vodafone 6 internet hızı yavaşlığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onderak

Üye
    Konu Sahibi
vodafone 6 internet hızı yavaşlığı
arkadaşlar vodafone smart ultra 6 kullanıyorum. en büyük sıkıntım telefonun kendi tarayıcısında, yada kendi yüklediğim bir internet tarayıcısında bir web sayfası açarken ki yavaşlık. telefonu avea hattıyla kullanıyorum, speed test programıyla internet hızı testi yaptığımda hızım 9 mbps civarlarında çıkarken, telefonun internet tarayıcısıyla hurriyet.com u myneti vb bir çok siteyi açmaya çalıştığımda sayfanın tamamiyle yüklenmesi 20 saniye civarında sürüyor. cidden çok yavaş değil mi_? internetim hızlıyken websayfalarının aşırı yavaş açılmasının nedeni ne olabilir_? nasıl çözebilirim_? benzer sorun yaşayanlar var mı_?

hikmet366

hikmet366

Üye
Site yavaştir yoğunluk vardır belki facebook yi açıyormu 20 saniyede

onderak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar vodafone smart ultra 6 kullanıyorum. en büyük sıkıntım telefonun kendi tarayıcısında, yada kendi yüklediğim bir internet tarayıcısında bir web sayfası açarken ki yavaşlık. telefonu avea hattıyla kullanıyorum, speed test programıyla internet hızı testi yaptığımda hızım 9 mbps civarlarında çıkarken, telefonun internet tarayıcısıyla hurriyet.com u myneti vb bir çok siteyi açmaya çalıştığımda sayfanın tamamiyle yüklenmesi 20 saniye civarında sürüyor. cidden çok yavaş değil mi_? internetim hızlıyken websayfalarının aşırı yavaş açılmasının nedeni ne olabilir_? nasıl çözebilirim_? benzer sorun yaşayanlar var mı_?

- yok site yavaş da değil, başka yerden takır takır açılıyor, aynı telefonda wifiden açınca 3 saniye civarında açlıyor. sorun telefonun 3g yi hızlı kullanamaması... ayrıca bu sorunu aylardır yaşıyorum.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Avea kullanıyorsunuz ve konu Turkcell kategorisinde, acaba hattınız hangisi ?

onderak

Üye
    Konu Sahibi
avea kullanıyorum konuyu yanlış yere açmışım :(

onderak

Üye
    Konu Sahibi
telefona bir arkadaşımın turkcell hattını takınca sorun yok, turkcell 3g takır takır çalışıyor.
bende hattımı turkcelle taşıdım sırf bu yüzden.. yardımlarınız için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...