OGUZHAN432
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaslar ben ongundur cepneti vodafone mobil modem yani vodem ile kullaniyorum para flan dusmuyor hiz olayina glince 3g de 15kbs yani 130 kbps 2g de ise 28kbs yani 236 kbps yani 96kbs deniyor ama 96 dustugun ic gormedim normal serverdn 60 dk 108 mb download yapiyorum vodafone 2G kulaniyorum
Kardeş Vodem Netinin modeli falan nedir? Önemli mi bunlar yani? Ben bugün sordum vdf cepshop da ama görevli faturasız için olan bi kaç model mobil modemi kullanabilirsiniz siz dedi...arkadaslar ben ongundur cepneti vodafone mobil modem yani vodem ile kullaniyorum para flan dusmuyor hiz olayina glince 3g de 15kbs yani 130 kbps 2g de ise 28kbs yani 236 kbps yani 96kbs deniyor ama 96 dustugun ic gormedim normal serverdn 60 dk 108 mb download yapiyorum vodafone 2G kulaniyorum
Merhaba arkadaşlar ben 100 mb ı aştım erişim noktası olarak : internet 'i kullanıyorum. Sizce vodafoneye aylıkcepnet abonesiyim erişim noktası olarak internet yazdım diyemi hız düşmüyor. Vodafone livenin vflive erişim noktasıylada bağlanmıyor. şimdi ben bi mp3 indiriyorum tak diye iniyor. 500kb/sn e kadar çıkıyor idmanla
Eğer bi sorun olacaksa iptal edeceğim. Benim telefon değil 3g 3gnin 5 katı hızı olan HSDPA kullanıyorum acaba o yüzdenmi çok hızlı?
ya peki değerli dostlarım ben günlük cepnet kullanırsam diğer gün için onay istermi yoksa kendiliğinden devam eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?