Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone 3G Nerelerde çekiyor? Kendi bölgenizi yazın!!
Sponsorlu Bağlantılar
bartayd
Üye
Bartın gürgenpınarı evin birinci katı arka oda telefonu havaya kaldırınca 1 diş çekiyor yeter bana
emrelinho92
Üye
dün akşamdan beri t.dağ/saray'da 3G var asansörde bile çekiyor...
evet bende t.dağ/saray'dayım ve bugün farkettim olduğunu. hatta 3 ü geçtim 3,5G oldu =))
rusyali
Üye
İstanbul şişli,kurtuluş,kasımpaşa,fulya,nişantaşı,kemerburgaz,kadıköy kısacası istanbulun tamamına yakınında 3.5 g çekiyor.. hız olarak 4 mbps'ye kadar ulaştım ... deneyemediğim bir kaç ilçe ve semt kaldı istanbulda eminimki oralardada çekiyodur... büyükçekmece avcılar ve etrafı yakında oradanda haber veririm
bveo
Üye
osmaniye/kadirli çekiyor
OoOoO1
Üye
Şnlıurfa/ceylanpınar ilçesinin bi tarafında çeker bi tarafında çekmez
omer_baba60
Üye
Sadece TOKAT İlçelerde Çekmiyo bazıları hariç
zaza
Üye
şanlıurfa ve ilçesi siverek te fulll sadece bina zeminlerinde 1 nokta ama yinede güzel süper
unalresul
Üye
Yozgat sorgun 3,5 G war
karantina6158
Üye
samsun ilkadım selahiye 3g 3 diş çekiyor hız yaklaşık 2 megabit
sarıoklar
Üye
bursa'da çok iyi çekiyor.
metohann
Üye
kardeşler Balıkesir-Ayvalıkta çekiyor mu acil lazım
ayvalıkta 1 ay öncesi biraz kaldım ve arkadaş ta vınn bende vodem vardı vodafone 3g iken vınn edge di ama ayvalıktan 5 yada 7 kilometre uzaktı otel ayvalık merkez nasıldır bişey deyemicem
'-ρяσм¡Sє
Üye
otrma odasndaki tekli koltuğun arkasına doğru çekio
fakas
Üye
kocaelinde sorun yok 3 operatörde 3g çekiyo kırklarelinin vize ilçesinde 3g 3 operatörde çekmio ama vodafone bu işte hızlı ilerliyor gibi çünkü okuduğum şehirolan çanakkalede gökçeada hariç diğer ilçelerde sadece vodafone 3g çekio ayrıca tekirdağın malkara ve saray ilçelerindede sadece vodafone 3g çekio yani 3gde vodafone kapsama konusunda iyi gidio
ymh22
Üye
Edirne=Merkez=Kaleiçi Süper Çekiyor 3.5g
thevahsi
Üye
İstanbul/ sultanbeyli, samandıra,yenidoğan, ortadag, yakacık,kartal, rahmanlar,çevizli, idealtepe, maltepe,süreyya paşa, suadiye, erenköy, küçkyalı, göztepe, feneryolu kadiköy ben buralarda hergün yolculuk yapıyorum sabah 6,30 varış 8,00 akşamda 8 de çıkıp 11 de evde oluyorum oyol güzergahında hiç kesilmeden netteyim...
Bağcılardada çekiyor vodafon un 3 gesi çok iyi...
Yunusuc
Üye
bursa yunuseli çekmiyor
epson81
Üye
Hatay antakya 3g çekiyor..
sessiz.kurt
Üye
ısparta merkezde çekiyor ilçelerde yoq arkadaşlar.Şarkikaraağaçliyim bu arada