Ucuzlamaz mı bu ya ne kadar surede aktiflesti acaba?bende yeni aldım 45 tlye.
bir hafta falan oldu işte benimde alalı. Bir de birşey soracağım hattı yeni aldığımda 5 tl hediyeli yazıyordu acaba bu tl yükleyince mi etkinleşecek?Ucuzlamaz mı bu ya ne kadar surede aktiflesti acaba?
Bizim burda 25 e turkcellden alıp 3 ay sonra geçiyorlarGeçenlerde 40₺'ydı. Şimdi sordum 45₺ olmuş ucuz gören duyan haber versin acilen hat almam gerek. [emoji17]

Tasiyinca ton sesi çıkıyor hoşuma gitmiyor benim ama iyi taktikBizim burda 25 e turkcellden alıp 3 ay sonra geçiyorlar![]()

*123# yapınca çıkmıyor mu?bir hafta falan oldu işte benimde alalı. Bir de birşey soracağım hattı yeni aldığımda 5 tl hediyeli yazıyordu acaba bu tl yükleyince mi etkinleşecek?
hattı yeni aldıgınızda icindeki hediye oldugu icin *123#23# tuşlayarak ögrenebilirsiniz tl yüklemekle alakası yok hat acılınca hediye 5 tl yüklenirbir hafta falan oldu işte benimde alalı. Bir de birşey soracağım hattı yeni aldığımda 5 tl hediyeli yazıyordu acaba bu tl yükleyince mi etkinleşecek?
Ne yani içinde 5 TL varsa 20 TL yükleyip 24TL olan paketi yapamaz mıyız?hattı yeni aldıgınızda icindeki hediye oldugu icin *123#23# tuşlayarak ögrenebilirsiniz tl yüklemekle alakası yok hat acılınca hediye 5 tl yüklenir
hayır yapamazsınız size verilen 5 tl promosyon dur yani hediyedir paket yapamazsınızNe yani içinde 5 TL varsa 20 TL yükleyip 24TL olan paketi yapamaz mıyız?
Aaa çok saçma ama emin misiniz?hayır yapamazsınız size verilen 5 tl promosyon dur yani hediyedir paket yapamazsınız
Turkcell Gencaver'e sordum normal TL olarak göründüğü için sorun olmuyor dedi%100 eminim

hat açılalı çok oldu ama 5 tl hediye gelmedi. birisini aramaya çalışınca da yetersiz bakiye diyor.hattı yeni aldıgınızda icindeki hediye oldugu icin *123#23# tuşlayarak ögrenebilirsiniz tl yüklemekle alakası yok hat acılınca hediye 5 tl yüklenir
o numarayı aradım ama hesap tipi bulunamadı diyor.Ne yani içinde 5 TL varsa 20 TL yükleyip 24TL olan paketi yapamaz mıyız?
Evet ama bu prosedür tüm operatörler tarafında aynı işliyor bence sizin bi yanlışınız varsiz vodafoneyi sormuyormusunuz konuyu vodafone bölümüne acmışsınız
Hangi numara?hat açılalı çok oldu ama 5 tl hediye gelmedi. birisini aramaya çalışınca da yetersiz bakiye diyor.
o numarayı aradım ama hesap tipi bulunamadı diyor.
*123#23#Evet ama bu prosedür tüm operatörler tarafında aynı işliyor bence sizin bi yanlışınız var
Hangi numara?
Evet ama bu prosedür tüm operatörler tarafında aynı işliyor bence sizin bi yanlışınız var
bana inanmıyorsanız vodafone foruma konu acın moderatörler bilgi verir her operatörün sistemi farklıdır vodafone 5tl yi hediye olarak veriyor
Evet ama bu prosedür tüm operatörler tarafında aynı işliyor bence sizin bi yanlışınız var
bana inanmıyorsanız vodafone foruma konu acın moderatörler bilgi verir her operatörün sistemi farklıdır vodafone 5tl yi hediye olarak veriyor
*123#23# ile sorgulayamıyorsanız hediye yüklenmemiştir vodafone foruma konu acın*123#23#