İndirimli freezone süper internet paketleri!! (gerçekten süper)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batuhan__41

batuhan__41

Üye
    Konu Sahibi
İndirimli freezone süper internet paketleri!! (gerçekten süper)
arkadaşlar vodafone sitesinde dolaşırken internet paketlerine bakmak istedim ve bi yazı dikkatimi çekti acaba doğru mu anlamışım yardımcı olur musunuz?

Aylık 250 MB GENC
  • 25 yaş ve 25 yaş altı genç aboneler, Genç Avantaj, Cep Özgür, Özgür Genç ve Genç Avantaj Ekstra tarife kullanıcısı olmaları durumunda aylık 250 MB internet paketini 7 TL ya alabileceklerdir.
  • Aylık 250 MB GENC paketi Aylık 7 TL karşılığında 250 MB data kullanım hakkı sağlar ve 250 MB kullanım limitine ulaşılması durumunda kullanım dönemi sonuna kadar bağlantı hızı "1" Kbps’ye düşer.
  • Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer.
  • Aylık 250 MB GENC paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
  • Aylık 250 MB GENC paketi, fatura dönemi içerisinde iptal edilmediği sürece, otomatik olarak yinelenir.Faturasız hatlarda 30 günlük periyodlarda yineleme yapılır.
  • Faturalı hatlar için Aylık 250 MB GENC Paketi fatura dönemi içerisinde kullanılır ,Faturasız hatlar için 30 gün geçerlidir.Aylık verilen 250 MB data kullanım miktarının aşılması durumunda ücretlendirme yapılmaz.
  • Faturalı hatlarda İlk girişte ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur.
  • Aylık 250 MB GENC paketinde fatura dönemi içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, iptal isteğinde bulunduğunuz andan fatura kesim tarihine kadar Aylık 250 MB GENC paketinden yararlanmaya devam edebilirsiniz. Aylık paket ücreti fatura kesim tarihinde faturanıza yansıtılır.
  • Aylık 250 MB GENC paketi sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımınız GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • Aylık 250 MB GENC paketini satın alan kullanıcıların 3G servisi otomatik olarak açılır.Paket kullanıldığı sürece 3G servisi kapatılmaz.
  • İnternet Paketinden, cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, desteklemiyorsa 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
  • Aylık 250 MB GENC internet Paketi'ni kullanabilmek için telefonunuzdaki internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir.
  • Vodafone tarife/paket koşullarını, tarifeye/pakete ilişkin kampanya koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • VOIP, P2P (peer to peer), doğrudan dosya paylaşımı programları vb. hizmetleri kullanılamaz.İlgili paketlerin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. İnternet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışında kullandığınız veri GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • Fiyatlara faturalı hatlar için (%18) KDV ve (%5) ÖİV, faturasız hatlar için (%18) KDV ve (%25) ÖİV dahildir.

Acaba doğru mu anlamışım?yazıya göre altı çizili yerlerde paketin tamamı adil kullanım limitine dahil mi edilmiş?ve adil kullanım limiti içerisinde kullanılan data miktarı 3G üzerinden mi kullanılıyor?şimdiden teşekkür ederim

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
7tl ye 250 mb altindan daha pahali. 1gb ave 10tl yada vinn 12 ay tahadut 5gb aylik 30tl

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
ilk ay 7 sonra 12. Sinirsiz dedigine bakma o hizla whatsapp bile kullanamazsin

• Beğen
Tepkiler: batuhan__41
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
vodafone kapsama kalitesi sözde daha iyi ama aveanın mobil interneti daha kullanışlı.
ayrıca avea 3000 heryöne sms + 300 mb interneti sadece 12 tlye veriyor yani her türlü daha avantajlı avea :)

Umut

Umut

Üye
En goruntulu gorusme bile yapiyorum 10 kbs ile

Yine konulara alakasız cevaplar yazmaya devam edip, yanlış bilgi veriyorsun. Senin dediğin Cepnet paketi ve hız 96 Kbit'e düşüyor. Konuda bahsedilen paket ise, yenilenen Süper İnternet paketleri ve hız 1 Kbit'e düşüyor.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
phasan

phasan

Üye
Yine konulara alakasız cevaplar yazmaya devam edip, yanlış bilgi veriyorsun. Senin dediğin Cepnet paketi ve hız 96 Kbit'e düşüyor. Konuda bahsedilen paket ise, yenilenen Süper İnternet paketleri ve hız 1 Kbit'e düşüyor.

250 mb ayni 1 kbit diyorlar sonucta oda ayni benim ki gibi

Umut

Umut

Üye
250 mb ayni 1 kbit diyorlar sonucta oda ayni benim ki gibi

Neresi aynı? Birinde saniyede anlık 10-13 KB arası veri indirebiliyor. Diğerinde ise anlık 0,1 - 0,3 KB veri indirebiliyor. Sence ikisi de aynı mı?

phasan

phasan

Üye
Neresi aynı? Birinde saniyede anlık 10-13 KB arası veri indirebiliyor. Diğerinde ise anlık 0,1 - 0,3 KB veri indirebiliyor. Sence ikisi de aynı mı?

Ben ayni demedim 250 mb sinirsiz internet ayni bunun gibi dendi

Umut

Umut

Üye
Ben ayni demedim 250 mb sinirsiz internet ayni bunun gibi dendi

Ben demedim diyorsun, ama yukarıdaki alıntı yaptığın mesajda kafa karıştırmaya çalışıyorsun. Sanki konuda bahsedilen pakette 10 KB veri aktarımı varmış gibi mesaj yazıyorsun. Daha önceki konularda da hep alakasız mesajlar yazıp kafa karıştırıyordun. Yazdığın konuda bahsedilen paketlere dikkat edersen iyi olur. Her konuda Cepnet'ten bahsedilmiyor.

ilk ay 7 sonra 12. Sinirsiz dedigine bakma o hizla whatsapp bile kullanamazsin

En goruntulu gorusme bile yapiyorum 10 kbs ile

plusnettr

plusnettr

Üye
phasan phasan, kızdırma küçük enişteyi :D
Gel bak anlatayım sana, şimdi Vodafone hani yeni paketler çıkardı ya paket kotası bitince kota aşımı olmaması için 1kbps ye düşen. Ha işte burada o paketi anlatıyor arkadaşlar da. Senin kullandığın ile aynı değil yani anladın mı? Elma ile armut aynı değil agaçlar farklı. Kadın ile erkek aynı değil şeyler öhö neyse :D

• Beğen
Tepkiler: batuhan__41
batuhan__41

batuhan__41

Üye
    Konu Sahibi
vodafone kapsama kalitesi sözde daha iyi ama aveanın mobil interneti daha kullanışlı.
ayrıca avea 3000 heryöne sms + 300 mb interneti sadece 12 tlye veriyor yani her türlü daha avantajlı avea :)

arkadaşım 3000 sms belki sana yeter ama bana yetmez :D:D aveada 3g altyapısı nerdeyse yok gibi ben vodafone yaptım aveadan nasıl kaçıcamı şaşırıp :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ya eski cepnette 96 kbit olmasina ragmen skypeta sesli gorusme yapamiyodum sen ne videosundan bahsediyosun. O hizla googlea kac dakikada girersin kim bilir

Ahmet7900

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Siz deli misiniz? Bedava internet varken para ile satın alıyorsunuz?[/SIZE][/COLOR]

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
internete para veren kim :D

- - - Eklendi - - -

internete para veren kim :D

_pirireis_

Üye
1 gb internet paketi yetermi arkadaşlar sizce ?

blastx

blastx

Üye
tamam beyler kavga yok :) paketler belli eski ceptenliler şanslı bunlardan biride ben oluyorum :) zira eski cepnette 100 mbden sonra hız 96kb/sn olarak devam etmekte paket ücreti 9,99 tl olup paket ozgür genç tarifesinde alındığında akşam 21 - sabah 09 arası şebeke içi 2000 dk hediye edilmektedir yeni aşımsız paketlerde ise ornek 250 mblik pakette 250 mbden sonra bağlantınız kesilmez extra bakiye düşümü olmaz kullanım hızı 1kb/sn olur yani download hızı 0,1kb/sn dir yani öldürmez süründürür :) kısacası yeni paketler 5 para etmez avea ya bakın derim saygılar

bilge_adam

bilge_adam

Üye
Ya eski cepnette 96 kbit olmasina ragmen skypeta sesli gorusme yapamiyodum sen ne videosundan bahsediyosun. O hizla googlea kac dakikada girersin kim bilir

Selam arkadaşım ben o 96 kbit ile ben face de rahat dolaşıyorum hatta onun üstüne gamyun da 101 oynuyorum ve başka bir facemde de mesajları siliyorum bu 3 ünü Aynı anda ve rahat bir şekilde yapıyorum

BRKTNL

BRKTNL

Üye

Gugleye 'şak' diye giriyor valla, üstelik edge hızında 96 kbps yle 30 dkde 20-25 mb kadar download yapıyorum :D

plusnettr

plusnettr

Üye
Selam arkadaşım ben o 96 kbit ile ben face de rahat dolaşıyorum hatta onun üstüne gamyun da 101 oynuyorum ve başka bir facemde de mesajları siliyorum bu 3 ünü Aynı anda ve rahat bir şekilde yapıyorum

1996 senesinde 31.3 kbps dial up bağlantı ile de 3 tane siteye aynı anda girebiliyorduk. Zaten 96 kbps dediklerinizi yapamıyorsa internet değildir o facebookta mesaj silmek için zaten fiberoptik hızına gerek yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt