Vodafone 25 Yaş Altı Gençleri Cep Özgür'le 2 Kontöre Konuşturacak

Sponsorlu Bağlantılar

ViperRKO

ViperRKO

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 25 Yaş Altı Gençleri Cep Özgür'le 2 Kontöre Konuşturacak
Vodafone, 25 Yaş Altındaki Gençler İçin Başlattığı "Cep Özgür" Tarifesi ile Ayda 150 Kontör Yükleyen Gençlerin, 2 Kontör ile Arkadaşlarıyla İstedikleri Kadar Konuşabileceğini, Cep Telefonları ile Ücretsiz Facebook'a Girebileceklerini, Vodafone Messenger ile Windows Live ve Yahoo Messenger'a Ücretsiz Bağlanabileceklerini Bildirildi.

Vodafone, 25 yaş altındaki gençler için "Cep Özgür" tarifesi başlattığını açıkladı.
Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, bu tarife ile ayda 150 kontör yükleyen gençlerin, 2 kontöre arkadaşları ile istediği kadar konuşabileceği, günde 1 ücretli SMS ile her yöne 100 SMS kazanacağı belirtildi. Cep Özgür tarifesi ile aynı zamanda gençlerin, bilgisayara bağlı kalmadan cep telefonları ile ücretsiz Facebook'a girebilecekleri, Vodafone Messenger ile Windows Live ve Yahoo Messenger'a ücretsiz bağlanabilecekleri bildirildi. Açıklamada yeni tarifeyi değerlendiren Vodafone Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, Vodafone olarak alınan bütün kararların odağında müşterilerin olduğunu, onları dinlediklerini, ihtiyaç ve beklentilerini karşıladıklarını dile getirdi. Bu yaklaşımın son örneğini gençler için verdiklerini, onları çok iyi anladıklarını ve ihtiyaçlarını karşılayan bir tarife sunduklarını belirten Öğüt, "Gençler, teknolojiyi yakından takip ediyorlar. 3G teknolojilerini de hızla benimsiyorlar. Hazırladığımız tarife onları özgürleştiriyor ve çok uygun maliyeti ile ekonomik katkı yapıyor" dedi.

Cep Özgür için hazırlanan reklam filmine de değinen Öğüt, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Filmimizde Vodafone'un gençlere nasıl kulak verdiği ve onların istediklerini nasıl yerine getirdiği vurgulanıyor. Bir genç, filmin yönetmenine isteklerini anlatıyor ve Vodafone da bunları yerine getiriyor. Hizmet anlayışımız bir reklam esprisi içinde gayet net bir şekilde ortaya konuluyor. Vodafone Türkiye bu hizmet anlayışını sürdürecek ve müşteri memnuniyetini sürekli artırarak büyümeye devam edecektir."
 


ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
her arama 2 kontör ise hiç de iyi bir kampanya değil bence
 

sarıoklar

Üye
kampanya değil tarife.

her arama 2 kontör değil 10 arama bedava sonraki 1 arama 2 kontör(!)
 
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yaş 25 i geçti vodafone sağolsun :ehe
 
darülmendep

darülmendep

Üye
Gerçekten çok güzel bir tarife ben begendim. Turkcell mal gibi 15 dk.sı 2 kontöre konuşturuyor üstelik facebook için de turkcell 1 milyon tık istemişti. Turkcell saçmalık dolu ama Vodafone işte en doğruyu yaptı helal olsun
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
her arama 2 kontör değil mi bu tarife kapatmadan sınırsız konuşma yapmak lazım aç kapa 2 kontör diye biliyorum
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Tüh 25 yaş altında olmak vardı :ehe Haksızlık söz konusu 30 yaş altı olmalıydı :ehe
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Vodofon ne yapsada bir türlü ısanamadım gitti:s
 
bveo

bveo

Üye

vodafonenin dünyası çok geniş. vodafone kesinlikle ne avea ne de turkcell gibi.. asla kazıkçılığı müşterilerini kandırmak gibi bir niyeti yok. vodafone gerçekten çok iyi. geçende sms paketimi yanlışlıkla tekrar yenilemişler. hemen aradım 24 saat içinde bilgi verecez dediler. 5 saat sonra msj geldi. özür dileriz 9 liranız geri iade edilmiştir...:oke:
 

konyarapp

Üye
bveo arkadaşıma katılıyorum vodafone de çok güzel bi firma.bende aveada war wodafone de ama vodafondan çok memnunum...
 
maxiser

maxiser

Üye
Cep özgür tarifesinde yaş sınırı olması çok mantıksızz.tarifenin ismini değiştirsinler bari.cep öğrenci tarifesi bile herkese açıktı zamanındaa bilmem anlatabildim mi arkadaşlar.25 yaş üzerinde binlerce cep öğrenci tarifesinde kişiler var ama cep özgür tarifesinde yok.hoşçakalın...
 

kestemenli

Üye
viele schön...:_//
:oke:
 
murat3702

murat3702

Üye
Vodafone en iyisi başka tanımam.
 
Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Tüh yaw 25 yaş altıyım ama hat babamın üzerine :) :(((
 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
1
Görüntüleme
1K
blastx
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
688
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
502
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
542
Doğuş Pertez


Üst Alt