vodafone ebuddy yardım...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

championee

Üye
    Konu Sahibi
vodafone ebuddy yardım...!
arkadaşlar ben genç avantaj tarifesi kullanıyorumda, face messenger twitter için ebuddy ücretsiz diyorlar.ovi mağazadan indirdiğim ebuddy kullanabilir miyim yoksa vodafonun ayrı bir ebuddy programı mı var?varsa da ben vodafone nın sitesinden bulamadım nerden indireceğim yardımcı olursanız sevinirim...

elmas14

elmas14

Üye
Herhangi Bir Ebuddy programını Vodafone live ayarları ile ücretsiz kullanabilirsin , şahsen benim telefonumda çalışıyor , ebuddy'nin sitesinden indirmiştim ..

dj eşref

Üye
buyur kardes bu linke tıklayıp cebıne ındırebılırsın>>>> programı yukledıkten sonra baglantı noktasını sorarken VODAFONE INTERNET olacak tamam mı

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
Bende genç avantaj tarifesindeyim nokia 6300 kullanırken facebook ve twittera girdiğimde sorun olmuyodu. Dedikleri gibi ücretsizdi. Telefonumu değiştirdim facebook ve twitter ücretli oldu! Müşteri hizmetlerini aradım m.facebook.com ve m.twitter.com'dan girin ücretsiz dediler. Öyle girdim yine ücret aldılar. 5TL lik data kullanımı yaptınız diye mesaj geliyor o şekilde anlayabiliyorum. Faturalı kullanıcıyım şuan güncel faturam 46 TLye ulaştı. Müşteri hizmetleri ayın ortasında internet paketi almayın dedi şimdi daha fazla maliyet oluştu. Telefonumda ebuddy de yüklü ama açıkçası fahiş fatura ödemekten korktuğum için giremiyorum.!

tempestshine

tempestshine

Üye
Benim telefonada live ayarları olmuyor :(

yakup_281

yakup_281

Üye
bende de 6300 vardı ücretsiz yazıyordu ama ben hiçbir zaman ücretsiz kullanamadım vodafone live ile girin diyor ama live nin erişim noktası ayarı yok o yüzden olabilir

ShiftCoder

ShiftCoder

Üye
Evet ücretsiz yazıyor ama vodafonelive ayarı ile girmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt