Vodafone Baz istasyonu Sinyali-Şarj Harcıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Baz istasyonu Sinyali-Şarj Harcıyor
Vodafone Baz İstasyonu Sinyali hemen sonlandırmadığından şarjın çabuk bittimesine neden olduğunu söylemiştim.

Şimdi Video şeklinde hazırladım. Videoları dikkatli izlemenizi istiyorum.

Özellikle farkın anlaşılmasını istediğimden işlemleri hep iki kez tekrarladım.

İlk testte cihazda Turkcell takılıydı -Arama -SMS gönderme - TL sorgulama *123" şeklinde yaptım.

İkinci testte cihazda Vodafone takılıydı -Arama -SMS gönderme -TL sorgulama *123# şeklinde yaptım.

Buyrun izleyin arkadaşlar...

(Videolar düzenlenmiş ve tek linke indirilmiştir.)​

• Beğen
Tepkiler: Reşwan

R.A.M

R.A.M

Üye
Sarjı bitirmesini geçtim sağlığada zararlı güzel paylaşım :oke:

phasan

phasan

Üye
güzel paylasım

----------Eklendi @ 18:03:41 ---------- Yazıldı @ 17:58:35 ----------

cepnet hızında izlenmıyor

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Vodafone Baz İstasyonu Sinyali hemen sonlandırmadığından şarjın çabuk bittimesine neden olduğunu söylemiştim.

Şimdi Video şeklinde hazırladım. Videoları dikkatli izlemenizi istiyorum.

Özellikle farkın anlaşılmasını istediğimden işlemleri hep iki kez tekrarladım.

İlk testte cihazda Turkcell takılıydı -Arama -SMS gönderme - TL sorgulama *123" şeklinde yaptım.

İkinci testte cihazda Vodafone takılıydı -Arama -SMS gönderme -TL sorgulama *123# şeklinde yaptım.

Buyrun izleyin arkadaşlar...

(Operatör baz istasyonu sinyal test1 - Turkcell)
(Operatör baz istasyonu sinyal test2 - Vodafone)

Paylaşımın için :tşk:

----------Eklendi @ 18:35:12 ---------- Yazıldı @ 18:29:32 ----------

Bir farkı da şöyle anlayabiliriz: Vodafone da internete 3G hızında girdiğimizde yaklaşık 30-45 dakka sonra telin bataryası o bir sabit olmayan sürekli değişen frekanslara dayanamayıp, telin arkası ateş gibi olur ve bu sıcaklık metal kapaklı tellerde daha çok hissedilir. Ama diğer operatörlerde bu ısınma olayına ya hiç ya da çok az oranda rastlarız o ısınma ise ortalama 1.5-2 saatten sonra ortaya çıkıyor. Yani kısacası Vodafone kullanan birinin hem kendi sağlığı hem telin sağlığı her zaman diğerlerine nazaran daha çok risk altındadır :oke:

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye

Paylaşımın için :tşk:

----------Eklendi @ 18:35:12 ---------- Yazıldı @ 18:29:32 ----------

Bir farkı da şöyle anlayabiliriz: Vodafone da internete 3G hızında girdiğimizde yaklaşık 30-45 dakka sonra telin bataryası o bir sabit olmayan sürekli değişen frekanslara dayanamayıp, telin arkası ateş gibi olur ve bu sıcaklık metal kapaklı tellerde daha çok hissedilir. Ama diğer operatörlerde bu ısınma olayına ya hiç ya da çok az oranda rastlarız o ısınma ise ortalama 1.5-2 saatten sonra ortaya çıkıyor. Yani kısacası Vodafone kullanan birinin hem kendi sağlığı hem telin sağlığı her zaman diğerlerine nazaran daha çok risk altındadır :oke:

cok haklısın

rizaaktepe

Üye
arkadaşlar telefonu bilgisayara joikuspot-ovisuite-nokia pcsuite vb programlar ile bağlayanlar için ; nokia 5800 için bir stand yaptım ; herhangi vcd player fan'ını sökün yada elektrikçilerde bulunabilir ; normalde 12volt ama 3.7 volt 800mA de çalışiyor ; yani eski bir nokia şarj aletini kesip çaliştirabilirsiniz ; kartondan bir stand yapın ve tam telefonun batarya hizasına gelecek şekilde fan'ı monte edin ; telefonun arka kapağını çıkarın ; bu şekilde ısınmayı azaltabilirsiniz ; ben yaptım ama tel i wifi joikuspot ile bağliyorum ; soğuk bir odaya koyuyorum hem diğer odada daha iyi çektiği için ; eğer konu ile ilgilenen varsa resimlerle anlatabilirim :)

tempestshine

tempestshine

Üye
O değilde telefon güzelmiş :d:

konuya gelirsek Turkcell'de kullanmıştım.böyle bir sorunum yoktu.Vodafone'a geçtim.Mesajlaşmayla ve konuşmayla bir günden fazla gitmiyor.bilgi için :tşk:

----------Eklendi @ 16:35:36 ---------- Yazıldı @ 16:35:06 ----------

arkadaşlar telefonu bilgisayara joikuspot-ovisuite-nokia pcsuite vb programlar ile bağlayanlar için ; nokia 5800 için bir stand yaptım ; herhangi vcd player fan'ını sökün yada elektrikçilerde bulunabilir ; normalde 12volt ama 3.7 volt 800mA de çalışiyor ; yani eski bir nokia şarj aletini kesip çaliştirabilirsiniz ; kartondan bir stand yapın ve tam telefonun batarya hizasına gelecek şekilde fan'ı monte edin ; telefonun arka kapağını çıkarın ; bu şekilde ısınmayı azaltabilirsiniz ; ben yaptım ama tel i wifi joikuspot ile bağliyorum ; soğuk bir odaya koyuyorum hem diğer odada daha iyi çektiği için ; eğer konu ile ilgilenen varsa resimlerle anlatabilirim :)

ne yazdın sen o kadar yaa ?? :blink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt