Vodafone internet - Vodafone live

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone internet - Vodafone live
Merhaba arkadaşlar.
Telefonmda hem vodafone live hem de vodafone internet erişim noktaları var. Bir de vodafone wap.
Acaba hız olarak bi farkları var mı, varsa hangisi daha hızlı?

• Beğen
Tepkiler: mhmmfrkan

dj eşref

Üye
yok kardes hıc bırının bırbırlerınden farkı yok bende hepsı var ama hız olarak hıc bır farkı yok cepten hızlı ınternet ıstersen opera mını 6 yı yukle telefona gercekten cok hızlı daha once opera 5.2 yı kullanıyordum ınankı bır dosya ındırıyordum mesela dosyanın boyutu 1.5 mb olanı hıc ındırmezdı ama bu opera 6 hepsınden guzel ve hızlı ındırıyor dosyanın boyutu ne olursa olsun cabuk ındırıyor gecenlerde 10 mb lık 1 dosya ındırdım banamısın demıyor cabuk ındırıyor tek eksıgı var oda flash destegı yok

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
yok kardes hıc bırının bırbırlerınden farkı yok bende hepsı var ama hız olarak hıc bır farkı yok cepten hızlı ınternet ıstersen opera mını 6 yı yukle telefona gercekten cok hızlı daha once opera 5.2 yı kullanıyordum ınankı bır dosya ındırıyordum mesela dosyanın boyutu 1.5 mb olanı hıc ındırmezdı ama bu opera 6 hepsınden guzel ve hızlı ındırıyor dosyanın boyutu ne olursa olsun cabuk ındırıyor gecenlerde 10 mb lık 1 dosya ındırdım banamısın demıyor cabuk ındırıyor tek eksıgı var oda flash destegı yok

teşekkürler...

dj eşref

Üye
onemli degil kardeş :)

manzel19

Üye
beyler size bi sorum olcak

----------Eklendi @ 18:13:58 ---------- Yazıldı @ 18:08:53 ----------

0.face de bazı tellerde yeni mesaj geldiği zaman bulunduğun sayfayı yenilemeden mesaj aynı pcden girdiğin gibi bildirim geliyo yada duvarda konuşurken telden girdiğinde yeni yazılan yazıyı görmen için sayfayı yenilemen lazım ama bazı tellerde gerk kalmıyo yenileme ye .bu neyle ilgili tel hızı mı yoksa telin internet özelliği ile mi ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi

0.face de bazı tellerde yeni mesaj geldiği zaman bulunduğun sayfayı yenilemeden mesaj aynı pcden girdiğin gibi bildirim geliyo yada duvarda konuşurken telden girdiğinde yeni yazılan yazıyı görmen için sayfayı yenilemen lazım ama bazı tellerde gerk kalmıyo yenileme ye .bu neyle ilgili tel hızı mı yoksa telin internet özelliği ile mi ?

dediğin şeyi duydum ama bana hiç olmadı. Bulursan haberdar et bizi.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Opera Mobile Den Girince Bende Dediğin Gibi Oluyor... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt