Vodafone Fatura Durumu | Turkcellliler bakarsa sevineceğim

Sponsorlu Bağlantılar

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Fatura Durumu | Turkcellliler bakarsa sevineceğim
Turkcell faturalı hattı çok önceden kullandığım için onların sistemini bilmiyorum ancak merak ediyorum..

Bugün ayın 2 si ve benim ayın 21.de kesilen faturamın ayrıntısı ve faturası henüz çıkmadı.

Ayın 17 sinde 7001 fatura sisteminden aradığımda şu anki borcunuz dedi 1 ytl

Ondan önce arama dışında hiç bir ücretli iş yapmadım. Zaten aramalarım paket kapsamındaydı.

Aradan 1 gün geçti yine aradım bu sefer 5 ytl dedi..

Müşteri temsilcisini aradım Acaba diyor gprs felan mı..hayır dedim ..

Faturam gelince bakarım dedim ama yok arkadaş 12 gün oldu vodafone'Da tık yok..

Neredeyse yeni süreler başlayacak :ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Vodafone Güncel Fatura tutarında bir sorun vardı ben faturalı Vodafone hattımı iptal ettirdiğimde. Turkcell Güncel Fatura bilgisi hiç bir zaman sorun çıkartmadı bana.

Volkan abi Vodafone fatura gelmeden itiraz kabul etmiyor. Çoğu kez itiraz ettim fatura gelmeden önce Vodafone Faturalı hattıma ama hiç ilgilenen olmadı :S

bungee

Üye
Turkcell faturalı hattı çok önceden kullandığım için onların sistemini bilmiyorum ancak merak ediyorum..

Bugün ayın 2 si ve benim ayın 21.de kesilen faturamın ayrıntısı ve faturası henüz çıkmadı.

Ayın 17 sinde 7001 fatura sisteminden aradığımda şu anki borcunuz dedi 1 ytl

Ondan önce arama dışında hiç bir ücretli iş yapmadım. Zaten aramalarım paket kapsamındaydı.

Aradan 1 gün geçti yine aradım bu sefer 5 ytl dedi..

Müşteri temsilcisini aradım Acaba diyor gprs felan mı..hayır dedim ..

Faturam gelince bakarım dedim ama yok arkadaş 12 gün oldu vodafone'Da tık yok..

Neredeyse yeni süreler başlayacak :ehe

Turkcell:

Fatura kesim tarihinden sonra, fatura tutarı 2 gün içerisinde sisteme yansır.
Fatura ayrıntısı, fatura kesim tarihinden itibaren en fazla 4-5 gün sonra sisteme yansır.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu durumda hizmet veremeyen dünya devi vodafone oluyor sanırım...

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Güncel Fatura tutarında bir sorun vardı ben faturalı Vodafone hattımı iptal ettirdiğimde. Turkcell Güncel Fatura bilgisi hiç bir zaman sorun çıkartmadı bana.

Volkan abi Vodafone fatura gelmeden itiraz kabul etmiyor. Çoğu kez itiraz ettim fatura gelmeden önce Vodafone Faturalı hattıma ama hiç ilgilenen olmadı :S

Ya itiraz etmeyeceğim zaten. Sadece merak ettim. Zaten 5,6 YTL fatura indirimi yapılacak 3 ay boyunca kampanya gereği.

12 günde ne konuştuğunu söyleyemeyen vodafonenun turkcell ile yarışması sanırım biraz ütopya..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ya itiraz etmeyeceğim zaten. Sadece merak ettim. Zaten 5,6 YTL fatura indirimi yapılacak 3 ay boyunca kampanya gereği.

12 günde ne konuştuğunu söyleyemeyen vodafonenun turkcell ile yarışması sanırım biraz ütopya..

Telsim döneminde, CepPartner tarifesinde kullandığım hattımda Güncel faturayı ilk defa çıkartan Operatör olan Telsim'de Güncel Fatura sistemi çok güzel bir şekilde çalışıyordu.

Demek Vodafone ilerleme yerine gerilemeye başlamış :)

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Bugün ayın 5 i..

21 inde kesilen faturama ait hiç bir bilgi yok :bann:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Volkan abi hata yok üzülme :) Çünkü kullandığın GSM operatörü Vodafone :ehe

Bu arada Avea 110 Kontör de yalan oldu.

murat_83

murat_83

Üye
Güncel fatura tutarını sorguladığınızda son 48 saat dahil değildir ;)

__Midas__

__Midas__

Üye
arkadaşım da bugün aynı şeyi bana sordu, faturanın çoktan kesilip bildirilmesi gerekir esasında, sonra son ödeme dönemi geçmiş bir fatura ile karşılaşmak sözkonusu olabilir,

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Güncel fatura tutarını sorguladığınızda son 48 saat dahil değildir ;)

İşte o aradığın 48 saatlik geçmiş dönem zarflarındaki araman sadece paket kapsamında ise sorgulamada değişiklik olmaması lazım..

En fazla 1 defa 7001 i aradım ondada 100 bin yazsın :) hadi 1 ytl yazsın..

Sorun parada felan değil, sorun bugün ayın 6 sı ve nerede bu döküman nerede geçen ayki görüşme detaylarım..

Üst Alt