vodafone internet paketi rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vodafone internet paketi rezaleti
bugun vodafone den aylık 70 kontur karşilıgı 250 mb aldım. ama kaç mb kaldıgını ögrenemiyorum. böyle saçmalık olurmu ya...
içimizden biri çıkıp yanlış biliyosun öğrenmek için şöyle şöyle yapıyosun desede bende bu konuyu açtığıma utansam.
7048 e gprs sorgu yazınca 2 kontur gidiyo ve gprs kullanmıyosunuz diyo.

• Beğen
Tepkiler: ceycey1

gazbakkal

Üye
Ahh Bilsem yardımcı olsam bende düşünüyordum internet paketi alamayı ama kotayı doldurmamam için öğrenmem şart,.. sadece 70 kontorunu yedi dmi KDV si falan varmı?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kdv ötv öiv hepsi içinde 70 kontur ama böyleyse alma kota bitecek konturden yiyecek. kota bittimi davasına adam akıllı kullanamayacan... pişman oldum

Larock

Larock

Üye
3636' ya gönderilen mesajlar ücretsizdir.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Reis harbiden büyüksün :) eyvallah kardeş. Erol adına Teşekkürler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Malesef ki vodafone den böyle birşey beklemiyorduk ama her beklediğimiz de olmuyor. Turkcell de sadece birkaç tuşa basarak her an ve ücretsiz öğrenebilirken vodafonde bunu öğrenmek ücretli. Herhalde aylık fiyatı aynı olmasına rağmen verdiği MB 2 kattan daha fazla olması bunu yapmasına neden oluyor. Turkcell 100MB verirken vodafone aynı ücrete 250MB veriyor. Bununda bir farkı olması lazım. Dedikleri gibi fark var.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
recep çelik yazmış ya 3636 ya mesaj atma olayını denedim konturum gitmedi öğrenebildim yani. ama 4 kontur gitti baştan sağa sola gprs öğrenelim diye attığım mesajlardan. vodafone rayından çıkmaya başladı zaten kalite çıtasını indirdiler

maxibrk

maxibrk

Üye
Aynı sorun ben de yaşıyordum.Müşteri hizmetlerini arayıp 31dk bekleme karşılığında öğrendim:D Eğer kontörlü hat kullanıyorsan, SOR 250MB yazıp 3636'ya göndererek ücretsiz öğrenebilirsin.Faturalı ise SORGU 250MB yazman gerekiyor sanırım.
Sana "19.08.2009 16:45 TARIHINDE AKTIF HALE GELEN AYLIK **** PAKETINIZDEN **.** MB/KB DATA KULLANIMI YAPILMISTIR." gibi bir mesaj gelecek:)

sethaa

sethaa

Üye
Yalnız başlık neden VODAPFONE INTERNET PAKETİ REZALETİ? Bunu anlamadım. Başlığı yazan arkadas doğru düzgün Vodafone'un internet sitesini incelese kullanılabilecek ne kadar kısa kod varsa, ne kadar sorgulama kodu varsa hepsi yazıyor.

1.

2. (KULLANIM)

sarıoklar

Üye

sayfayı incelerseniz tüm paketlerin sorgulamaları belli.ve 3636'ya gönderilen smsler ücretsiz.
ama kimse 1 dakikasını ayırıp siteye bakacağına gelip buraya konu açıp yardım bekliyor.

sethaa

sethaa

Üye

sayfayı incelerseniz tüm paketlerin sorgulamaları belli.ve 3636'ya gönderilen smsler ücretsiz.
ama kimse 1 dakikasını ayırıp siteye bakacağına gelip buraya konu açıp yardım bekliyor.

Ben onu da gectim. BAşlık neden Vodafone İnternet PAketi Rezaleti..? Vodafone arkadaşa ne gibi bir rezalet çıkarmış acaba?

aryscat

aryscat

Üye
bugun vodafone den aylık 70 kontur karşilıgı 250 mb aldım. ama kaç mb kaldıgını ögrenemiyorum. böyle saçmalık olurmu ya...
içimizden biri çıkıp yanlış biliyosun öğrenmek için şöyle şöyle yapıyosun desede bende bu konuyu açtığıma utansam.
7048 e gprs sorgu yazınca 2 kontur gidiyo ve gprs kullanmıyosunuz diyo.

"SOR 250MB" yaz, 3636 ya gönder.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben onu da gectim. BAşlık neden Vodafone İnternet PAketi Rezaleti..? Vodafone arkadaşa ne gibi bir rezalet çıkarmış acaba?

ikinizide.. Teşekkür ederim 70 konturun gidince ve kaç mb kaldığını öğrenemeyince insanda sinir bozukluğu oluyo gözünün önündekini göremiosun
sizin gibiler yorum yapmasın diye konuyu kapattırabilirdim ama belki benim gibi birisi arada burda bulur diye bıraktım

maxkolik

maxkolik

Üye
İyi araştırmak lazım

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konuyu açan üyenin isteği üzerine :locked:

Takipçi Satın Al

Üst Alt