• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Vodafone 840: Sadece Ayda 1 TL'ye! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone 840: Sadece Ayda 1 TL'ye! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Türkiye’nin 3G’ye geçişi ile birlikte eş zamanlı olarak 3G desteği sunan Vodafone Türkiye 3G+ mobil internetin 1. yıldönümüne özel olarak ve 3G’yi daha çok yaygınlaştırmak için kendi üretimi olan Vodafone 840 isimli mobil cihazını aylık 1TL’ye kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Türkiye’nin her yerinde, her an ve dilediği gibi internete bağlanma olanağı sanan Vodafone Türkiye, aslında bu kadar ucuza daha önce diğer pazarlarda mobil cihaz satışı yapmıştı. Ancak Türkiye’de bu kadar ucuza ilk defa bir mobil cihazın satışa sunulması, ebeyi kişi tarafından şaşkın bakışlar ile karşılandı.

( Vodafone 840'a ait görsel resim )

Facebook, Twitter, Yahoo ve Windows Live Messenger gibi popüler siteler ile bütünleşik bir yapıda çalışan cihaz, sunduğu üstün internet deneyimi ve oldukça şık olarak tasarlanmış dış tasarımı ile birlikte ilgileri üzerine çekiyor. 2.8 inç dokunmatik TFT ekranı ile birlikte yönetilen ve 320 x 240 çözünürlüğünde görüntü oluşturabilen ekranının yanı sıra, 2.0 Megapiksel CMOS kamerası ile birlikte de profesyonel olmasa da dilediğiniz gibi görüntüler elde edilmesine olanak sağlanıyor. 140 Megabayt’lık dahili hafızası, MicroSD kart yuvası sayesinde 8 Gigabayt kapasitesine kadar arttırılabilir iken, Mini USB 2.0 desteği ile hızlı veri aktarımına da olanak sağlanıyor.

shipped

shipped

Üye
yok o öyle değil son dakika geldi fiyat bu şekilde olmayacak zaten kapmanya henüz başlamadı

WastabMan

WastabMan

Üye
ayda 1 tl olursa ne kadar oluyor bu telefon ?

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
kaç ay birde ömür boyu bunun parasını mı vercez :D :D :D kaç ay kaç ....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
htc ye benzemiş.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
vodafon sitesinde yazmıyor böyle bir şey yani görmedim arkadaşlar acaba link varsa sitesinden görebilirmiyiz...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bende alırım bi tane ayda 3 tl veririm bak:ehe

efe-

efe-

Üye
Vodafone ürünlerinde ve tarifelerinde kampanya yapmakla kalmayıp kampanya çıkarmak için özel ürün çıkarıyor. İşte sizlere yeni kampanya detayları ile Vodafone "Doğum Günü Paketi

Vodafone 1 Lira Fark ile Satılan Cep Telefonu Kampanyası hakkında...

GSM şirketi Vodafone, Üçüncü Nesil (3G)'nin birinci yılında atağa geçerek ilginç bir kampanyaya imza attı.

GSM şirketi 'Herkese mobil internet' sloganıyla aylık 1 lira fark alarak müşterilerine cep telefonu hediye ediyor.
VODAFONE 840 TEKNİK ÖZELLİKLERİ HAKKINDA

Şirketin kendi adına ürettirdiği 'Vodafone 840' adlı cihazı Türkiye'deki ilk operatör markalı cihaz olma özelliği taşıyor. Vodafone 840 dokunmatik ekrana ve 2 megapiksel kameraya sahip.
Kampanyalı Telefonu İlk O Aldı

'Vodafone doğumgünü paketi' ile birlikte 1 lira farkla verilecek telefonun ilk sahibi şirketin reklam yıldızı sanatçı Orhan Gencebay oldu.

Cep telefonunun resmi yukarıda görüldüğü gibidir. Görünüş olarak oldukça şık bir tasarıma sahip olduğunu söylemek mümkün.
Vodafone 840 marka ve modelli cep telefonu henüz yeni bir cep telefonu olduğundan hakkında kullanıcı yorumlarının bulunması imkansız. Ancak zamanla kampanya telefonunu kullanan kişilerin yorumları sizlere yardımcı olabilir.

xtrem06

xtrem06

Üye
arkadaşlar nerde görülmüş öyle 1 tl ye :) adrese bakın detaylar burada :

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hey yavrum kim öyle 1 tl ye telefon verir.bu birde vodafone sa.

slot_5

Üye
18 ay taahhüt 35tl sabit ücret + 1tl cihaz bedeli. 150 dk. heryöne konuşma, 50 sms heryöne, 50 mms heryöne, sınırsız cepnet (100mb'ye kadar 3g hızında; 100mb sonrası edge hızında bağlantı)

azizerkan07

Üye
648 liraya denk geliyo 18 ayda tarifeyle birlikte tabi altında ne var onu bilmiyoruz.

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
ne dersiniz arkadaşalar alınır mı bu cihaz sadece bana interneti cazip geldi ? ben genelde java uygulamalar kullanıyorum aa bu cihazın işletim siztemi nedir ?

mrt_can

Üye

kement

Üye
Kampaya kapsamında ilk telefon alanlardanım

şöyle bir sorun var telefonum çekmiyor daha bir ay olmadı nokia n73 vodefon hatlı bir telefon ile vodefone 840 ı yan yana koyuyorum kapalı bir mekandayız telefonlar yan yana n 73 te çekiyor benimki 2-3 seviye bazende tamamen gidiyor hade buyrun burdan yakın, neyse yardım konusundan mesaj attım vodefonuda arıyacağım sorunum çözülmesse bu konunun resimli kanıtlarını da koyucağım buraya

temha123

Üye
1 tl değil sadece inceledim ben 35 tl veriyorsun ayda pakete üye oluyosun güya telefon 1 tl ye geliyo ii bişe olsa değerde kim bilir nasıl telefon

levasinay

levasinay

Üye
Kesinlikle değmez bana güvenin ayda 36 lira 18 aylık 18x36

halbuki telefonun fiyatı 299

hiç bir karımız olmuyor aynı şey hatta zarar bile diyebiliriz

--------------- Ekleme ---------------

hem telefon da hiç güzel değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt