Vodafone Bedava Facebook Kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

goblet

goblet

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Bedava Facebook Kullanımı
VODAFONE'DAN ZERO

Vodafone, abonelerinin Facebook'un yeni servisi ''Zero''yu ücretsiz olarak kullanabileceklerini duyurdu.
Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Şirketin, ABD, İngiltere ve Endonezya'dan sonra en çok kullanıcısının bulunduğu Türkiye'de, Facebook'un yeni bir mobil versiyonunu abonelerinin kullanımına ücretsiz olarak açtığı belirtildi.

Vodafone'un, yeni Facebook Zero hizmetiyle müşterilerine ''0'' liraya sosyal ağda sörf imkanı tanıdığı ifade edilen açıklamada, ''Facebook Mobile'ın (m.facebook.com'un) tüm görsel içerikten arındırılmış versiyonu olan Facebook Zero, bugünden itibaren ücretsiz olarak Vodafone abonelerinin hizmetinde. Vodafone Türkiye, 'zero.facebook.com' adresinden girilebilen sosyal ağ sitesinde kullanılan veri ücretlendirmiyor'' denildi.

Bu hizmetten yararlanmak için belirli bir kampanya veya tarifeye üye olmanın gerekmediği dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Türkiye'de 20 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olan Facebook'a hiçbir ücret ödemeden girmek isteyen tüm Vodafone aboneleri, cihazlarının tarayıcılarından adres satırına 'm.facebook.com' yerine '0.facebook.com', 'O.facebook.com', 'o.facebook.com', 'zero.facebook.com', 'login.facebook.com' veya (static.ak.fbcdn.net' yazarak ücretsiz sosyalleşebiliyor.''

Vodafone Türkiye Ürün ve Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Phil Patel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'de Facebook kullanımının yoğunluğuna dikkati çekerek, şunları ifade etti:

''Bugün Türkiye'de Facebook kullanıcıları günlerinin yarısını bu ağ üzerinde geçiriyor. Kullanıcılar iletişimlerinin büyük bölümünü e-postaların yerine Facebook hesapları üzerinden gerçekleştiriyor. Facebook'u hareket halindeyken kullanmayı sağlayan mobil cihazlar ise bu hizmeti daha da çekici kılıyor. Vodafone Türkiye olarak her alanda avantajlı hizmetler sunma çabamız çerçevesinde Facebook'un yeni Zero hizmetini abonelerimize ücretsiz olarak sunuyoruz. Bu hizmetimiz hem 3G, hem de 2G uyumlu internet erişimi olan sahibi abonelerimizin dünyanın en çok kullanılan sosyal ağ sitesi Facebook'a ücretsiz olarak girmelerini sağlayacak.''

Kaynak :

• Beğen
Tepkiler: mr_aa, mecolek_1, küçük kalp ve 5 diğerleri

mazlum1790

mazlum1790

Üye
süper olmuş walla

takendisideniz

takendisideniz

Üye
guzel

Carus55

Üye
Fotoğraflari göstermiyor :(

Aziz™

Aziz™

Üye
güvenilirliği ne kadar acaba yada bu bedava hikayesi ne zaman kadar sürecek ve ne şekilde kimden ne kadar lira çalarak kapatacaklar acaba.asla girmedim girmemde..operatörlerin bedava dediği şey milletin dolandırılacağı yeni bir kapı gibi..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Aziz™;2371544' Alıntı:
güvenilirliği ne kadar acaba yada bu bedava hikayesi ne zaman kadar sürecek ve ne şekilde kimden ne kadar lira çalarak kapatacaklar acaba.asla girmedim girmemde..operatörlerin bedava dediği şey milletin dolandırılacağı yeni bir kapı gibi..

katılıyorum .en iyisi gidip paket almak imkan varsa tabi.Yoksa daha büyük kazık bizi bekler

fevzican

Üye
Vodafone üzerinden ayarlardan vodafone live seçtikten sonra, giriş sayfasında aşağıda yer alan resimde ki gibi "Vodafone üzerinden ücretsiz erişim" yazısı ile karşılaşırsanız bilin ki ücretsiz bağlanmışsınız.

mardok

mardok

Üye
benm 0 lira var telefonda ama bağlandı haber doğru

ufkraider

ufkraider

Üye
Güzelmiş gerçekten ama resimler gözükmüyor o kötü :D

Aziz™

Aziz™

Üye
sen resmi bırak yazıdan başka hiçbirşey yok

lider0001

lider0001

Üye
arkadaşlar benim tel n70 bende girebiliyorum ama yorum yazamıyorum ve mesaj gönderemiyorum neyapcazzz ?:hmmm

locked86

Üye
nasıl oluyor bu ben deniyorum erişim engellendi yazıyor biri tarif ederse sevinirim.

Aziz™

Aziz™

Üye
sadece telefonunda. 0.facebook.com adresini tıklıyorsun.açılan sayfanın en üstünde vodafone üzerinden ücretsiz erişim yazmasına dikkat et ondan sonra bedavaya takıl..ama malesef sadece yazı var resim dahi hiçbirşey yok sadece yazıdan ibaret..

arslancaan

Üye
arkadaşlar 0 TL ye anca bu kadar oluyoo....! :D bu dewlette para konuşur bastır parayı resimde gör mesajda yolla hatta wideo dahi izle :D O tL Ye anca facebook yazabılıyorsuN arkadaşım...!BaŞKa YooK...! '' neYSe Saygılar..! ''

omeru47

omeru47

Üye
beleşe ancak o kadarını yapıyor vodafone ne foto var ne video:D

--------------- Ekleme ---------------

Sözünü beğendim:d

hiper_john

Üye
ben giriyorumda telefonum ile mailimi yazarken nokta koyulmuyor bu sitede sorun nerde acaba?

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
zaten resimler olmadığı için ücretsiz, ayrıca aynısı turkcell ve avea'da da var

__ozgur92_

__ozgur92_

Üye
çok iyi bir şey bilgi için teşekkürler bende deneyeceğim

FQXT

FQXT

Üye
0 kontorle gır facebook uzerınden mesaj at daha ne olsun ıste =)

61semih

61semih

Üye
30 tl yukleyınce geceerlı degılmı bu facebook a gırısın ucretsız olması ıcın ? avea ve tcell de kontor yukleme sartı yok ama vodafonda var dıye bılıyorum ben

Takipçi Satın Al

Üst Alt