Vodafone Aylık Cep Net

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anemi_11

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Aylık Cep Net
Arkadaşlar Benim Şu An İnternetim Maalesef Yok.Ama Yaz Tatili İnternetsiz Geçmez.Acaba Telefonuma Bu Paketten Alsam Ve Pc Suite İle Bilgisayara Bağlasam Şunlar Olur Mu?

1-) Telefonda Sorun Olur Mu?
2-) Online Oyun Oynanır Mı? Sıkıntı Yaşar Mıyım?
3-) Video İzleyip,Film,Oyun İndirebilir Miyim?

Veya Başka Bir Çözüm Yolu Bulan Varsa Sevinirim? :naughty:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu 3 şıkta sorun yaşarsın.
Numara olarak cevaplayayım. 1. Telefonun şarjı çabuk biter, mesela 2 saat içinde biter, sürekli şarja bağlı olması lazım.
2. Çoğu online oyunda sıkıntı yaşarsın. Bağlantı yavaş olduğu için donmalar, takılma olur. Tabi hepsinde sorun çıkmaz.
3. Video ve film izler ve indirirsin ama, kaç saat sürer bilemem, hele hele film indirme günlerini alır.

Sonuç itibarı ile sınırsız olması avantaj iken, hızı dezavantaj.
Ben en fazla 2 hafta dayandım. Şimdi vınn aldım rahatım.

anemi_11

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Faturalı Modemim Var Zaten Ama 5 GB Ve Vodafone Kazık Uzmanı Olması Dolayısıyla Kota Sorgulamada 2 gb Göstermesine Karşın 6-7 GB Parası Almakla Ve Modemin Bozulması Servistende 80 TL İstemeleri Dolayısıyla Rahat Değilim :))

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben türkcell kullanıyorum, hızı gayet iyi, ortalama 450kb/s hızında, 2 aydır kulanıyorum, herhangi sorun paket aşımı falan sıkıntı olmadı. Zaten kalanı her bağlantımda güncel şekilde gösteriyor. Ayrıca mesaj ile ücretsiz öğreniyorum. 2 ayda bir ek 4Gb alıyorum.
özetlemek gerekirse ;
Aylık 6 GB için 60TL ödüyorum. Kısa süreli olduğu için ADSL bağlamıyorum. Ama TTnetin sınırlı paketlerinden daha avantajlı, 4GB paket ttnette 29+telefon ile 50TL oluyor bunda sadece 39 TL, Hemde istediğin zaman kapat. :), Kota aşımı olmaması için bitime 50MB kala ek paket al sorun yok :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt