Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vodafone 945-nokia 6700
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tale94
Üye
Konu Sahibi
vodafone 945-nokia 6700
nokia 6700 kullaniorm. Android-wifi-e kitap istedigimden vodefone 945 dusunuyorum. Sizce 6700 yerine 945 alayimmi, yoksa maceraya atilmayayimmi cunku,
945 ekran renkleri kotu diyorlar. Fiyati cok uygun adi cin olabilirmi... Serviste kalmasin.
ertu55
Üye
valla kardeş ben şu anda kullanıyorum 945 çin malı falan değil orj android 2.1 ama ben daha çözemedim bu teli
tale94
Üye
Konu Sahibi
hd oyunlar ve s galaxy oyunlarini acarmi
ertu55
Üye
onu bilmiyorum denemedim denemek lazım bende daha yeniyim biraz zaman geçince bilgilendiririm seni
ercan0058
Üye
hd oyunlar açmaz ekran boyutu uygun deil galaxy s 8xx 6xx tam hatırlamıyorum bu cihaz ise (945) 240x400 bizzat denedim hd açmıyor ama kesinlikle ekranı süper ver oyunları seni fazlasıyla tatmin eder yada uygulamaları emin olabilirsin (vodafone 945 kullanıcısı )
--------------- Ekleme ---------------
ha bide unutmadan ekleyeyim tek eksi yanı hoparlör sesi biraz düşük yada ben expres müzik kullanıyordum daha önce ondan bana öyle geliyor olabilir duyulmayacak kadarda deil cihazla ilgili her sorunu yanıtlamaya çalışırım soracağın bişiy varsa
SAYGILAR
haskocaman
Üye
2 gun once 2 adet vodafone 945 telefon aldım. sadece acılıp menusune falan bakıldı. ılgılenen arkadaslar varsa satmayı dusunuyorum. orjınal kutusunda 2 adet cihaz var. ozelden ulasınız.