Vodafone 945 Hakkında Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945 Hakkında Bilgi
:vur

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
waybe 2. sayfaya kadar düşmüş hiç bi allahın kulu kullanmıyomu bu teli biz her yardım isteyene elimizden geldiğince yardım edelim die uğraşıyoruz millet şuraya 2 cümle yazmasına üşeniyo neyse ben kendim gurcuklayarak deneyerek keşfedeyim en güzeli...

mstf95

Üye
vodafone smart kullanıyorum sık sık donuyor 945 kullanan arkadaşlarımda da aynı sorun var neden donuyo olabilir bu telefonlar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun ben teli yeni aldım bilgi istiyodum sen daha soru soruyosun hoş benim bilgiye ihtiyacım kalmadı ben işimi gördüm bu konu kapatılabilir.

----------Eklendi @ 23:54:47 ---------- Yazıldı @ 23:52:18 ----------

ben şunu anladım maxicepte android bölümü işe yaramaz s3 burdan iyidir. en azından yardımlaşma burdan fazla android de bişi yokmuş adroidi yabancı sitelerden bakmak lazım..

karayel90

karayel90

Üye
  • Kardeş ben de bir 945 kullanıcısıyım ilk önce şunu söylemeleyim ki telefonun 5 mp kamerası o kadar iyi değil
  • Telefonun android sürümü 2.1 den yukarı yükseltilemiyor,cihaza overlock yapılamıyor ve en çok tercih edilen cyanogen ve miui romları da yok çıkarılmamış.
  • Ama bazı modifiyeli romlar var onları yükleyebiliyorsun.
  • Andreno 205 grafik işlemcisi tatminkar
  • 512 MB lık ram ve 600 mhz lık bir armv6 işlemciye sahip.
  • Telefonun ramı 512 olması nedeniyle pek fazla donma olmuyor ama güçlü oyun ve programlarda 600 mhz lik cpu yetmiyor
  • Ekran çözünürlüğü ise iyi çokta kötü değil
  • Cihazın kendi hafızası ise 162 MB
  • Cihaz sanırım 8 GB SD Card Desteğine sahip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt