vodafone aylık cepnet üye alımına kapatıldımı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
vodafone aylık cepnet üye alımına kapatıldımı ?
1 kasım itibariyle üye alımı durdurulmuş yakında tamamen kapatırlar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Belli olmaz bence tamamen kapatmaz ne de olsa o kadar para kırıyo netten

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Tamamen kapatırlarsa onların zararına olur zaten verdikleri hız 96 kb hız onun için bile para istiyolar tamamen kapansada bizde yeni internet paketleri arayalım

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
yeni internet ücretleri hiçte uygun değil

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Tamamen kapatılacak. Öyle abonelere kıyak geçemez geçmez. Yıl sonuna kadar kesin bitecek. Ayrıca Freezone kullananlar için internet paketleri gayet uygun.

lord1902

Üye
Freezone nasıl gecıyorduk

lord1902

Üye
Saol. Bu arada aylık cepnet kapandi. Cep merkezlerıne sorablrsnz

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Aklıma takıldı karar veremedim sizin de bi fikrinizi alayım dedim ben şimdi şu haftalık paket yapsam 50 mblık olan 5 TLye esaslar bölümünde yazıyor ışte Haftalık 50 MB Paketi'nde adil kullanım kotası 50 MB' tır. Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 64 Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder. Diyor yani sınırsız demi ben öyle anladım galiba dediğim doğru. Şimdi bu paket mi iyi yoksa 250 mb 14 TL mi yoksa 500 mb 19 TL olan mi cevaplarınızı bekliyorum

lgkg300

lgkg300

Üye
Evet doğru okumuşsun kardeş yalnız bence değmez. Çünkü hızı cepnetten daha aşağıya düşüyor. Cepnet 96 kbps iken Haftalık 50 MB Paketi'nde adil kullanım kotası 50
MB' tır. Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2
Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 64 Kbps'a iner
ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

----------Eklendi @ 00:19:17 ---------- Yazıldı @ 00:18:33 ----------

BU durumda günlük cepnet alman daha makul

lord1902

Üye
Arkadasn avea 3 tl 100 mb aylık almş. C7 denedim. 3G de 22 mb tı 1 dakikada indirdi

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
sonra sınırsız mi avea da veya kotayı aşınca ne kadar yazıyor

----------Eklendi @ 01:25:26 ---------- Yazıldı @ 00:47:32 ----------

Evet doğru okumuşsun kardeş yalnız bence değmez. Çünkü hızı cepnetten daha aşağıya düşüyor. Cepnet 96 kbps iken Haftalık 50 MB Paketi'nde adil kullanım kotası 50
MB' tır. Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2
Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 64 Kbps'a iner
ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

----------Eklendi @ 00:19:17 ---------- Yazıldı @ 00:18:33 ----------

BU durumda günlük cepnet alman daha makul

Ya o da ayda 28 TL ediyor ben duramam bi gün yapmayınca 1 gb paketine eşit ayrıca en fazla 20 TL yüklüyorum ayda daha fazlasını yükleyemem. Şu freezone de nasıl oluyor faturalı mi o hiç dikkatimi çekmedi sitede

kcsoft

kcsoft

Üye
iptal etmediğin sürece devam ediyor aylık cepnet

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

Mareşal

Üye
aynen ya benim cepnet devam ediyor hala. İptal etmemek lazım:D

kcsoft

kcsoft

Üye
evet iptal edip ne yapcaz böyle güzel gidiyor

__xXx__

__xXx__

Üye
keşke kaldırmasaydı şu internet paketini arkadaş bi tanesi de kazıklamaya çalışmasın ya

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Aklıma takıldı karar veremedim sizin de bi fikrinizi alayım dedim ben şimdi şu haftalık paket yapsam 50 mblık olan 5 TLye esaslar bölümünde yazıyor ışte Haftalık 50 MB Paketi'nde adil kullanım kotası 50 MB' tır. Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 64 Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder. Diyor yani sınırsız demi ben öyle anladım galiba dediğim doğru. Şimdi bu paket mi iyi yoksa 250 mb 14 TL mi yoksa 500 mb 19 TL olan mi cevaplarınızı bekliyorum

Bence haftalık ve günlük internetten vazgeçin (tabi sürekli kullananlar için diyorum)
En mantıklı olan şu an: geçeceksin freezone'ye aylık 1 gb interneti 14.5 tl'ye alacaksın ve hız hiç düşmeden tıkır tıkır kullanacaksın :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye

Bence haftalık ve günlük internetten vazgeçin (tabi sürekli kullananlar için diyorum)
En mantıklı olan şu an: geçeceksin freezone'ye aylık 1 gb interneti 14.5 tl'ye alacaksın ve hız hiç düşmeden tıkır tıkır kullanacaksın :oke:

Tabi oda avea nın yanında cok pahalıya kacıyor ben ya avea ya gecicem yada vf500 mb+handler lar idare etcez artık

kcsoft

kcsoft

Üye
14 tl çok pahalı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt