Vodafone Günlükcepnet BUG Mutlaka Oku!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djdokko

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Günlükcepnet BUG Mutlaka Oku!
Ben düznli olarak günlükcepnet kullanıcısıyım fakat 3 gündür hızımda aşırı değşme oldu telefonum 5800 nokia ve modem olarak kullanıyorum 3 gündür hızım 4megabit den inmedi sürü gibi film indirdim 8 gb doldurdum fakat bu gün eski hzına döndü bilgisi olan varmı...

TheCower

Üye
fırsatçılığı üzüntüye dönen masum vodafonlu

düzenli gunlukcepnete paramı dayanır ayda 30 lira

djdokko

Üye
    Konu Sahibi
Ya o anlamda düzenli deil ama çk alıYorum ve 3 gün boyunca yukardaki ile karşlaştm

Bende De Aylık Cepneti Yenilediğimde Olmuştu Ve Hızım 8 Mb Aşağı Düşmemişti Ama 16 Saatlik Olmuştu

gfx_25

Üye
nasıl 8mbps oluyor şok doğrusu 0.20kbps den yukarı gitmiyor bağlantı.

djdokko

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben heralde açığı buldum bu gecede denycem olursa szlerle paylşcm

nasıl 8mbps oluyor şok doğrusu 0.20kbps den yukarı gitmiyor bağlantı.

Paketi Yenilediğimde 100 Mbtı Aştım Doğal Olarak Hızımın 96 Kbpsye Düşmesi Lazımdı Ama Düşmedi 8 Mb İle Devam Etti 16 Saat Sonra Normaline Döndü 14-15 Kb İle İndiriyorum Şimdi

şükredin beyler şükredin bulamayanlarda var ben iptal ettiğim için çok pişmanım

Haydar

Emekli Yönetici
ara sıra olabiliyor

ilk aldığınızda 100 mb kota veiro ve 7.2 mbit/s hıza ulaşıyo100 mb bitince 0,96 mbit/s e düşüyo hız ama vodafone un alt yapı sorunu olduğu için bu gibi durumlar olabilir

Paketi Yenilediğimde 100 Mbtı Aştım Doğal Olarak Hızımın 96 Kbpsye Düşmesi Lazımdı Ama Düşmedi 8 Mb İle Devam Etti 16 Saat Sonra Normaline Döndü 14-15 Kb İle İndiriyorum Şimdi

Aynısı bendede oldu 2 tane film indirdim biraz tırsarak, daha sonra normale döndü.

3g acık sa hızlı gırıyor degılse yavas ve cok cabuk lımıt bıtıyır

benim win'a taktığım hatta halen var tl yüklettigimde 8tl'ye sınırsız düşük hızda net

Benimki fark ediyor 3g atıǧımda 3.6 mbit e çıkıyo

- - - Harbidende Eklendi - - -

edgede 0.5 mbit oluyo

turkcell 19 tl ye 1 gb bitince 96 kps hemde turkcell kaltesi ile herkese açık

- - - Eklendi - - -

turkcell 19 tl ye 1 gb bitnce hız 96 kps hemde turkcell kaltesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...