Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone çıldırtı
Sponsorlu Bağlantılar
yakup6203
Üye
Konu Sahibi
Vodafone çıldırtı
Artık cizgiyi aştı
Ağ vodafone
Bu pazartesi de bize bişey yok herhalde[emoji33]
Bab-ı Umut
Üye
10 saat sonra girip dene, süre daha dolmamış, dikkat ettiysen
Saat gece 12'yi gösteriyor. Sanırım 12'yi geçse de, geçen aldığı tarihten itibaren gün/saat sayıyor
Buğra
Admin
Bu olay her pazartesi sürekli oluyor mu vodafone da ?
Bende numaramı yeni taşıdım 2 gün içinde geçmiş olacak akıllı kamu tarifesi 29 lira olana geçtim
faturalı olanlar da kullanabiliyor mu bu uygulamayı bu kampanyayı
Bu olay her pazartesi sürekli oluyor mu vodafone da ?
Bende numaramı yeni taşıdım 2 gün içinde geçmiş olacak akıllı kamu tarifesi 29 lira olana geçtim
faturalı olanlar da kullanabiliyor mu bu uygulamayı bu kampanyayı
-Evet sürekli oluyor, aslında bundan önce farklı bir sistemi vardı 1gb veriyordu ne kadar verirse diye sonra onu kaldırıp Bana Ne Var kısmını açıp her Pazartesi tıklayınca şansa ya İnternet yada belirli mağazalarda indirimler kazanıyorsun.
Bir ara güncelleme getirdiler ama hiçbir yenilik yok, değişen sadece Hediye kutusuna tıklayıp hediyeyi Turkcell'deki gibi telefonu sallayınca da hediyeni alıyorsun. Artık ne gelirse. İyice nankörlük yapmaya başladılar, verdikleri 100, 250, 500MB verip sadece 12, 24 saat süre veriyor ..refsizler.
-Faturalı/Faturasız her Vodafone'lu faydalanabiliyor..