vodafone free zone geçme(özgür genç)

Sponsorlu Bağlantılar

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
vodafone free zone geçme(özgür genç)

Özgür Genç tarifesiyle Yükleme Koşuluna Son!
Özgür Genç tarifesinde sana özel 3 freezone var:
1) Yükleme koşuluna son; artık hesabında TL olduğu sürece her yöne 10 dakikası 50 kuruştan özgürce konuşup,
2) 12.000'lik her yöne Maksi SMS paketi aldığında hafta sonları;
3) Aylık Cepnet paketi aldığında ise her akşam 9'dan sabah 9'a kadar Vodafonelu`larla bedava konuşursun.

* Özgür Genç tarifesiyle arkadaşlarınla rahatça konuşmak, bolca mesajlaşmak, keyfince internette dolaşmak da senin özgürlüğün...

* Henüz Özgür Genç'li değilsen GENC yaz 7048 e ücretsiz gönder yada vodafone self servisten tarife işlemlerinden geçebilirsin

fatihveyusuf

Üye
Bu kampanya zaten verilmedi mi?

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
olabilir napalım

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar arankazan kampanyasından kazanılan tl ıle 10dk 50 kurusa konusuluyor mu?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
arkadaslar arankazan kampanyasından kazanılan tl ıle 10dk 50 kurusa konusuluyor mu?

Evet kullanılır. Kesin olarak biliyorum ayrıca şunuda örnek gösterelim.Vodafone Tüketici Hakları Bildirgesi olarakta Şeffaf hizmet almak herkesin hakkı.Vodafone, kazanmış olduğunuz promosyon TL'leri daha yüksek fiyattan değil kendi tarifenizin fiyatından kullandırır. Denmekte.

ertan_22

ertan_22

Üye
iyimiş
:bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:

ss1905

Üye
bugunden itibaren gecmis bulunmaktayim.

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaslar aveadayım 60gun oldu 90gun kalma mecburıyetı var bende vodafone tasıcam 22temmuzda 1ay daha aveayayız..

gokhan148

gokhan148

Üye
hayırlı olsun aga

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bu kampanya güzel gerçekten

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
ben kullanıyorum farkı birşey yok ama akşam 9dan sonra süper oluyor