Vodafone cepnet i laptobumun dahili 3g girişinde takıp kullanabilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone cepnet i laptobumun dahili 3g girişinde takıp kullanabilirmiyim
arkadaşalarım şimdi vodafone aylık 8 tl ye sınırsız internet veriyor tamam hız düşük anladık ama bi öbür taraftan bakın yani jet olsun turkcell vın olsun ne kadar fahiş fiyatlarda

Şimdi sırf laptobumun 3 g girişine takıp kullanmak için vodafone hata alacağım ama vodafone cep için yapmış bu tarifeyi adıda mobil internet değil cepnet

Pc suite ten internete bağlan a tıkladığımızda olsun ya da laptobumun 3 g si olsun aslında bi tür kullanıcı adı ve kodu giriyor tahminim vodafone burda bi uyanıklık yapıp buna illaki bi engel koyar gittiğim bi vodafone bayisi o senin ne kullandığını bilip anlıyor dedi
diğer 4 vodafone bayiside biz bilmiyoruz dedi adamların vodafone un v sinde haber,i yok şimdi sorun acaba hattamı boşuna mı alacağım yoksa direkt laptop sim kart girişinden kullanabilirmiyim

merlin19

merlin19

Üye
Cepnet Tarifesini aldın isen aylık ister Laptopa Telefonunu tak bağlan ister cepten Herhangi bir Ücret alınmaz Şahsen çıktığı günden beri kullanıyorum hem laptopta hem telefonumda bir kaç kere kontur düşümü yaşadım teknik sorunlardan aradım müşteri hizmetlerini düşüm olduğunu anlattım kaç kontur düştüğünü söyledim 2 gün içinde düşen konturlarım geri verildi sorunda çözüldü bunu yaşadım ama şimdi sorun yok Telefonunu Modem yapıp kullan bağlantı yavaş adil kullanımdan ama o kullanıcı adı yerinde Vodafone yazar şifre yeri boştur dokunma bağlande sorunyok ek ücret alınmaz şimdi ben 2 ayrı hatta bunu kullanıyorum

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim ben zaten aldım kullanıyorum sorun yok

OğuzcanAbi

Üye
100 mb dan sonra 7,2 mgbs deb 96 kgbs düşüyormuş ozaman iki saat bekliycez mi cvp bekliyorum

atek59

Üye
arkadaslar ben ongundur cepneti vodafone mobil modem yani vodem ile kullaniyorum para flan dusmuyor hiz olayina glince 3g de 15kbs yani 130 kbps 2g de ise 28kbs yani 236 kbps yani 96kbs deniyor ama 96 dustugun ic gormedim normal serverdn 60 dk 108 mb download yapiyorum vodafone 2G kulaniyorum

m2sah

m2sah

Üye
arkadaslar ben ongundur cepneti vodafone mobil modem yani vodem ile kullaniyorum para flan dusmuyor hiz olayina glince 3g de 15kbs yani 130 kbps 2g de ise 28kbs yani 236 kbps yani 96kbs deniyor ama 96 dustugun ic gormedim normal serverdn 60 dk 108 mb download yapiyorum vodafone 2G kulaniyorum

Acaba vodemi nerden alabiliriz. Vodemler taahhütlü paketlerle verilmiyor mu? Ben de cepnet'i telefondan değil de vodemden kullanmak istiyorum.:hmmm

edecan63

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 100 mb ı aştım erişim noktası olarak : internet 'i kullanıyorum. Sizce vodafoneye aylıkcepnet abonesiyim erişim noktası olarak internet yazdım diyemi hız düşmüyor. Vodafone livenin vflive erişim noktasıylada bağlanmıyor. şimdi ben bi mp3 indiriyorum tak diye iniyor. 500kb/sn e kadar çıkıyor idmanla
Eğer bi sorun olacaksa iptal edeceğim. Benim telefon değil 3g 3gnin 5 katı hızı olan HSDPA kullanıyorum acaba o yüzdenmi çok hızlı?

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Kardeş Vodem Netinin modeli falan nedir? Önemli mi bunlar yani? Ben bugün sordum vdf cepshop da ama görevli faturasız için olan bi kaç model mobil modemi kullanabilirsiniz siz dedi...

crazyselo01

Üye
ya peki değerli dostlarım ben günlük cepnet kullanırsam diğer gün için onay istermi yoksa kendiliğinden devam eder mi

m2sah

m2sah

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 100 mb ı aştım erişim noktası olarak : internet 'i kullanıyorum. Sizce vodafoneye aylıkcepnet abonesiyim erişim noktası olarak internet yazdım diyemi hız düşmüyor. Vodafone livenin vflive erişim noktasıylada bağlanmıyor. şimdi ben bi mp3 indiriyorum tak diye iniyor. 500kb/sn e kadar çıkıyor idmanla
Eğer bi sorun olacaksa iptal edeceğim. Benim telefon değil 3g 3gnin 5 katı hızı olan HSDPA kullanıyorum acaba o yüzdenmi çok hızlı?

Arkadaşım zaten hızın düşük çünkü 3g ile hiç bağlanmamışsın ama gayet iyi olduğu için hızım düşmedi diyorsun hiç düşmeyecek de zaten... İyi sömürmeler vodafone'u:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

ya peki değerli dostlarım ben günlük cepnet kullanırsam diğer gün için onay istermi yoksa kendiliğinden devam eder mi

Onay ister tekrar mesaj yollaman gerekir. Sana tavsiyem gece yatarken saat 00:00 olduğunda onay mesajı gönder 24 saat vodafone'u yamult:aha:

celatx

celatx

Üye
vodem almak yerine ayda 8 tlye sınırsız nokia telefonları bilgisayara bağlayıp pc suite ile bağlan ben şuan kullanıyorum:naughty: çok avantajlı 100 mb sonra hız düşüyor deniyo ama pek faketmiyo bnmki oturduğum yerde 3g çekmiyo zaten :D

b_cakir78

b_cakir78

Üye
vodafone kullanıcısı olarak vodafone hattımı laptopuma takıyorum rahat rahat kullanıyorum .nokia pc suitı indirip kuruyorsunuz pc nıze kablolu veya kablosuz gırıyorsunuz mb sınırı yok istedığın kadar gır indir ne yaparsan yap

wqrdrac

Üye
arkadaşlar bende burdaki yorumları okuduktan sonra vodafone hat aldım fakat , telefonum HTC Touch2 marka oldugundan bilgisayarda kullanamadım bu interneti daha dogrusu beceremedim , usb ye takınca telefonun ekranında telefonu modem olarak kullan secenegi cıkıyo , bilgisayardada baglandı olarak gözüküyo falan internete girilmiyo , kullanıcı adı ve sifresi girmem gerekiyo heralde , kullanıcı adı Vodafone ama şifre gözükmüyor , bana yardımcı olun pls :)

celatx

celatx

Üye
çevirmeli bağlantı olarak kurarsan k.adı :vodafone şifre: vodafone

gkp65

Üye
ewet arkadaşlar tüm yazılanları okudum ve inanın belkide türkiyede bunun ilk kullanıcısı benim. çünkü bu kampanya daha başlamadan önce vodafone yönetici böyle bir projeleri olduğunu ve hafta başında hayata geçireceklerini aylık 7.99 günlük ise 49.99 kuruş olarak belirlenmiş olduğuğunu ve sınırsız olduğunu söyledi. bende alelacele bir vodafone bayisine gittim cepnete abone olmak istediğimi söyledim. çalışanlar öyle bir hizmetinin olmadığını söylediler. bende ısrarla olduğunun sizin yöneticinizn böyle söylediğini söyledim. ve müşteri hizmetlerini aradık sonuç onlar böyle bir şeyden habersizlerdi. bende ısrarımı devam ettirerek bir sorumlu ile görüşmek istediğimi belirttim. ve onlar da ona yönlendirdiler. sonuçta ise müşteri hizmeetleri sorumlusunun dediği ilk müşterimiz sizsiniz çünkü kampanya daha bugün başladı ve sizinle başladı dedi.
arkadaşlar bir çok yöntemi denedim ama bu hız düşüşüne hiç engel olamadım. usb kablosu ile pc suite destekli girdim. olmadı. internetten vodemnet yazılımı indirdim girdim olmadı. windows 7 destekli girdim olmadı. şidmi ovi destekli deniyorum ve oda sonuçsuz. bir açık olmalı bu 3g hızı bağlanıp sonradan 2g düşmesini engellemenin bir yolu olalı

ddmsnmr

Üye
Arkadaşlar ben vodafone cep neti Pc de kullanmak istiyorum. N70 için neler yapmam gerek?

Üst Alt