadaşlar :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt