• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Vodafone "Cep Limitsiz Herkesle".İşte Vodafone ' un "Her Yöne" En Avantajlı Tarifesi !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone "Cep Limitsiz Herkesle".İşte Vodafone ' un "Her Yöne" En Avantajlı Tarifesi !!
[imga=right]http://www.vodafone.com.tr/img/vodafone_logo.gif[/imga]
Vodafone, Faturalı Cep Limitsiz tarifesine aslında beklenen müdehaleyi yaptı diyebiliriz. Yeni Tarifenin Adı: Cep Limitsiz Herkesle. Avea ' nın Her Yöne sınırsız 55 TL , Turkcell' in Limon Ferahlığı tarifesinden sonra, Vodafone da Her yöne Tarife modasında, mevcut Cep Limitsiz tarifesine ufak bir ekleme yaptı ..

Yenilenen Faturalı Cep Limitsiz tarifelerinden size en uygun olanı seçin, konuştuğunuz kadar ödeyin.

  • "Cep Limitsiz Vodafone'lular" ile ayda sadece 25 TL'ye tüm Vodafone'lularla limitsiz,
  • "Cep Limitsiz Vodafone'lular ve Sabit Hatlar" ile ayda sadece 35 TL'ye tüm Vodafone'lularla ve sabit hatlarla limitsiz,
  • Cep Limitsiz Herkesle" ile hem tüm Vodafone'lular ve sabit hatlar ile limitsiz, diğer operatörlerle de toplam 500 dakika ayda sadece 45 liraya görüşebilirsiniz.
, Günde 1 TL ye Vodafone içi limitsiz konusmaya müsade edilen tarifede daha sonra çeşitli ek avantajlar çıkartılmıstı. Tarifenin önceki hali: 25 TL Tüm Vodafone ' lularla sınırsız konuşmaya ilaveten; linkteki avantajlar vardı.

Mevcut haline baktığımızda ise, yukarıdaki eski avantajları es geçerek tarifeyi aşağıdaki şekilde formüle edebiliriz.

Vodafone İçi Sınırsız + Sabit Hatlar Limitsiz + Diğer Operatörler 500dk | Sırasıyla: 25 TL + 10 TL + 10 TL = 45 TL oluyor.

Yeni Cep Limitsiz Herkesle Tarifesi, ayrıca ekstra SMS Avantajı opsiyonunu da beraberinde getiriyor.
  • Her Yöne Limitsiz SMS Avantajı: Yeni Cep Limitsiz aboneleri ilave 15 YTL (18,18 OIV dahil) aylık ücret ödeyerek yurtiçindeki tüm GSM ve sabit telefon kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebilecektir.
  • Vodafone içi Limitsiz SMS Avantajı: Yeni Cep Limitsiz aboneleri ilave 5 TL (6,06 OIV dahil) aylık ücret ödeyerek, yurtiçindeki tüm Vodafone kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebilecektir.
Detaylı Bilgi:

Bu arada belirtmem gerekir ki, Hem Turkcell hem Vodafone faturalı hat kullanıcısıyım. Vodafone hattımın tarifesini, bu tarifeye çıkar çıkmaz geçirdim ki zaten beklenen bir olguydu. Aylık KDV ve OIV Dahil 55 TL ye, Avea nın tarifesi boyutunda bir tarife olmasa da, bence mantıklı kullanan için gayet alternatif ve ideal bir tarife + Vodafone da şebeke problemi bulunmamakta. İstediğiniz zaman arar ve aranırsınız.

Hayırlı olsun :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt