Vodafone`dan Yeni CEP AVANTAJ Tarifeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone`dan Yeni CEP AVANTAJ Tarifeleri
15 TL’den başlayan yepyeni tarife seçenekleri ile Vodafone’un faturalı atağı hız kesmeden devam ediyor!
Üstelik Türkiye’de bireysel faturalı tarifelerde ilk ve tek olarak, yurtdışı dahil her yöne özgürce konuşturan, her bütçe ve ihtiyaca uygun Yeni Cep Avantaj Tarife seçenekleriyle… Vodafone ile faturalı hat sahibi olmanın tam zamanı
Vodafone faturalı hatlarını tercih eden aboneler, bundan böyle çok avantajlı fiyatlarla, bütçelerine en uygun Cep Avantaj paketini seçerek; ev, iş, Vodafone’lular ve diğer operatörlerle özgürce konuşma ayrıcalığını yaşayacak.
Üstelik Yeni Cep Avantaj Tarife’lerinin her yöne dakikaları ile sadece Türkiye’yi değil - Türkiye’de bireysel hatlarda bir ilk olarak - yurtdışındaki Vodafone’lular ve belirtilen ülkelerdeki sabit hat numaraları da aranabilecek.
Faturalı Cep Avantaj Tarife’leri, 17 Mart 2010 Çarşamba sabahı itibariyle abonelerin beğenisine sunulacaktır.
Yeni Cep Avantaj Tarife detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.
Yeni Cep Avantaj Tarife’leri:

Belirtilen fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Türkiye’de bireysel faturalı tarifelerde ilk ve tek olan yurt dışı avantajı sayesinde, Cep Avantaj Tarifelerindeki her yöne dakikalar, aynı zamanda tüm dünyadaki Vodafone abonelerini ve belirtilen ülkelerdeki sabit hat numaralarını aramak için kullanılabilir !!!
Seçilen Cep Avantaj Tarifesi, her yöne dakikalar bulunduruyor ise bu dakikalar yurt içinde kullanılabildiği gibi aynı zamanda belirtilen ülkelerdeki Vodafone abonelerini ve sabit hat numaralarını aramak için kullanılabilir!
Faturalı Cep Avantaj Tarifelerinde bulunan ücretsiz her yöne dakikaların, yurt dışı aramalar için kullanımına yönelik olarak, abonelerimizin aşağıdaki hususlarla ilgili muhakkak uyarılması gerekmektedir:
Cep Avantaj dahilinde görüşme hakkı, sadece yurtiçinden yapılan aramalar için geçerlidir. Yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir.
· Kıbrıs'a doğru Türkiyeden başlatılan çağrılar paket kapsamında değildir.
· Yurtiçinden çağrı başlatmak şartıyla yurtiçi her yöne ve tüm dünyadaki Vodafone Operatörleri yönüne sesli telefon ve görüntülü görüşme aramaları yapabilirsiniz.. (Özel servisler, faks, data, WAP kullanımı hariçtir.)
· Abonelerimize diğer ülkelerdeki sevdiklerinin, ilgili ülkedeki Vodafone’un abonesi olduklarını teyit etmeleri önerilmelidir.
· Abonelerimiz, diğer ülkelerdeki sevdiklerinin Vodafone’da olduğunu teyit ettikten sonra, bu kişilerin sadece Vodafone operatörleri için tanımlanmış olan ülke ve alan kodlarını kullanmakta olduklarını teyit etmelidir.
(*) Sadece Vodafone operatörleri için tanımlanmış olan ülke ve alan kodları aranabilir.
Özetle; aranan abone hem VF abonesi olmalı, hem de ilgili alan kodunu kullanmalıdır Mobil Numara Taşınabilirliği olan ülkelerdeki Vodafone Operatörlerine, o ülkedeki diğer mobil operatörlerin alan kodlarını içeren numaralarıyla geçen numaralar arandığında söz konusu avantajdan faydalanılamayacaktır Yani o ülkedeki diğer mobil operatörlerin prefikslerini içeren numaralarıyla geçen numaralar arandığında paket kapsamına dahil olmayacaklardır.
· Cep Avantaj Tarife'si her yöne dakikaları kapsamında aranabilen Vodafone Operatörleri:
Vodafone Arnavutluk, Vodafone Avustralya, Vodafone Çek Cumhuriyeti, Vodafone Mısır, SFR Fransa, Vodafone Almanya, Vodafone Yunanistan, Vodafone Macaristan, Vodafone İrlanda, Vodafone İtalya, Vodafone Malta, Vodafone Hollanda, Vodafone Yeni Zelanda, Vodafone Portekiz, Vodafone Romanya, Vodafone İspanya, Vodafone İngiltere, Vodafone Hindistan,Vodafone Gana, Vodafone Katar ve Vodacom Güney Afrika.
· Cep Avantaj Tarife'si her yöne dakikaları kapsamında sabit hat numaralarının aranabildiği ülkeler:
ABD, ABD (Alaska), ABD (Havai), ABD (PortoRico), ABD (Virjin Adası), Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya,İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Norveç, Portekiz, Rusya, Slovak Cum, Yunanistan. Bulgaristan, Finlandiya, Lüksemburg, Macaristan, Polonya, Arnavutluk, Azerbaycan (Nahçıvan), Bosna Hersek, Cezayir, Gürcistan, Kazakistan, Kosova, Makedonya, Moldova, Ozbekistan, Romanya, Sırbistan&Karadağ, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna
· Tanımlanmış ülke ve alan kodlarını detaylı olarak öğrenebilmek için : de, Cep Avantaj tarife seçeneklerine ilişkin sayfada bulunabilir,
· Yurtdışı aramalarda öncelikle paket dakikaları kullanılır. Paket aşımı durumunda ilgili yönlere doğru yurtdışı görüşmeler standart yurtdışı arama tarifesi üzerinden veya abonenin aldığı ilgili yurdışı arama seçeneklerinden ücretlendirilir.
· Cep Avantaj tarifesinde bulunan bir hattın yurt dışında kullanabilmesi için, hattın uluslararası dolaşıma (roaming) açık olması gereklidir. Yurtdışındaki kullanımlarda yapılan ve alınan çağrılar standart roaming tarifesi olan Vodafone Dünya Alem üzerinden ücretlendirilir. Abone isterse aylık ilave tüm vergiler dahil 1,21 TL ücret karşılığında Dünyayı Gezen Tarife'yi alarak Vodafone'un bulunduğu ülkelerdeki çok cazip arama ve aranma fiyatlardan faydalanabilir.
Cep Avantaj Tarife’lerine İlişkin Diğer Esaslar:
· Faturalı Cep Avantaj Tarife’leri, 17 Mart 2010 Çarşamba sabahı itibariyle abonelerin beğenisine sunulacaktır.
· Faturalı Cep Avantaj Tarife’lerinden, faturalı hat kulanmak isteyen tüm bireysel aboneler faydalanabilir. Yeni hat alan aboneler, diğer operatörlerden numarasını taşımak isteyen aboneler ve mevcutta VF abonesi olan veya rakip operatörde faturasız hat kullanmakta olan abonelere de Cep Avantaj tarifeleri önerilmeli ve bu aboneler faturasızdan faturalıya geçmek üzere teşvik edilmelidir.
· Tarifeye geçişler anlıktır.Tarifeye başvuru yaptıktan hemen sonra aboneler her yöne dakikalarını kullanmaya başlayabilirler.
· Faturalı Cep Avantaj Tarife’lerinde yeni hat alınarak abonelik başlatıldığında aylık tarife ücreti ve tarife kapsamındaki her yöne dakikalar aboneye yansıtılırken; abonelik tarihinden fatura kesim tarihine kadar olan süre ile orantılı olarak hesaplanır ve abonenin faturasına kullanıldığı gün sayısı kadar sabit ücret yansır. Yani ilk faturada aylık paket ücreti ve dakikalar, aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak hesaplanır .
· Faturalı Cep Avantaj Tarife’lerinden çıkarken (her türlü çıkış ve iptal işlemi durumunda ) aylık ücretinin tamamı aboneye yansır.
· Faturalı Cep Avantaj Tarife’lerinde bulunan ücretsiz her yöne dakikalar kapsamında aşağıdaki kullanımlar kapsam dışındadır.
- Tarifelerde konferans görüşme servisi kullanılamaz.
- Özel servis numaraları aramaları da paketler kapsamına dahil değildir.
- Ayrıca; Cep Avantaj tarifeleri kapsamında sunulan haklar kapsamında, 3. şahıslara trafik satışı yapılarak kullanıma izin verilmemektedir.
- FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilmemektedir.
· Faturalı Cep Avantaj Tarifelerinde tüm yönlere doğru yapılacak olan aramalar 6 sn'de bir ücretlendirilmektedir.
- Paket aşımında yurtiçi aramalar 6 sn'de bir ücretlendirilmektedir.
- Paket aşımında yurtdışı aramaların ücretlendirme periyodu, standart yurtdışı arama tarifesi veya abonenin aldığı ilgili yurtdışını arama tarifesine göre belirlenmektedir.
· Faturalı Cep Avantaj Tarife'lerinde seçilen paketin aşımı durumunda yurtiçi görüşmelerin dakikası 30 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
· Tarife değişikliği yoluyla Cep Avantaj tarifelerine gelen aboneler, giriş tarihine kadar eski tarifeleri üzerinden ücretlendirilirler.
Faturalı Cep Avantaj Tarife'lerinde adil kullanım şartları:
Şebeke içi ve sabit hatlara doğru sınırsız dakika içeren Cep Avantaj tarifelerinde adil kullanım şartı bulunmaktadır: 2 Aylık toplam 10.000 dakika ve SMS üzerindeki kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilerek, bu durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar. Abonelerin yapacağı bir çağrı süresi 79 dk'yı geçemez.
ÖNEMLİ NOT: Yeni Cep Avantaj Tarife’lerinin duyurusuna paralel olarak, aşağıda detayını bulabileceğiniz bireysel faturalı tarifelerimiz de abone alımına kapatılacaktır.
Kapatılan Tarife Detayları:
Yukarıda da belirtildiği gibi, yeni Cep Avantaj Tarife'lerinin duyurusuna paralel olarak, Cep Limitsiz ve Cep Konuş Tarifeleri Abone alımına kapatılıyor.
· Cep Limitsiz 55TL (HPR0005) tarifesi 15 Mart 2010 gecesi 23:59 itibariyle abone alımına kapatılmıştır.
Aşağıda belirtilen diğer iki Cep Limitsiz tarifemiz ile Cep Konuş tarifelerimiz ise 16 Mart 2010 gecesi 23:59 itibariyle abone alımına kapatılacaktır.
· Cep Limitsiz Vodafone'lular (HPR0004) ve
· CepLimitsiz Vodafone Sabit Hatlar +1000 dk Diğer Operatörler (HPR0006) ile;
· Cep Konuş 150 (NBP0150) ,
· Cep Konuş 350 (NBP0350),
· Cep Konuş 750 (NBP0750),
ÖNEMLİ NOT: 17 Mart itibariyle yeni abone alımları, yeni bireysel faturalı tarifelerimiz üzerinden yapılacaktır.
 


kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Bombanın pimini çekmişler ortaya atmışlar bakalım nasıl bir patlama olacak.Özellikle yurtdışında akrabası olanlar için biçilmiş kaftan.Farkını hissettiriyor.
 
emre-4444

emre-4444

Üye
Bilgi için sagol...
 

kurt42

Üye
Çok güzel bir tarife olmuş..
 
s.volkan

s.volkan

Üye
sms şart..
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
cok guzel cok iyi kampanya iste kamanya dediginiz budur teskler vdafone ama yurt disi sms de olsa ve on odemeli hatlarda da olsa cok guzel ve cok tutulur faturali oldum olasi sevmem

--------------- Ekleme ---------------

uygun ben sitesinde goremedim bole birsey baya da bi baktim ama:hmmm
 
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cok guzel cok iyi kampanya iste kamanya dediginiz budur teskler vdafone ama yurt disi sms de olsa ve on odemeli hatlarda da olsa cok guzel ve cok tutulur faturali oldum olasi sevmem

--------------- Ekleme ---------------

uygun ben sitesinde goremedim bole birsey baya da bi baktim ama:hmmm

Buyur kardeşim
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
simdi oldu teskur ederim. Ordaki tablo biraz karisik geldi ama burdan baktim onada gercekten cok iyi yada faturasiz hatlarada bu sekil yapsalar + sms 10 numara olcak
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
ben bugun mus hizmetlerini aradim on odemeli hatlar icinde olabilir dedi
 
ikinci2el

ikinci2el

Üye
35 tl vodafonlularla sinirsiz konüşma tarifesi iyi

35tl tüm operatörlerle konuşmak tarifeside iyi

diğerleride iyi ama tuzlu tarifeler mesela 55tl tarifede süper
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
sunu bi on odemeli hatlar icin yapsalar artik ya
 

colaturka14

Üye
15 TLye 25 dk. az değil mi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt