vodafone internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bybs

Üye
    Konu Sahibi
vodafone internet sorunu
arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun. Allah daha nice bayramları sevdiklerimizle beraber sağlık huzur mutluluk içinde geçirmeyi nasip etsin. benim danışmak ve bilgi almak istediğim konu vodafone internet bağlantısıyla ilgili. eşime yakın bir zaman da nokia e72 aldık. evdeki kablosuz bağlantıyla internete rahat ve sorunsuz bir şekilde girebiliyorum. ama tarifenin içinde internet paketi yok ve ne zaman bağlantıları kontrol etsem vodafonedan da internete bağlı görünüyorum.internete bağlanırken kablosuz bağlantıyı seçiyorum.bir iki sayfa açtıktan sonra bağlantıları kontrol ediyorum. vodafonedan da bağlı görünüyorum. daha sonra vodafone bağlantısını kes diyorum. bağlantı kesiliyor. daha sonra tekrar kablosuz bağlantıdan bağlanıyorum. ve tekrar kontrol ettiğimde vodafonedan tekrar bağlı olduğumu görüyorum. 50-100 kb bişey ama can sıkıcı.bu vodafone bağlantısını tamamen nasıl ortadan kaldırabilirim. detaylı olarak yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler.

bayramq

bayramq

Üye
Vodafon Internet bağlantısını silersen bir daha baglamanaz

bybs

Üye
    Konu Sahibi
onu bende düşündüm de nasıl olacağı hakkında bir bilgim yok.

kol@j

kol@j

Üye
wap ayarlarında "WLAN" seçeneği var benim telefonda onun seçmen gerekirdi galiba...
ince ayrıntı...
aklıma başka birşey gelmiyor...

OğuzcanAbi

Üye
menü
ayarlar
bağlantı
erişim noktalarından sil
olmadı ise format atarsan
internet ayarlarını tekar
yapmassan bi sorun olmaz :oke:
kolay gelsin

bybs

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkürler. sorunumu çözdüm.

murat_s

Üye
hay ben böle sitenn .......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt