Vodafone 3G Nerelerde çekiyor? Kendi bölgenizi yazın!!

Sponsorlu Bağlantılar

bartayd

Üye
Bartın gürgenpınarı evin birinci katı arka oda telefonu havaya kaldırınca 1 diş çekiyor :) yeter bana

emrelinho92

Üye
dün akşamdan beri t.dağ/saray'da 3G var asansörde bile çekiyor...

rusyali

Üye
İstanbul şişli,kurtuluş,kasımpaşa,fulya,nişantaşı,kemerburgaz,kadıköy kısacası istanbulun tamamına yakınında 3.5 g çekiyor.. hız olarak 4 mbps'ye kadar ulaştım ... deneyemediğim bir kaç ilçe ve semt kaldı istanbulda:) eminimki oralardada çekiyodur... büyükçekmece avcılar ve etrafı yakında oradanda haber veririm :D

bveo

bveo

Üye
osmaniye/kadirli çekiyor :)

OoOoO1

Üye
Şnlıurfa/ceylanpınar ilçesinin bi tarafında çeker bi tarafında çekmez :D

omer_baba60

omer_baba60

Üye
Sadece TOKAT İlçelerde Çekmiyo bazıları hariç

zaza

zaza

Üye
şanlıurfa ve ilçesi siverek te fulll sadece bina zeminlerinde 1 nokta ama yinede güzel süper

unalresul

unalresul

Üye
Yozgat sorgun 3,5 G war :D

karantina6158

karantina6158

Üye
samsun ilkadım selahiye 3g 3 diş çekiyor hız yaklaşık 2 megabit

sarıoklar

Üye
bursa'da çok iyi çekiyor.

metohann

Üye
kardeşler Balıkesir-Ayvalıkta çekiyor mu acil lazım

atek59

Üye
kardeşler Balıkesir-Ayvalıkta çekiyor mu acil lazım

ayvalıkta 1 ay öncesi biraz kaldım ve arkadaş ta vınn bende vodem vardı vodafone 3g iken vınn edge di ama ayvalıktan 5 yada 7 kilometre uzaktı otel ayvalık merkez nasıldır bişey deyemicem

'-ρяσм¡Sє

'-ρяσм¡Sє

Üye
otrma odasndaki tekli koltuğun arkasına doğru çekio :D

fakas

Üye
kocaelinde sorun yok 3 operatörde 3g çekiyo kırklarelinin vize ilçesinde 3g 3 operatörde çekmio ama vodafone bu işte hızlı ilerliyor gibi çünkü okuduğum şehirolan çanakkalede gökçeada hariç diğer ilçelerde sadece vodafone 3g çekio ayrıca tekirdağın malkara ve saray ilçelerindede sadece vodafone 3g çekio yani 3gde vodafone kapsama konusunda iyi gidio

ymh22

Üye
Edirne=Merkez=Kaleiçi Süper Çekiyor 3.5g

thevahsi

Üye
İstanbul/ sultanbeyli, samandıra,yenidoğan, ortadag, yakacık,kartal, rahmanlar,çevizli, idealtepe, maltepe,süreyya paşa, suadiye, erenköy, küçkyalı, göztepe, feneryolu kadiköy ben buralarda hergün yolculuk yapıyorum sabah 6,30 varış 8,00 akşamda 8 de çıkıp 11 de evde oluyorum oyol güzergahında hiç kesilmeden netteyim...
Bağcılardada çekiyor vodafon un 3 gesi çok iyi...

Yunusuc

Üye
bursa yunuseli çekmiyor

epson81

epson81

Üye
Hatay antakya 3g çekiyor..

sessiz.kurt

Üye
ısparta merkezde çekiyor ilçelerde yoq arkadaşlar.Şarkikaraağaçliyim bu arada

Üst Alt