ibo_Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
Güzel olduğu açık zaten ... Benim sorum ön kamera varmı ykmu???bence güzel tel. ayrıca fiyat güzel
Arkadaşlar bu telefonda ön kamera varmı - yokmu??? Kullanan arkadaşlar varsa bi söylese güzel olur. Tanıtım sayfalarında hiç adı geçmiyor ön kameranın...
340 Tl den aşağı satan görmedim.ibo kardeş araştırma yapmadan karşılaştırma yazıştırmışsın T10 un 528mhz ama Sadece Türkcell rom lu cihazlarda custom romlu cihazlarda stabil 633 geliyor isteyen program aracılığıyla 730 a kadar çıkarabiliyor bu biraz şans meselesi her cihaz 700 ü görmüyo (ama işlemci hızını arttırdığında cihazın pili daha az dayanıyor normalde 2.5-3 arası dayanıyorsa 2 gün dayanıyor overglock yapınca) ben 650 de kullanıyorum 2 gün idare ediyor ( android cihazların %90 ında durum böyle ben 3 günün üzerine çıkabilen cihaz duymadım özellikle wifi-mesajlaşma-görüşme yapan kimselerde) Ekranı okadar kötü değil en azından 5800 dan daha rahat kullanılıyorsa daha hassas T10da 2.1 var (bazı yerlerde 2.0 yazıyor ama detaylı araştırma yaparsan 2.1 olduğunu öğrenirsin Hspa yani 3.5G T10 dada var araştır gör istersen
T10 da 256mb Rem var ve
T10 da 3.2megapixel kamera var cihazın fotoraf çekimi fena değil ama çok iyi denemez daha önce 5megapixel samsung bi cihaz kullanmıştım ondan sonra 3.2 gerçekten tatsız geliyor Vodafone 845 den daha iyi bi cihaz T10 fakat 945 kadar iyi değildir fakat şu aralar T10 290liraya satan bazı Türkcell Bayilikleri gördüm tahaddütsüz
Ben aldım kullanıyorum . Ahım şahım bişey beklemeyin ama androidler arasında orta seviyede bir telefon. Ön kameraya gelince malesef yokGüzel olduğu açık zaten ... Benim sorum ön kamera varmı ykmu???
varsa bgün gidip alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?