Faturasız Vodafone Faturasız Hat Fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Faturasız Hat Fiyatları
Geçenlerde 40₺'ydı. Şimdi sordum 45₺ olmuş ucuz gören duyan haber versin acilen hat almam gerek. [emoji17]

Ramoscu

Üye
bende yeni aldım 45 tlye.

sinantkr

sinantkr

Üye
50 tl olmasa korkma

yakup6203

yakup6203

Üye
bugün 35 tl ye aldım birecikte

Ramoscu

Üye
Ucuzlamaz mı bu ya ne kadar surede aktiflesti acaba?
bir hafta falan oldu işte benimde alalı. Bir de birşey soracağım hattı yeni aldığımda 5 tl hediyeli yazıyordu acaba bu tl yükleyince mi etkinleşecek?

Karavelaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
bir hafta falan oldu işte benimde alalı. Bir de birşey soracağım hattı yeni aldığımda 5 tl hediyeli yazıyordu acaba bu tl yükleyince mi etkinleşecek?
*123# yapınca çıkmıyor mu?

yeumyang

yeumyang

Moderator
hattı yeni aldıgınızda icindeki hediye oldugu icin *123#23# tuşlayarak ögrenebilirsiniz tl yüklemekle alakası yok hat acılınca hediye 5 tl yüklenir

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
hattı yeni aldıgınızda icindeki hediye oldugu icin *123#23# tuşlayarak ögrenebilirsiniz tl yüklemekle alakası yok hat acılınca hediye 5 tl yüklenir
Ne yani içinde 5 TL varsa 20 TL yükleyip 24TL olan paketi yapamaz mıyız?

yeumyang

yeumyang

Moderator
%100 eminim

yeumyang

yeumyang

Moderator
siz vodafoneyi sormuyormusunuz konuyu vodafone bölümüne acmışsınız

Ramoscu

Üye
hat açılalı çok oldu ama 5 tl hediye gelmedi. birisini aramaya çalışınca da yetersiz bakiye diyor.
Ne yani içinde 5 TL varsa 20 TL yükleyip 24TL olan paketi yapamaz mıyız?
o numarayı aradım ama hesap tipi bulunamadı diyor.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
yeumyang

yeumyang

Moderator
Evet ama bu prosedür tüm operatörler tarafında aynı işliyor bence sizin bi yanlışınız var
bana inanmıyorsanız vodafone foruma konu acın moderatörler bilgi verir her operatörün sistemi farklıdır vodafone 5tl yi hediye olarak veriyor
Evet ama bu prosedür tüm operatörler tarafında aynı işliyor bence sizin bi yanlışınız var
bana inanmıyorsanız vodafone foruma konu acın moderatörler bilgi verir her operatörün sistemi farklıdır vodafone 5tl yi hediye olarak veriyor
*123#23# ile sorgulayamıyorsanız hediye yüklenmemiştir vodafone foruma konu acın

Üst Alt