Vodafone Eti Wanted Kapmanyasıla iligi bi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gazbakkal

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Eti Wanted Kapmanyasıla iligi bi yardım
Eti Wantedhediye kontor ve oyun veriyor 25- tane aldım yedim yolladım 5-6 tane oyun çıktı data ücreti aldı tmm sorun yok ama gelen hediye kontorler de 5 kontor 2 dk diyor müşteri hizmetlierinden sms geliyor eti wandet kanmapnayasından 5 kontor kazandınız *123#5# den sorgula diyor sorguluyorum ''Bonus Hesabı Bulunamadı'' Ablam avea 4 tane amlajı ona verdim 1 tane oyun çıktı onada diğerleri kontor kontor anında yüklendi *123# dende sorgulaya biliyor Şimdi Bu Sorun Birtek Bendemi Deneyen Varmı?

sedces

sedces

Üye
normal kontör olarak gelse ya neden konuşma süresi veriyorlar ki anlamış değişim
bu konuda avea daha başarılı

gazbakkal

Üye
    Konu Sahibi
Evet Avea da ve turkcellde *123# öğreneiyorsun ama oyundada vodafonedaha avantajlı oyun ücretsiz ama üctesiz data ücretisiz söz konusu değil örnğin 175kb lik bir oyunda avea 2 kontor yer ken vodafone 0,684 gibi cıvarda yiyor 200 kb 1 kontor ve eti wandetdan 6 oyunum var hepside Türkçe Dil Destekli kontorlarimde gelse

sedces

sedces

Üye
vodafone internet fiyatlarında diğer operatörlerden çok ucuz hakikaten
kontörler bazen iade edilebilyor ama bu edilmez gibi

gazbakkal

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone MSN ücretsiz data üceriti bile yok oysa avea da aylık 40 kontor harici data ücreti... vodafone live wap ana sayafasındaki haber spor hava durumu gibi bir çok şey ücretsiz bakiyen 0 ken bile gire biliyorsun avea nın ana sayafası data ücreti hava durumu için ayrı bir ücret neyse ben burda aveamı dah iyi vodafone mi daha iyi tatışmıyorum sorumun cevabını verecek yokkmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt