VODAFONE gprs/wap KAMPANYALARI

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
VODAFONE gprs/wap KAMPANYALARI
Mobil Internet Tarifeleri

CEP TELEFONUZDAN İNTERNETE BAĞLANIN! ...
Sadece cep telefonuyla değil, SIM kart uyumlu her türlü cihazınızla GPRS Data tarifesi ile dilediğiniz her yerden mobil olarak internete ekonomik bağlanma imkanına sahip olun.




Tarifeye geçmek için

- 444 0 542'yi aramanız
- Size en yakın , 'a uğramanız yeterli.





Eğer, Vodafone abonesi değilseniz, abone olmak için size en yakın veya 'a uğrayarak hemen abone olabilirsiniz.

Avantajlar
Ücretlendirme
Esaslar



Faturalı Aboneler - GPRS Data Hacim Bazlı Kullanım Kademeli GPRS YKR/KB 0-5 MB 0,15 YKR 5-10 MB 0,125 YKR 10-25 MB 0,09 YKR 25-100 MB 0,05 YKR 100 MB-1GB 0,04 YKR 1-10 GB 0,035 YKR 10 GB+ 0,03 YKR Kullanım GPRS Protokol SINIRSIZ - 1GB Üzeri Hacim Bazlı Kullanım 50 YTL/Ay
  • Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.
Ön Ödemeli - GPRS Data Hacim Bazlı Kullanım 100 KB / 1 Kontör Kullanım GPRS Protokol SINIRSIZ - 1GB Üzeri Hacim Bazlı Kullanım 750 Kontör/Ay
Ön Ödemeli - Hesabını Bilen Tarife Aboneleri - GPRS Data Hacim Bazlı Kullanım 100 KB / 10 YKR Kullanım GPRS Protokol SINIRSIZ - 1GB Üzeri Hacim Bazlı Kullanım 82,50 YTL / Ay
  • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.



  • Ön ödemeli kontörlü abonelerimizin hacim bazlı GPRS kullanımları, kullandıkları GPRS miktarına ilişkin olarak 100KB'lık dilimler halinde GPRS oturumları sürecinde ve/veya oturumlarının sona ermesinden bir süre sonra bakiyelerinde bulunan kontörlerden düşülerek ücretlendirilecektir. Ücretlendirme sırasında kullanım bedelleri bakiyelerinden düşülemeyen abonelerimizin GPRS kullanımlarından kaynaklanan eksi bakiyeleri kayıt altında tutularak, yapacakları izleyen kontör yüklemeleri sonrasında bakiyelerinden düşülecektir.
  • Ön ödemeli Hesabını Bilen Tarife abonelerimizin hacim bazlı GPRS kullanımları, kullandıkları GPRS miktarına ilişkin olarak 100KB'lik dilimler halinde GPRS oturumları sürecinde ve/veya oturumlarının sona ermesinden bir süre sonra bakiyelerinde bulunan YTL miktarından düşülerek ücretlendirilecektir. Ücretlendirme sırasında kullanım bedelleri bakiyelerinden düşülemeyen abonelerimizin GPRS kullanımlarından kaynaklanan eksi bakiyeleri kayıt altında tutularak, yapacakları izleyen YTL yüklemeleri sonrasında bakiyelerinden düşülecektir.
  • SINIRSIZ - 1GB Üzeri Hacim Bazlı Kullanım alan GPRS Protokol abonelerimizin ilgili dönem içindeki kullanımları 1GB sonrasında aboneliklerinin hacim bazlı tarifesinden ücretlendirilir. İlk girişlerde ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"prorate" kullanıma sunulur. İlk fatura döneminde verilen kullanım kapasitesi aşıldığında da fazla kullanımlar aboneliklerinin hacim bazlı tarifesinden ücretlendirilir.
  • GPRS bedeli kullanılan kapasiteye göre ücretlendirilir, bu bedele satın alınan içerik ücretleri dahil değildir.



  • Faturalı Aboneler için kullandıkça ödenen kademeli GPRS Tarifesi

    İnternete dilediğiniz kadar bağlı kalabilecek, ve sadece kullandığınız data kadar ücretlendirileceksiniz
  • Ön Ödemeli Aboneler için kullandıkça ödenen hacim bazlı GPRS Tarifesi

    İnternete dilediğiniz kadar bağlı kalabilecek ve sadece kullandığınız data kadar ücretlendirileceksiniz.
  • E-maillere Mobil erişim kolaylığı:

    Ofis dışındayken internete bağlanabilecek, e-mail'lerinizi okuma ve gönderme imkânından yararlanabileceksiniz.
  • Hızlı iletişim:

    GPRS ile herhangi bir internet servis sağlayıcısının bireysel abonelerine sağladığı hıza yakın bir iletişim hızından yararlanacaksınız.
  • Vodafone'dan Kendini Aşan Tarife:

    Türkiye'de bir ilk olan Kendini Aşan Tarife alternatifi ile Vodafone aboneleri, Türkiye'deki GPRS kullanımlarında ihtiyaçları doğrultusunda kapasite ve çok avantajlı maliyet kontrolü sağlayacaklardır.
Vodafone'dan Kendini Aşan GPRS Tarifesi

Yeni Kendini Aşan GPRS Tarife opsiyonunu alacak;
- Faturalı abonelerimiz her fatura dönemi,
- Ön Ödemeli abonelerimizse gerekli kontör/YTL düşümü ile başlayan ilgili kullanım dönemlerinde
(30 gün) , paketin başlangıç kapasitesi olan 5MB ve ek kapasiteleri bedelleri karşılığı alıp GPRS kullanımlarını avantajlı olarak sürdüreceklerdir.

Kendini Aşan GPRS Tarife aboneleri ilgili dönem içinde GPRS veri kullanımlarını sürdürüp 5MB kapasiteyi aştıkları takdirde, ek kapasiteleri otomatik olarak sırasıyla +15MB, sonrasında toplam 20MB kapasiteyi aştıklarında +30MB, sonrasında toplam 50MB kapasiteyi aştıklarında +50MB ve sonrasında 900MB'a kadar +100MB alıyor olacaklar. Toplam 900MB sonrası en son ek kapasite +124MB olarak alınıp toplam 1GB kullanım hakkı elde edildikten sonra, ilgili fatura veya kullanım döneminde 1GB sonrası kullanımlarda hacimbazlı GPRS tarifesi geçerli olacaktır.

Kendini Aşan tarifesine geçmek için

- "şifre GPRSKENDINIASAN AC" yazıp 7048'e kısa mesaj göndermeniz,
- 444 0 542'yi aramanız
- Size en yakın , 'a uğramanız yeterli
 


danger03

danger03

Üye
paylaşım için teşekkürler
 
fatal19ty

fatal19ty

Üye
güzel güzel proje vadofone başarılarını dilerim
 
sonbela

sonbela

Üye
Cok karısık bir durum bunu bi hali yoluna koyun lütfen :D:D:D
 
M3L!H

M3L!H

Üye
Arkadaşlar yalnız gprs kendini aşan'a abone olduğunuz takdirde,50 kontor anında düşülecektir.5 mb internete girebilmeniz için bilginiz olsun...:sn:
 
ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
eline sağlık
 

dragonhell12

Üye
arkadaslar sız para veripte oduyorsunuz bense odememem nedenmi ....?
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşşekkürler.
 

cideliefsane

Üye
peki ben bunu anlamadım özür dilerim şimdi ben ;
1-ben 20-15-10-5(farketmez) tl yüklesem ve 1 saat boyunca internette kalsam tl'mden ne kadar eksilecek lütfen yardımmm edinnnnn!!!!
 


Üst Alt