0202
Üye
vodafone aylık cepnet paketli hat arıyorum(sıkılmış olan vardır belki)
slm arkadaşlar vodafone cepnet li hat vardı bende başkasının üzerine oda benden habersiz iptal etmiş.müşteri hizmetlerini aradım iptal olduğu için tekrar vermiyorlarmış
2001 yılından beri telsim yani vodafone kullanıcısıyım yaşım o zmanlar küçük olduğu için adıma hat çıkmıyordu.şimdi hattım iptal oldu bana acil vodafone aylık cepnet li hat lazım üstüme alacağım.çevremde kimsede bu tarifeyi kullanan yok maxicep te bulabilirim diye tahmin ettim.sıkılan veya hattı değiştirmek isteyen varsa bana satabilir. üzerime alacağım hattı böyle biri varsa ya da tanıdığınız varsa lütfen yardımcı olun yardımlarınızı bekliyorum.
msn:[email protected]
2001 yılından beri telsim yani vodafone kullanıcısıyım yaşım o zmanlar küçük olduğu için adıma hat çıkmıyordu.şimdi hattım iptal oldu bana acil vodafone aylık cepnet li hat lazım üstüme alacağım.çevremde kimsede bu tarifeyi kullanan yok maxicep te bulabilirim diye tahmin ettim.sıkılan veya hattı değiştirmek isteyen varsa bana satabilir. üzerime alacağım hattı böyle biri varsa ya da tanıdığınız varsa lütfen yardımcı olun yardımlarınızı bekliyorum. msn:[email protected]