wolswoys
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızüzerinden facebook u kullanıyorsanız ayriyetten faturalandırılıyor m.facebook.com üzerinden ise ücretsizdir yani 0.facebook.com la uğraşmanıza gerek yoktur
Bende ayın 14ünde bu tarifeye geçicem m.ebuddy çok boktan bişey ama ebuddy programını indirince güzel oluyo. acaba o programı indirince ücretlendirme oluyomu ya
olsada çok büyük bi ücret gelmez zaten bütün ay açık kalsa en fazla 5-10 tl fazla fatura gelirolmuyor diye biliyorum valla hep giriyorum inş. olmuyordur..
beklediğim gibi fatura geldi kardeş. sanırsam ücretsiz.olsada çok büyük bi ücret gelmez zaten bütün ay açık kalsa en fazla 5-10 tl fazla fatura gelir
1200 dk kazanıyorsun. 1 yıl boyunca her ay 100dk olarak bakiyene yükleniyor. seni 1 ve ya 3 ay içersinde 1200dk kullanılcak gibi bir kısıtlamada bulunmadığı için bence böyle olması daha güzel olmuş.arkadaşlar bu tarife
- Her yöne 500 dk
- Her yöne 5000 SMS
- Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger
denilmek benim merak ettiğim konu
ben hattımı vodafona taşıdığımda bana kaç dk?,kaç ayda ne şekilde verecek?
Vodafone müşteri hizmetlerinden beni aradılar beni arkadaşlar facebook için m.facebook.com twitter için mobile.twitter.com msn için ise m.ebuddy.com u sınırsız kullanabilir mişiz. Bilginize...
yaş sınır 25arkadaşlar benim yaş 28 bu tarifeye bende geçebilirmiyim bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?