Vodafone ceptv ayarları ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Vodafone ceptv ayarları ?
Aramızda vodafone ceptv servisine abonelik yapan bir arkadaşımız varsa vodafonun hangi ayarları gönderdiklerini söyleyebilirmi acaba ... N70 için servis destekleniyor diyo ama abonelik yapmadım hiç ... Hangi ayarlamalar yapıldığını ve kanalları hangi yöntemle izlendiğini bilen varmı ... Belki kanalların adreslerini coreplayerdan filan açtirip üyelik olmadan izleyebiliriz ? ... ( cepnet im var ) ...

abuzer02

Üye
Hayır kardeş core player'dan izleyemezsin aboneliğin yoksa urller açılmaz bende denedim olmadı.
Benim de tlfnum N70 Öncelikle Vodafone mobiltv internet ayarı telefonunda yüklü olması lazım

Konu Sahibi
Hayır kardeş core player'dan izleyemezsin aboneliğin yoksa urller açılmaz bende denedim olmadı.Benim de tlfnum N70 Öncelikle Vodafone mobiltv internet ayarı telefonunda yüklü olması lazım
... ne gıcık birşey bu ya ... Tanıdık kanallardan sadece stv yi izleyebiliyorum ... Uğraşıp duruyorum bir aydır tv yi ayarlayabilmek için ...

abuzer02

Üye
Kardeş abone olsanda ayarları yüklemeden izleyemezsin.
İşte ayarlar:
menü/web/ayarlar/seçenek/değiştir/seçenek/yeni erişim noktası/varsayılan ayar. kull.
Bağlantı ismi: Vodafone Mobil TV
Veri taşıyıcısı: paket veri
Erişim noktası ismi: vflive
Kullanıcı ismi: vodafone
Şifre: 1234
şifre sorma: hayır
doğrulama: normal
ana sayfa: hiç birşey yazma boş bırak.

Seçenek/gelişmiş ayarlar

Ağ türü: IPv4
telefonun IP adresi: otomatik
isim sunucuları: otomatik
yakın kopya su. adr: boş bırak hiç birşey yazma
yakın kopya port no: boş bırak hiç birşey yazma

işte bu kadar sonra kaydet
sonra menü/görüntü/real player/seçenek/ayarlar/bağlantı/şebeke/seçenek/değiştir ve Vodafone Mobil TV'yi seç hadi kolay gelsin

Konu Sahibi
... Saol kardeşim ayarlar için ... Yinede bi deneyelim belki ise yarar ...

abuzer02

Üye
Kardeş sonrada menü/web/seçenek/ayarlar/seçenek/değiştir/ Vodafone live'yi seç tamamdır yani anlayacağın web'deki varsayılan ana sayfa Vodafone live olacak real player'daki varsayılan ayarda Vodafone Mobil TV olacak bu şekilde mobil tv kanallarını eğer aboneliğin varsa rahatlıkla izleyebileceksin hadi kolay gelsin.

----------Eklendi @ 00:10:12 ---------- Yazıldı @ 00:07:06 ----------

Ne demek kardeş yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hadi kolay gelsin.

adıman

Üye
Teşekkürler bana çok yardımcı oldunuz verdiğiniz ayarlar sayesinde tv izleyebiliyorum

Konu Sahibi
Usta olmuyo ya :/ ... Dediğin gibi abone olmak lazım sanırım illa ... Ya bu arada webde hangi kanallar var ... Kanalların url adreslerini bi yazarmisin bide öyle deneyelim ...

abuzer02

Üye
Kardeş urllerini bilmiyorum ama google'da araştır kesin bulursun abone olmadan da kesinlikle izleyemezsin boşuna uğraşma.
Kanallara gelince telefonundan Vodafone live'ye gir mobil tv sayfasını bul bütün kanalları orda bulabilirsin ayrıca mobil tv paketleri hakkında gerekli bütün bilgileri bulabilirsin. Hadi kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...